Jump to content

Prometeia by esdee

ThorLite

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Στα 504 και 502 αντιστοιχα αλλα οι χρονοι δεν ειναι για να τους δειξω LOL.Μεχρι τωρα ειχα ASYNC 500Mz 4-4-4-10 με 2Τ τις μνημες πρεπει να δω τωρα μεχρι που παει το chipset με 1Τ και SYNC γιατι ετσι ζωριζεται παραπανω το RD600 και δε ξερω αν θα παει καν 500ΜΗz+.Στα 495ΜΗz παιζει ORTHOS Small FFT.Ο CPU παντα με 1.74V σε ολες τις περιπτωσεις.Παραπανω Vcore δε βοηθαει το CPU βασικα οτι ταση και αν πειραξα δε βοηθησε.Οταν ξαναδοκιμασω θα το τρεξω με PCI καρτα γιατι το PCI το παιζει το southbridge να δω αν με μπλοκαρει η PCIe καρτα.

Στα 504 και 502 αντιστοιχα αλλα οι χρονοι δεν ειναι για να τους δειξω LOL.Μεχρι τωρα ειχα ASYNC 500Mz 4-4-4-10 με 2Τ τις μνημες πρεπει να δω τωρα μεχρι που παει το chipset με 1Τ και SYNC γιατι ετσι ζωριζεται παραπανω το RD600 και δε ξερω αν θα παει καν 500ΜΗz+.Στα 495ΜΗz παιζει ORTHOS Small FFT.Ο CPU παντα με 1.74V σε ολες τις περιπτωσεις.Παραπανω Vcore δε βοηθαει το CPU βασικα οτι ταση και αν πειραξα δε βοηθησε.Οταν ξαναδοκιμασω θα το τρεξω με PCI καρτα γιατι το PCI το παιζει το southbridge να δω αν με μπλοκαρει η PCIe καρτα.

502 βγαζεις wprime1024m (Οχι το wprime32m) ???

Απο θερμοκρασιες πως παει με το 1.74V ??

Μου κανει εντυπωση που παιζει 4400 orthos και κολλαει στα 4500wprime . Περιμενα κατι παραπανω στα spi & wprime .

Mου φέρνει στο μυαλό τον 6800.Σχεδόν τα ίδια πήγαιναν,αλλά με πιο υψηλές θερμοκρασίες..:(

Πολύ καλός Κώστα..αναμένουμε κι άλλα αποτελέσματα!!!

Το Phase σκοτώνει πάντως..:098:

Mου φέρνει στο μυαλό τον 6800.Σχεδόν τα ίδια πήγαιναν,αλλά με πιο υψηλές θερμοκρασίες..:(

Πολύ καλός Κώστα..αναμένουμε κι άλλα αποτελέσματα!!!

Το Phase σκοτώνει πάντως..:098:

Ιδια ? Στον 6800 σου εριχνα 200+ σε orthos με ιδια ρευματα . Αυτος εδω με εχει ξεπερασει στο orthos ρε ! :046:

Κωστα , για να μου φυγει και η απορια ... Τρεξε σε παρακαλω μερικα orthos με stock cooler . Ισα-ισα 10 λεπτα ανα 0.1Vcore . Τρεξε με 1.25 , 1.35 & 1.45 αν την παλευει η stock .

Τον επεξεργαστη η μητρικη τον κολαει πανω απο τα 500 ειμαι με 2.06V στο chipset στα 504 με 2.12V και με αυτα ισα που τρεχει 1Μ στα 511.3 τα 2.18V που εχει δεν το βοηθανε για παραπανω.Τα ιδια συμβαινουν και με τον 8x το ιδιο οριο βρισκω τα 511.3.Μια φορα παραλιγο να μου βγαλει 1Μ στα 512.5 πηγε μεχρι το 17 βημα LOL.......

Ωραιος :) Παντως ενα λιγο μεγαλυτερο condeserακι για το 410 δεν θα ηταν ασχημο.

χρηστο δεν ηθελα να αλαχτει το condenserακι γιατι η 1/4" σωληνωση του ειναι ιδανικη για να κραταει μεγαλη πιεση χωρις την xtra ποσοτητα αεριου. η προσθηκη desuperheater ειναι ιδανικη για το prommie ενεξαρτητος αεριου

το κακο με ολα τα condenser που κυκλοφορουν ειναι οτι ειναι 3/8" σωληνωση.

εμεις για να μπορεσουμε να υγροποιησουμε με αεριο θελουμε συγκεκριμενες πιεσεις και θερμοκρασιες. εφοσον η θερμοκρασια δωματιου ειναι -+5 βαθμους περιπου θελουμε και τις καποιες συγκεκριμενες πιεσεις. για να επιτυχουμε την επιθυμητη πιεση σε ενα condenser 3/8" θελουμε αρκετα περισσοτερο αεριο απο οτι σε ενα condenser 1/4".

ειδα τις θερμοκρασιες μετα το condenser μετα το mod και ειναι +3 σε load απο την δωματιου, κατι το οποιο εμπειρικα απο οτι βλεπω ειναι ok :095:

• 2 weeks later...
Ιδια ? Στον 6800 σου εριχνα 200+ σε orthos με ιδια ρευματα . Αυτος εδω με εχει ξεπερασει στο orthos ρε ! :046:

Κωστα , για να μου φυγει και η απορια ... Τρεξε σε παρακαλω μερικα orthos με stock cooler . Ισα-ισα 10 λεπτα ανα 0.1Vcore . Τρεξε με 1.25 , 1.35 & 1.45 αν την παλευει η stock .

