Arkan1442169160 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2007 Καλησπέρες!Λοιπόν, καιρό είχε να εμφανίσει πρόβλημα το pc, οπότε τώρα που απέκτησα ένα, νιώθω πιό σίγουρος.Τώρα τελευταία, το ποντίκι τα παίζει, γίνεται θεόαργο και άν πάω να κάνω κάποια γρήγορη κίνηση, τρελαίνεται τελείως και πηγαίνει όπου θέλει...Σε μερικές περιπτώσεις, μετά από πολύ ώρα, κολλάει για 1-2 δεύτερα και επανέρχεται στα φυσιολογικά του.Κάποια ιδέα;Mouse info : IntelliMouse® Optical
emnezia Απρίλιος 7, 2007 #2 Απρίλιος 7, 2007 Αρχικά δοκίμασε το ποντίκι κάπου αλλού ή δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο ποντίκι να δεις αν κάνει τα ίδια. Επίσης δες αν βάλεις το ποντίκι σε άλλη θύρα εξακολουθεί να κάνει πρόβλημα.
Arkan1442169160 Απρίλιος 7, 2007 Author #3 Απρίλιος 7, 2007 Μέχρι τώρα, άλλαξα όλες τις usb θύρες αλλά τίποτα... Θα δοκιμάσω με ένα αρχαιολογικό mouse ξανά, γιατί την πρώτη μέρα δέν είχε αποτελέσματα.
varelasj Απρίλιος 7, 2007 #4 Απρίλιος 7, 2007 Ε νταξει ωρα για αλλαγη. Ενα ποντικι φτηνο της MS που ειχα παρει καποτε το basic αν θυμαμαι καλα χανοτανε κι αυτο κατι φορες. Ε μετα μου ειπε ο φιλος Κωστας (thorlite) οτι αυτο ειναι feature πλεον στα ποντικια της MS τοτε LOL . Αν εχεις εγγυηση πηγαινε το για αλλαγη αλλιως δεν αξιζει να καθεσαι να ασχολησαι και πολυ. Βαλτο και σε ενα αλλο pc οπως ειπε και το παλικαρι απο πανω κι αν κανει το ιδιο ωρα για αλλαγη.
Arkan1442169160 Απρίλιος 7, 2007 Author #5 Απρίλιος 7, 2007 Έβαλα το ασύρματο που είχα στο laptop προς το παρόν.Απλώς, με είχαν καταβολέψει τα πλαϊνά του πλήκτρα για μετακινήσεις μπρός/πίσω σε σελίδες ή στον explorer.Από βδομάδα με βλέπω για ένα καινούργιο, γιατί αυτό τα έχει φάει τα ψωμιά του...
soler1442169065 Απρίλιος 7, 2007 #6 Απρίλιος 7, 2007 Βρες και πάρε ένα logitech mx-510 να ησυχάσεις μια και καλή από ποντίκι.
tacticalcube138 Απρίλιος 7, 2007 #7 Απρίλιος 7, 2007 Ώχ ποντίκι της Microsoft...Προτείνω τα εξής:1)Πήγαινε control panel, mouse, καρτέλα hardware, properties, advance settings και παίξε με τα sample rate, buffer κ.λπ.2)Κάνε την καρδιά σου πέτρα και χρησιμοποίησε mousepad.3)Πέταξέ το στα σκουπίδια και πάρε Logitech.
dellman Απρίλιος 7, 2007 #8 Απρίλιος 7, 2007 εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Το έβγαλα του μάζεψα το καλώδιο το ευχαρίστησα για τις υπηρεσίες του άνοιξα τον κάδο και το κήδευσα
schumifer Απρίλιος 7, 2007 #9 Απρίλιος 7, 2007 Ε εντάξει η ΜΣ κατά την άποψή μου μπορεί σε άλλους τομείς να υστερεί αλλά στα ποντίκια εγώ την παραδέχομαι. Μη σας πω και στα πληκτρολόγια...Πάντως το δικό μου optical όταν πάω να το κουνήσω πιο γρήγορα από ό,τι αντέχει απλά όπου και να το πάω, το χάνω για ένα δευτερόλεπτο και το βρίσκω σε κάποια γωνία της οθόνης. Ένας από τους λόγους που δεν τα πάω καλά στα flash-java games.
Cyber_Cookie Απρίλιος 7, 2007 #10 Απρίλιος 7, 2007 Πάντως το δικό μου optical όταν πάω να το κουνήσω πιο γρήγορα από ό,τι αντέχει απλά όπου και να το πάω, το χάνω για ένα δευτερόλεπτο και το βρίσκω σε κάποια γωνία της οθόνης. Ένας από τους λόγους που δεν τα πάω καλά στα flash-java games.το αυτό
schumifer Απρίλιος 7, 2007 #11 Απρίλιος 7, 2007 λολολολ Οπότε είχε δίκιο αυτός που είπε πιο πάνω ότι δηλαδή δεν είναι bug αλλά feature!!!!!!!!!!!!!
Cyber_Cookie Απρίλιος 7, 2007 #12 Απρίλιος 7, 2007 Τα ποντίκια της Μ$ είναι όπως τα λειτουργικά της.Και γι αυτό την παραδέχομαι.Είναι σαν να οδηγάς Zaporozhec
s6_sot Απρίλιος 8, 2007 #13 Απρίλιος 8, 2007 Εγώ έχω 2 ποντίκια της MS τα πιο απλά οπτικά! Εδώ και 5 χρόνια δεν έχουν πάθει τίποτα!
schumifer Απρίλιος 8, 2007 #15 Απρίλιος 8, 2007 Μα αυτό είναι δεδομένο. Τα ποντίκια της ΜΣ δεν παθαίνουν απολύτως τίποτα ακόμη και αν τα έχεις για ποδοσφαιράκι...
stavpal Απρίλιος 9, 2007 #16 Απρίλιος 9, 2007 γενικά δεν παθαίνουν, ωστόσο1)το πρώτο (explorer 1.0 optical) μου κράτησε 5+ χρόνια, αλλά το καλώδιο άρχισε να ξεκουνιέται οπότε κάθε τόσο χανόταν το ποντίκι2)το 2ο (explorer 4 optical) στα 2 χρόνια το αριστερό κλικ ήθελε να το πατήσεις πολλές φορές για να δουλέψειΟπότε πήρα ένα logitech mx518 και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος
Greek Απρίλιος 9, 2007 #17 Απρίλιος 9, 2007 Οκ, μιας και το πρόβλημα λύθηκε το θέμα κλειδώνει εδώ. Εθχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.