ThorLite Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 Το Prometeia εχει ενα ποΛυ σπαστικο τροπο τοποθετησης και δε το αντεχα αλλο και για αρκετο καιρο καθοτανε στην ακρη.Μετα απο μια επικοινωνια με τον esdee συμφωνησε να μου κανει την μετατροπη που ονειρευομουνα ετσι μου το εκανε τουμπανο με R410 και καινουρια κεφαλι απο eleven.Συντομα να το δοκιμασω με τον quad core μου esdee ευχαριστω και παλι για την φοβερη μετατροπη που εκανες στο δυστηχο Prometeia μου...... :046: :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2007 Εβαλες και μεγαλύτερο ευκαμπτο απο οτι βλέπω. Με γειές ο esdee ειναι μαστόρι μεγάλο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 14, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2007 Τhanks,o μεγαλυτερος ευκαμπτος ηταν must καθως μονο για bench θα το χρησιμοποιω πλεον χωρις κουτια και χαζομαρες πανω στο γραφειο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2007 Εγω στα ειπα απο κοντα που το ειδα. Αντε αντε κανε κανα κουμαντο (commando) εκει περα LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2007 Kαλορίζικο Κώστα!Αφού το ήθελες για Bench,μάλλον πιο κοντό σωλήνα θα ήθελες.Αnyway..εν αναμονή αποτελεσμάτων λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Kαλορίζικο Κώστα!Αφού το ήθελες για Bench,μάλλον πιο κοντό σωλήνα θα ήθελες.Αnyway..εν αναμονή αποτελεσμάτων λοιπόν! κοντο σωληνα για καλυτερη υποπιεση aka? αυτο ειναι μυθος... :nopity: (lol @ smily) σε ενα phase το 90% ειναι να εχεις σωστα επιλεγμενο metering device (τριχοειδης στην περιπτωση) για τον compressorα που διαθετεις και για τα watt που υπολογιζεις καλα benchια Kωστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 You are da master.Απλά για ενημέρωση..αυτό ισχύει για οποιοδήποτε μέγεθος?Πόσο έβαλες στον Κώστα?Το βλέπω υπερβολικό στην Photo γι'αυτό το είπα..thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 You are da master.Απλά για ενημέρωση..αυτό ισχύει για οποιοδήποτε μέγεθος?Πόσο έβαλες στον Κώστα?Το βλέπω υπερβολικό στην Photo γι'αυτό το είπα..thanx! το prommie εχει κανονικα 45-50cm, το Κωστα εχει 75cm ακριβως! ισα ισα για να μπορει να μπει με ανεση σε ενα board πανω η διπλα στο prommie για bench btw im no master, im part of the all-singing, all-dancing crap of the world :095: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 17, 2007 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Η μετριοφροσύνη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.Σαφώς κι έχεις πολύ περισσότερες γνώσεις πάνω σε Phase σε σχέση με μένα.75 είναι οκ λοιπόν και κοντά στο όριο..αναμένουμε τ'αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 17, 2007 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 VagΜε τι πάχος τριχωειδή έπαιξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 17, 2007 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 VagΜε τι πάχος τριχωειδή έπαιξες?0.031" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 29, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Χτες εκανα την πρωτη δοκιμη του παγομηχανηματος μου για το σκοπο αυτο πηρα αλλη μια DFI με το RD600 λογο χαμηλης τιμης και ευκολιας στη μονωση αφου δεν υπαρχει τιποτα γυρω απο το socket.Eνας 6600 ειναι το θυμα στο πρωτο test πηγε 4230 με 1.56 temps γυρω στο -43 με ORTHOS Small FFT.Ειμαι ευχαριστημενος μετα απο ενα 5ωρο λειτουργιας του συστηματος δεν υπηρχε ιχνος υγρασιας οπως ειδα μετα την αφαιρεση της κεφαλης.Το RD600 δεν ειχε προβλημα να παει 476 αλλα χτες ασχοληθηκα κυριως με τα ορια του 6600 με orthos small fft αν και το RD600 ειναι αργο δεν κανει για σοβαρα νουμερα......... :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Απρίλιος 29, 2007 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 ωραίος ρε Κώστα...για παραπάνω δοκίμασες? πως το βλέπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 29, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 O CPU ειναι καλος παραπανω δε δοκιμασαμε χτες γιατι ειχα περιεργια αν ειχα κανει καλη μονωση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Απρίλιος 29, 2007 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Μπράβο Κώστα....οι φωτογραφίες ειναι SUPER....EDIT:Τί κάνουν οι άνθρωποι όταν έχουν κέφια.........χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 29, 2007 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 lol ρε κωστα, εισαι ερωτευμενος με την καφε ταινια?!?? lolεπισης εχεις βαλει αναποδα τα ασπρο/πρασινο στο θερμοζευγος της 2η ενδειξης και επαθα ενα εγκεφαλικο οταν ειδα +54.3 στην επιστροφη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 30, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 Nαι η καφε ταινια ειναι η αγαπη μου παει παντου.LOOOOL δικιο εχεις το εχω βαλει αναποδα γι αυτο η temp ανεβαινε οταν ηταν idle το συστημα αλλα να σου πω δε εδωσα πολυ σημασια σε αυτο παντως το Prometeia τωρα ειναι αψογο οπως και ο Μαστορας του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Απρίλιος 30, 2007 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 Α ρε Κωστα ... γι'αυτο μου ελεγες κατι για 70αρες στην επιστροφη ! Πολυ καλη δουλεια Βαγγελη !:109: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάϊος 1, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Σημερα συνεχισα το παιχνιδι με τον 6600 και την DFI.Απο οτι φαινεται ο 6600 ειναι πολυ δυνατος CPU οπως και το Prometeia και ετσι μαλλον μου τερματισανε την μητρικη απο οτι φαινετε στα 511.3MHz.Ο CPU παει μεχρι 4420 με Small FFT με 1.67V και με 1.74 εκανα το 1Μ στα 4602 παραπανω δε γινετε με τιποτα μεχρι τωρα θα το ψαξω κι αλλο γιατι εχει και πολλες ρυθμισεις η DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάϊος 1, 2007 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 στο anandtech , νομίζω είχαν πέσει και αυτοί τέρμα 511 fsb.... για βρες τρόπο να πας παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.