Jump to content

320gb HD WD ή Seagate?

KOSTAS4_XT

Recommended Posts

Κι εγώ θα προτιμούσα Seagate για τα 5 χρόνια εγγύηση.Αν γίνει κάτι και χάσεις στον 4ο χρόνο τα Data σου, τουλάχιστον δεν θα 'χεις να πληρώνεις πάλι λεφτά για καινούριο σκληρό. Είτε θα σου δώσουν εναν ίδιο είτε επειδή δεν θα υπάρχουν θα πάρεις κάτι μεγαλύτερο με ελάχιστα χρήματα πληρώνοντας κάποια μικρή διαφορά.

(PER.303788) WESTERN DIGITAL WD3200YS 320GB SATA2

# Μέγεθος Σκληρού: 3,5''.

# Χωρητικότητα: 320 GB.

# Ταχύτητα περιστροφής: 7.200 rpm.

# Πρωτόκολλο επικοινωνίας: SATA 2 (3Gb/s).

# Average Seek Time: 8.9 ms.

# Average Latency: 4.20 ms.

# Μνήμη Buffer: 16 MB.

# MTBF: 1.000.000 ώρες.

# Κωδικός Μοντέλου: WD3200YS.

# Βάρος: 0,6 kg.

# Εγγύηση: 5 χρόνια.

# Συσκευασία: Bulk.

Καλημέρες!

Μόλις ήρθε τελικά ο δίσκος!

Samung 320gb 16mb cache.

89E.

Apo Πλαισιο.

Οι άνθρωποι συνεχίζουν να είναι "ελεος"...

Μου φέρνουν τον δίσκο, τον ανοίγω, και τι βλέπω...

ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ!

και πάρε και αλλο ενα, και κολλα ενα εδώ, βάλε και άλλο ενα εδώ.. Τους παιρνω τηλ αν μπορω να τα βγάλω, μου λέει "ΜΠΟΡΕΙ" ΝΑ ΧΑΘΕΊ Η εγγύηση!..

..Σε περίπτωση που τον συνδέσω και δεν βρω τίποτα στον δίσκο, ούτε partition ουτε τιποτα, μπορω να καταλαβω αν έχει φορμαριστεί στο παρελθον?.

Δεν τον σύνδεσα ακόμα.

ειναι βλεπεις και το γεγονος οτι αν καποιος δεν μεινει ικανοποιημενος απο ενα προιον το επιστρεφει και το ξαναπουλανε αυτοι μετα

εκει που εχει τις επιλογες για τις πληροφορίες του σκληρού στο everest επιλεγεις smart και το γραφει στο power on hours count. Το εχει και το speedfan αν το χρησιμοποιεις αλλά θελει μετατροπή από 16αδικό σε 10δικό για να σου βγει σωστά π.χ. ο παλιοτερος δισκος μου λεει CE7C δηλαδή 52.860 ώρες (τον έχω από το 1998 ή 99 δε θυμαμαι τώρα) ενώ ο άλλος πιο καινουριος λέει 0CB8 δηλαδή 3.256 ώρες, τις μετατροπές τις κάνω με το κομπιουτερακι των windows

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.