Jump to content



BOOTMGR is missing


malmsteenjl

Recommended Posts

bootαρε με το dvd των vista στη συνεχεια αφου περασεις τις οθονες που επιλεγεις γλώσσα.χωρα/πληκρτολογιο θα σε ρωτησει εαν θες να ακνεις επανεγκατασταση η επιδιόρθωση. Επέλεξε το 2ο και ακολούθησε τις οδηγίες.

τωρα τι μπορει αν το προκαλεσε μαλλον τα περα δοθε σε διαφορετικα μηχανηματα (Εαν ακταλαβα σωστα).

το πρόβλημα είναι οτι δεν με αφήνει να κάνω ΒΟΟΤ ουτε ΒΙΟΣ setup.

όταν είναι συνδεμένος ο δισκος.

Αν αποσυνδ'εσω τον δίσκο ολα έιναι όΚ.

οταν εχεις πανω το δισκο δε μπορεις να μπεις στο bios????

δοκιαμσε να τον βγαλεις, να μπεις bios να ορισει το dvd σαν 1st boot device να βαλεις πανω το δισκο παλι και να κανεις οτι ειπα πριν.

Αν κατάλαβα καλά το Bootάρισμα σταματά στην οθόνη του IDE/SATA detection ε; Πιθανότατα ο δίσκος έχει παραδώσει πνεύμα, οπότε βγάλ' τον και κάνε τη δουλειά σου χωρίς αυτόν... (αν φυσικά υπάρχει άλλος)

ΛΟΙΠΟΝ Καταφερα και έκανα Setup για windows xp βλέπει τον δίσκο.

κατα την δίαρκεια της εγκαταστασης των windows (Πριν την επανεκκίνηση στο πρώτο σταδιο) φτανει μεχρι ένα σημείο και με πετάει σε μπλέ οθόνη με ένα μύνημα.

Και αν θυμάμαι καλά που το είχα δοκιμάσει και παλιά το κάνει σε όλους τους δίσκους.

Το Cd των win είναι οκ και δοκιμασμένο.

Θα επιστρέψω μετο μύνημα που μου βγάζει.

Ναι , συνήθως αν τέτοια προβλήματα είναι η μνήμη... Τέλος καλό όλα καλά....

Το θέμα κλειδώνει εδώ . Ευχαριστώ πολύ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.