Εδώ 6700 που βγάζει 1μ στα 4220 και 32μ στα 4140 και κατι ψιλα με νερό και λίγα παγάκια...(χωρίς παγάκια 4100)

και σε cascade δεν πηγε πάνω από 4650...

Εδώ 6700 που βγάζει 1μ στα 4220 και 32μ στα 4140 και κατι ψιλα με νερό και λίγα παγάκια...(χωρίς παγάκια 4100)

και σε cascade δεν πηγε πάνω από 4650...

Ο δικος μου κανει σε single stage 4650 32m & 4700 1m με 1.55-1.60v .Με νερο γυρω στα 4100 32m με μια απο τα ιδια σε ρευμα .

Επισης εβγαλα τη cpev απο το μονοβαθμιο και περασα τριχοειδη 3m(οσο εβαλε ο Βαγγελης στου Κωστα) ... αλλα παλι δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω .

Το cascade καθεται παρατημενο και χρειαζεται 2-3 κολλησεις για να τελειωσει και ουτε που ξερω ποτε θα τελειωσω με αυτο . Πανε 6 μηνες πλεον .

Επισης ... ενας απο τους προηγουμενους 6700 που ειχα , ειχε το ιδιο προβλημα με το δικο σου . Μεχρι και με νερο πεταγε , αλλα μετα ειχε fsb wall και δεν ακουγε ουτε σε ρευμα . Κριμα το κομματι ...

Ε δεν την παλεψα και εβαλα το μονοβαθμιο μου πανω ... Υστερα λοιπον απο την αλλαγη της cpev με τριχοειδη 3μ ...

Επεσα 7-10C σε σχεση με την καλυτερη δυνατη ρυθμιση της βαλβιδας .

Επαιξα λιγο με το αεριο και δε μπορεσα να το βελτιωσω αλλο.

Αποτελεσμα ηταν να φτασω με 1.53V ... 4280Mhz orthos .

Θερμοκρασια στο asus pcprobe ηταν +5C .. και το evaporator στους -35C . H επιστροφη κανονικοτατα στους -20/-25 σε φορτιο .

Ιdle με αυτο το vcore ειναι -39.5C .

Αεριο R507A ... και μαλλον θα βαλω R410A γιατι βλεπω οτι θα το παλεψει με τον μεγαλο τριχοειδη .

Tωρα πρεπει να μονωσω τελειως τον ευκαμπτο γιατι εχω κλεισει τη μονωση μονο στα 10 πρωτα εκατοστα κατω στην κεφαλη ... ;)

Ε δεν την παλεψα και εβαλα το μονοβαθμιο μου πανω ... Υστερα λοιπον απο την αλλαγη της cpev με τριχοειδη 3μ ...

Επεσα 7-10C σε σχεση με την καλυτερη δυνατη ρυθμιση της βαλβιδας .

Επαιξα λιγο με το αεριο και δε μπορεσα να το βελτιωσω αλλο.

Αποτελεσμα ηταν να φτασω με 1.53V ... 4280Mhz orthos .

Θερμοκρασια στο asus pcprobe ηταν +5C .. και το evaporator στους -35C . H επιστροφη κανονικοτατα στους -20/-25 σε φορτιο .

Ιdle με αυτο το vcore ειναι -39.5C .

Αεριο R507A ... και μαλλον θα βαλω R410A γιατι βλεπω οτι θα το παλεψει με τον μεγαλο τριχοειδη .

Tωρα πρεπει να μονωσω τελειως τον ευκαμπτο γιατι εχω κλεισει τη μονωση μονο στα 10 πρωτα εκατοστα κατω στην κεφαλη ... ;)

Βρε άσε τα μονοβάθμια και κοίτα γι'αυτό..

Το cascade καθεται παρατημενο και χρειαζεται 2-3 κολλησεις για να τελειωσει και ουτε που ξερω ποτε θα τελειωσω με αυτο . Πανε 6 μηνες πλεον .

Έτσι όπως πάει ούτε σ'εξι χρόνια δε το κόβω.Άντε να θυμηθούμε λίγο τα παλιά..:098:

507 κ 410 ή μόνο 410?

Θα τολμήσω να πώ οτι θα δοκιμάσει και τα δυο!

Τι compressora έχεις?

Danfoss NL11F..

507 κ 410 ή μόνο 410?

Τι compressora έχεις?

Με προλαβε ο φιλος μου ο Στρατος ...

Σκετο R507A με τον NL11F (Toυ prommie δηλαδη 1/3hp) .

Το μονο διαφορετικο ειναι πως εχω μεγαλυτερο condenser (2 παραλληλισμενα) ... καθως και ενα accumulator (κανονικο απο τα κατακορυφα) .

Μου εκανε εντυπωση που η στατικη πιεση πλεον ειναι 5.8bar , εναντι των 7 που χρειαζομουν με τη cpev . Επισης οι πιεσεις λειτουργιας εχουν κατεβει και δεν εχω δει μεχρι στιγμης high side πανω απο 230-240psi , ενω με τη cpev εβλεπα και 300αρες . Η χαμηλη παιζει στο 0/+2psi , ενω πριν επαιζε μεχρι και τα +10psi .

Γενικα φαινεται ποσο μεγαλο ρολο παιζει το σωστο metering device οπως εγραψε και ο esdee στην αρχη του thread , τον οποιο και ευχαριστω για τη συμβουλη του ! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.