Jump to content

Χρειάζομαι βοήθεια!!!Για κάρτα γραφικών!!!

jon_athinais

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είμαι καινούριος στο Forum και αρκετά πρόσφατο μέλος και ζητώ τη βοήθεια απο εσάς τους παλιούς overclockers!!!Έχω ενα Pentium 4 northwood core L2 512 cache,800 FSB,2.6 GHz,QDI motherboard P4i865PE,1MB memory και μια ταπεινή FX 5200 128 MB!Από overclocking τα πάω αρκετά καλά(τελειόφοιτος ηλεκτρονικής),Το PC έχει φτάσει τα όριά του!3.0 GHz ο επεξεργαστής με 1.52volt στα 922 FSB,230 FSB του Μ\Β(το Μ\Β πάει δυστυχώς εως 232),2/3/3/5 timings μνήμης με 2,32 volt,η κάρτα στο θεό 292ΜΗz clock,448ΜΗz (896MHz DDR)memory, αλλά δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα από καμμένο ανεμιστήρι που το πήρα χαμπάρι αργά!!ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ είναι για την κάρτα βέβαια,βρήκα 1 6800 GS 256MB DDR3,256bit tranfer rate,και την γνωστή 7600 GT 256MB DDR3,128 bit!Ποιά απ΄τις 2 είναι καλύτερη αγορά;Έχω κοιτάξει πολλά συγκρτιτικά αλλά τα benchmark είναι παλιά 11/2005 και δεν δείχνουν τίποτα σε σχέση με τα καινούρια!!!Ευχαριστώ πρακαταβολικά οποιαδήποτε βοήθεια!!!Άντε και με το καινούριο Ρ35 και τις DDR3 και καμία 8800 GTX στο 1GB!!!:022:

Αν τις έχεις βρει στις ίδιες τιμές την 7600GT από την στιγμή που είναι ποιο καινούρια.

Και κάτι ακόμα αν γίνεται πως μπορώ να δω τις θερμοκρασίες τις VGA card μέσα από τα windows XP SP2 pro λειτουργικό,εκτός από πολύμετρο,thermistor και άλλα τέτοια;

Τουλάχιστον στην 7600GT μπορείς να τις δεις από τον driver. Για την 6800GS δεν είμαι σίγουρος αν όλες υποστηρίζουν αυτή την δυνατότητα.

Yπαρχει με 136€.

Μια χαρα θα την αξιοποιήσει αν παιζει παιχνίδια.

Αν δε παίζει τοτε απλά θα πάρει καμια 9600προ με 50€ και θα είναι Οκ.

Μεχρι και games χωρίς πολλά φιλτρα κτλ θα μπορεί να παίζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.