zymglym Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2007 Έκανα μια μικρή βλακεία αλλά πιστεύω πώς μπορείτε να με βοηθήσετε..Το πρόγραμμα Parental Control τραβάει κάθε λεπτό μια φωτογραφία από την οθόνη του υπολογιστή. Στην συνέχεια δημιουργεί έναν φάκελο στο C: program files: Parental control μέσα στον οποίο προσθέτει κάθε λεπτό και μια φωτογραφία. Στο τέλος τής μέρας είναι καμιά 400-500 φωτογραφίες μέσα στον φάκελο.Εγώ λοιπον δημιούργησα έναν δικό μου φάκελο και έβαλα μέσα σε αυτόν με αποκοπή-επικόλληση περίπου 300 φωτογραφίες με αποτέλεσμα όταν πήγα να τις ανοίξω, να μην ανοίγουν γιατί είναι κλειδωμένες από το πρόγραμμα.Ούτε πίσω δεν μπορώ να τις βάλω γιατί πλέον ούτε εκεί μου τις ανοίγει. Οπότε έχω φωτογραφίες που υπάρχουν αλλά δεν μπορώ να της ξεκλειδώσω για να τις δω. πείτε μου παρακαλώ την λύση... Ευχαριστώ πολύ και με την ευκαιρία καλή ανάσταση παιδιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zymglym Απρίλιος 11, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Τελικά λύθηκε το θέμα. το πρόγραμμα μετά από μερικές μέρες σβήνει μόνο του τους φακέλους και μαζί με με αυτούς πάνε και οι φωτογραφίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.