Jump to content

Ποιο ασυρματο desktop????

nikchris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια ηρθε η ωρα για ασυρματο desktop.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω αυτο:

Logitech S510

Ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας? Εχετε κατι να αντιπροτεινετε σε αυτην την τιμη (~60€)

Η logitech για μένα είναι μονόδρομος στα ασύρματα. Με τα Μ$ μόνο προβλήματα είχα. Τουλάχιστον στα μικρομεσαία μοντέλα. Δηλαδή στο πεδίο τιμής που ψάχνεις. Και το πιο μικρό logitech με έχει αφήσει ικανοποιημένο.

To ενσυρματο logitech Που εχω παρει 18€ ηταν χρυσαφι. Εχει φαει σουπες/μπουνιες/κλωτσιες και μετα απο 3 χρονια δουλευει μια χαρα.

Στην τελευταια μπουνια που εφαγε εφυγαν 15-20 κουμπια!!!!

Εχασα ενα και ποτε δεν καταφερα να δουλεψει σωστα το spacebar,μαλλον λειπει καποιο ελασματακι.

Οποτε επιμενω logitech,αλλα αν καποιος μου πει οτι παιζει games με Microsft keyboard δεν θα εχω προβλημα να παρω.

Eυχαριστω τον Jimmyfox που μπηκε στον κοπο να απαντησει σε ενα τοσο ασημαντο θεμα.

Μα κανενας δεν εχει ασυρματο βρε παιδι μου?:077:

Δεν έχει καθόλου καλό ποντίκι το s510. Πληκτρολόγιο πολύ καλό αλλά πρέπει να πάρεις άλλο ποντίκι

Έχω το LX7 wireless mouse της logitech δε μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημένος

μου κάνει διακοπές και δεν το έχω καθόλου μακριά... Ψαχνομαι για blue tooth mouse τωρα τα οποια ξέρω οτι παίζουν απροβλημάτιστα.

Ευχαριστω παιδια.

Εχω παραγγειλει το s510 και αυριο θα το παρω μαλλον.

Αν δω οτι δεν ειναι καλο το ποντικι τοτε θα παρω αλλο αλλα δε νομιζω να εχω προβλημα

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες,ειχατε δικιο για το mouse,εχει σπαστη κινηση.

Εσεις3 που το εχετε συνδεδεμενο? Σε USB ή PS/2?

Επισης δεν μου δουλευει το ροδακι του Mouse και στο setpoint δε βλεπω καμια ρυθμιση για ποντικι

EDIT:

Βαζοντας το ομως σε usb βλεπω τεραστια διαφορα. Ολα δουλευουν κανονικα-το ιδιο με τα ενσυρματα.

Αντε να δουμε..

Που να ξερω γω ποιο εχει καλυτερο ποντικι κτλ κτλ

Και το s510 καλο ειναι,πιανει καμπανα. Το μονο σπαστικο στο ποντικι ειναι οτι ειναι σκληρο να πατησεις το μεσαιο κουμπι αλλα συνηθιζεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.