Jump to content

Ενα καλο και να καιει οσο πρεπει...

PainkiLer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα

Λογο φοιτητικου επιδοματος ενοικιου παιρνω

1)AMD ATHLON 64 X2 6000+ 3.00GZ AM2 BOX

2)8800GTX 8262 768MB

Επισης εχω πανω τρεις σκληρους και αργοτερα θα τις κανω SLI.

Αρα πρεπει να αλλαξω οποσδηποτε τροφοδοτικο!Σκευτομαι για κατι ποιοτικο.Αφου δεν μπορω να βρω zippy λεω για κατι σαν αυτο SEASONIC M12-700 80 PLUS 700W.

Εσεις τι προτεινετε???

1000 ευρω!

Αυτη τη σελιδα εβλεπα και λεω γι'αυτο το τροφοδοτικο!Υπαρχει κατι καλυτερο γυρο στα 200 ευρω?

Το PC Power & Cooling, inc. 750W Silencer Copper,εχω την εντυπωση πως δεν ειναι καλυτερο απο το seasonic.Μηπως κανω λαθος;

Σύμφωνα με αυτό το site (http://forumz.tomshardware.com/hardware/PSU-101-ftopict198276.html , τσέκαρε τα links που δίνει στο ποστ) είναι πράγματι καλύτερα. Αλλά μόνο το 1KW θεωρείται 8800GTX SLI certified(όχι πως δεν τισ σηκώνει φαντάζομαι, αλλά λέμε τώρα...). Το 750άρι το Etasis όμως είναι και certified και δεν χάνει σε ποιότητα.

Εγώ ψηφίζω Etasis πάντως. Και από ότι βλέπω με 10Ε παραπάνω από το PCP&C παίρνεις το 850άρι το Etasis...

(πιστεύω πως θα έχω και τον Candyman με το μέρος μου... :D )

(πιστεύω πως θα έχω και τον Candyman με το μέρος μου... )

Hell yeah! ;)

Το 750άρι PCP&C δεν έχει καμία σχέση με το χιλιάρι. Αμφότερα είναι rebranded. Στα 750/850w προτιμόμενο είναι το Etasis. Στα 1000w το PCP&C. Απλά τα πράγματα...

Συγνώμη, αλλά αν καταναλώνει τόσο ο υπολογιστής σου δεν αξίζει να τον δουλεύεις. Θα κάνεις πλούσια τη ΔΕΗ.

Και ποιό είναι το πρόβλημά σου εσένα ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΟΥΡΗ;;;;;;; Καβούρια και στις τσέπες;;;; :D

(just kidding ε...! Απλά μ'άρεσε το avatar σου :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.