Dark_Emperor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2007 παίδες έχω ένα πρόβλημα έχω μια gainward 256 pci και έχω βάλει tv out με μια οθόνη το θέμα είναι ότι τα video παίζει στον pc αλλα στην tv όχι φαινεται μαύρο καμια help?Δηλαδή να το εξηγήσω καλύτερα windows media player στο pc σωστό στην tv μονο maura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Απρίλιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2007 Είχα αντιμετωπίσει και εγώ το ίδιο πρόβλημα παλιότερα. Αρχικά δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο. Προτίμησε κάποιο ποιοτικό.Μπορείς να πεις κι ακριβώς την συνδεσμολογία? Το tv-out της κάρτας σου λογικά θα είναι s-video. Στην τηλεόραση πως καταλήγει? Σε scart, σε s-video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Απρίλιος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2007 Εκτός από ότι σου λέει ο alexkhr, κάνε και ένα 'force tv detection'. Καμιά φορά οι nvidia ( Geforce είναι να υποθέσω, έτσι; ) τρώνε ζόρια στον εγκέφαλο με τα tv-out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Απρίλιος 6, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2007 σε scart και δοκίμασα και rca δεν έχει άλλη "epilogi" η tv το ίδιο πρόβλημα το θέμα είναι ότι βλέπω το windows media player αλλα το "erithorio" που βλέπεις το video είναι μαύρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Απρίλιος 13, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 εντάξει το βρήκα μπορεί να κλείσει το θέμα απλά έκανα primary fullscreen για την tv και μετά ήταν ok thanks πάντως για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 Οκ , ευχαριστούμε για την απάντηση. Το θέμα κλείνει εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.