Jump to content

Mouse problem...

Arkan1442169160

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρες!

Λοιπόν, καιρό είχε να εμφανίσει πρόβλημα το pc, οπότε τώρα που απέκτησα ένα, νιώθω πιό σίγουρος.

Τώρα τελευταία, το ποντίκι τα παίζει, γίνεται θεόαργο και άν πάω να κάνω κάποια γρήγορη κίνηση, τρελαίνεται τελείως και πηγαίνει όπου θέλει...Σε μερικές περιπτώσεις, μετά από πολύ ώρα, κολλάει για 1-2 δεύτερα και επανέρχεται στα φυσιολογικά του.

Κάποια ιδέα;

Mouse info :

IntelliMouse® Optical

Αρχικά δοκίμασε το ποντίκι κάπου αλλού ή δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο ποντίκι να δεις αν κάνει τα ίδια. Επίσης δες αν βάλεις το ποντίκι σε άλλη θύρα εξακολουθεί να κάνει πρόβλημα.

Μέχρι τώρα, άλλαξα όλες τις usb θύρες αλλά τίποτα... Θα δοκιμάσω με ένα αρχαιολογικό mouse ξανά, γιατί την πρώτη μέρα δέν είχε αποτελέσματα.

Ε νταξει ωρα για αλλαγη. Ενα ποντικι φτηνο της MS που ειχα παρει καποτε το basic αν θυμαμαι καλα χανοτανε κι αυτο κατι φορες. Ε μετα μου ειπε ο φιλος Κωστας (thorlite) οτι αυτο ειναι feature πλεον στα ποντικια της MS τοτε LOL :p. Αν εχεις εγγυηση πηγαινε το για αλλαγη αλλιως δεν αξιζει να καθεσαι να ασχολησαι και πολυ. Βαλτο και σε ενα αλλο pc οπως ειπε και το παλικαρι απο πανω κι αν κανει το ιδιο ωρα για αλλαγη.

Έβαλα το ασύρματο που είχα στο laptop προς το παρόν.

Απλώς, με είχαν καταβολέψει τα πλαϊνά του πλήκτρα για μετακινήσεις μπρός/πίσω σε σελίδες ή στον explorer.

Από βδομάδα με βλέπω για ένα καινούργιο, γιατί αυτό τα έχει φάει τα ψωμιά του...

Ώχ ποντίκι της Microsoft...

Προτείνω τα εξής:

1)Πήγαινε control panel, mouse, καρτέλα hardware, properties, advance settings και παίξε με τα sample rate, buffer κ.λπ.

2)Κάνε την καρδιά σου πέτρα και χρησιμοποίησε mousepad.

3)Πέταξέ το στα σκουπίδια και πάρε Logitech.

εγώ σε μια αντίστοιχη περίπτωση.

Το έβγαλα του μάζεψα το καλώδιο το ευχαρίστησα για τις υπηρεσίες του άνοιξα τον κάδο και το κήδευσα :p

Ε εντάξει η ΜΣ κατά την άποψή μου μπορεί σε άλλους τομείς να υστερεί αλλά στα ποντίκια εγώ την παραδέχομαι. Μη σας πω και στα πληκτρολόγια...

Πάντως το δικό μου optical όταν πάω να το κουνήσω πιο γρήγορα από ό,τι αντέχει απλά όπου και να το πάω, το χάνω για ένα δευτερόλεπτο και το βρίσκω σε κάποια γωνία της οθόνης. Ένας από τους λόγους που δεν τα πάω καλά στα flash-java games.

Πάντως το δικό μου optical όταν πάω να το κουνήσω πιο γρήγορα από ό,τι αντέχει απλά όπου και να το πάω, το χάνω για ένα δευτερόλεπτο και το βρίσκω σε κάποια γωνία της οθόνης. Ένας από τους λόγους που δεν τα πάω καλά στα flash-java games.

το αυτό

Εγώ έχω 2 ποντίκια της MS τα πιο απλά οπτικά! Εδώ και 5 χρόνια δεν έχουν πάθει τίποτα!

Μα αυτό είναι δεδομένο. Τα ποντίκια της ΜΣ δεν παθαίνουν απολύτως τίποτα ακόμη και αν τα έχεις για ποδοσφαιράκι...

γενικά δεν παθαίνουν, ωστόσο

1)το πρώτο (explorer 1.0 optical) μου κράτησε 5+ χρόνια, αλλά το καλώδιο άρχισε να ξεκουνιέται οπότε κάθε τόσο χανόταν το ποντίκι

2)το 2ο (explorer 4 optical) στα 2 χρόνια το αριστερό κλικ ήθελε να το πατήσεις πολλές φορές για να δουλέψει

Οπότε πήρα ένα logitech mx518 και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος

Οκ, μιας και το πρόβλημα λύθηκε το θέμα κλειδώνει εδώ. Εθχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.