Jump to content

tv out

Dark_Emperor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παίδες έχω ένα πρόβλημα έχω μια gainward 256 pci και έχω βάλει tv out με μια οθόνη το θέμα είναι ότι τα video παίζει στον pc αλλα στην tv όχι φαινεται μαύρο καμια help?

Δηλαδή να το εξηγήσω καλύτερα windows media player στο pc σωστό στην tv μονο maura.

Είχα αντιμετωπίσει και εγώ το ίδιο πρόβλημα παλιότερα. Αρχικά δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο. Προτίμησε κάποιο ποιοτικό.

Μπορείς να πεις κι ακριβώς την συνδεσμολογία? Το tv-out της κάρτας σου λογικά θα είναι s-video. Στην τηλεόραση πως καταλήγει? Σε scart, σε s-video?

Εκτός από ότι σου λέει ο alexkhr, κάνε και ένα 'force tv detection'.

Καμιά φορά οι nvidia ( Geforce είναι να υποθέσω, έτσι; ) τρώνε ζόρια στον εγκέφαλο με τα tv-out.

σε scart και δοκίμασα και rca δεν έχει άλλη "epilogi" η tv το ίδιο πρόβλημα το θέμα είναι ότι βλέπω το windows media player αλλα το "erithorio" που βλέπεις το video είναι μαύρο.

εντάξει το βρήκα μπορεί να κλείσει το θέμα

απλά έκανα primary fullscreen για την tv και μετά ήταν ok thanks πάντως για την βοήθεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.