Jump to content

320gb HD WD ή Seagate?

KOSTAS4_XT

Recommended Posts

δεν έχει το πλαισιο samsung ρε mine.

Και τους έχει μεσω internet 82 eyra....

Και θέλω να το πάρω απο πλαισιο και λογω καλής εγγυήσης..

Μακάρι να έβρισκα Samsung.. Γιαυτό δεν τον ανέφερα.

ρε συ πήρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν εχουν samsung.. και search στο πλαισιο τον κωδικό που είπες.. πάλι τίποτα..

Μάλλον άκυρο ο Samsung.. Όποτε ξανάγινε δίλλημα

Τέσπα έπεσες σε λάθος ανθρώπους,... έχω 3 τέτοιους εδώ. Ας πάμε στα διλλήματα σου τώρα seagate μόνο για το ψυχολογικό των 5 ετών

και τους πληρες απο πλαισιο?.. !!!!

Εγω μιλάω για παραγγελία απο το πλαισιο σαλονικας...

Και κάτι ακομα.

ειναι 16mb η cache τους έτσι?

για 320gb

Εσύ τι λες??? Ναι από Πλαίσιο και 16 Mb cache.

To Πλαίσιο είναι ένα δεν έχει σημασία από ποιο υποκατάστημα. Τέσπα πάρε το seagate

Ναι αλλα εσύ πως τον παράγγειλες απο την στιγμή που ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ στο site?!

Δεν μπορω να το καταλάβω αυτό.................................

Οχι πως δεν σε πιστεύω, αλλά γιατί δεν το έχουν οι @#@!#$$@?

Πως θα γίνει στη τελική?!

Eγω θα πηγαινα αβλεπει σε WD.

Οι πιο συμβατοι/αξιοπιστοι δισκοι.

Αλλα εχουν 3 χρονια εγγυηση. Αλλα κατ'εμε δεν εχει σημασια αυτο.Εξηγω:

1)Αν σου χαλασει ο δισκος σε 4 χρονια στα @@ σου. θα παιζουμε με ΤΒs τοτε και ο 320ρης θα ειναι πολυ μικρος.

2) Αν ειναι να χασεις τα δεδομενα σου τι να την κανεις την εγγυηση?

Eγω θα πηγαινα αβλεπει σε ΟΔ.

Οι πιο συμβατοι/αξιοπιστοι δισκοι.

Αλλα εχουν 3 χρονια εγγυηση. Αλλα κατ'εμε δεν εχει σημασια αυτο.Εξηγω:

1)Αν σου χαλασει ο δισκος σε 4 χρονια στα @@ σου. θα παιζουμε με ΤΒσ τοτε και ο 320ρης θα ειναι πολυ μικρος.

2) Αν ειναι να χασεις τα δεδομενα σου τι να την κανεις την εγγυηση?

δίκιο έχει ο φίλος nikchris συν το γεγονός ότι παίζουν και raid 1 για ασφάλεια

Καλησπέρα,

υπάρχουν WD δίσκοι που έχουν 5 χρόνια εγγυηση απλά δεν τους έχει το πλαίσιο. Γενικά τους βρήσκεις δύσκολα, το μοντέλο είναι WD3200YS.

υπάρχουν WD δίσκοι που έχουν 5 χρόνια εγγυηση

Δεν το ηξερα αυτο, εκτος απο τους ραπτορ βεβαια? Ξερετε γιατι γινεται αυτο?

Δεν νομιζω να τους συμφερει να εχουν αλλη γραμμη παραγωγης με αλλα στανταρντς

Πριν κανα μήνα που αρχισα το ψαξιμο για δισκους, το Πλαίσιο είχε Samsung, τους 500αρηδες τουλάχιστον που εψαχνα, σε πολύ καλή τιμή.

Απο πριν εβδομάδα, και μεχρι σημερα, δεν υπάρχουν στο σάιτ.

Για την εγγύηση 3 ή 5 και την απώλεια δεδομένων έχετε δικιο. Πρόσφατα μου χτύπησε δισκος, και καταλαβα οτι 95% ασφάλεια εχεις μονο με ενα τρόπο, για πολλά Gb, και για οικιακό περιβάλλον λεω (οχι πανακριβες εξειδικευμενες λυσεις δηλαδη), και χωρις raid:

να εχεις 2 ιδιους δισκους, και να κρατας τα δεδομενα εις διπλουν, με αντιγραφές σε τακτά διαστήματα, και ο 2ος δισκος εκτός κουτιού, για να προφυλαχτει και απο αστοχίες ρεύματος.

Πήρα 500άρι WD500AAKS και απ οτι διαβαζα reviews πριν την αγορά, ειναι καλύτεροι απ τους αντιστοιχους 500αρηδες Seagate.

Αν δεν κανω λαθος, οι AAKS ειναι η νεώτερη παρτίδα της σειράς KS, με 3 platters αντι των 4 της KS. δηλ, μαλλον πιό ήσυχοι.

Οι σειρά KS ειναι οι desktop hd της WD,

ενω η YS ειναι για enterprise servers.

Αν συγκρίνεις διπλα-διπλα τα χαρακτηριστικά, θα δεις οτι στην KS εχει δοθεί βαρύτητα στην αυξημένη ταχύτητα, και τον μειωμένο θόρυβο, δηλαδη οτι ενδιαφέρει χομπίστα, gamer, overclocker, και το περιβαλλον γραφείου.

Ενώ στην YS στην ασφάλεια των δεδομένων και την μακρόχρονη λειτουργία 24/7 με οσο δυνατόν λιγότερα failures. Τους σερβερς τους εχουν σε ειδικα δωμάτια, δεν ενδιαφέρει ο θορυβος, και λιγα ms παραπάνω στην αναζήτηση δεν ενδιαφέρουν αρκει να ειναι ασφαλή τα αρχεία.

Οι σειρά KS ειναι οι desktop hd της WD,

ενω η YS ειναι για enterprise servers.

Αααα, τωρα κατάλαβα..... Ωραιος!

Κι εγώ θα προτιμούσα Seagate για τα 5 χρόνια εγγύηση.Αν γίνει κάτι και χάσεις στον 4ο χρόνο τα Data σου, τουλάχιστον δεν θα 'χεις να πληρώνεις πάλι λεφτά για καινούριο σκληρό. Είτε θα σου δώσουν εναν ίδιο είτε επειδή δεν θα υπάρχουν θα πάρεις κάτι μεγαλύτερο με ελάχιστα χρήματα πληρώνοντας κάποια μικρή διαφορά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.