Jump to content

Albatron 7600GS πρόβλημα.

ss13

Recommended Posts

να μην δοκιμάσω με μεγαλύτερο τροφοδοτικό?Να την πάω κατ'ευθείαν πίσω?

Η σειρά 7 της nvidia είχε μια προβληματική παρτίδα με όλες είχαν κοινό παρανομαστή τις samsung μνήμες.

που θα την γυρίσω πίσω και η άλλη που θα μου δώσουν δεν θα είναι της ίδιας παρτίδας??

Mόνο πρόσεχε γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις η αγαπητοί πωλητές του Πλαισίου προσπαθούν να πασάρουν άλλες κάρτες γραφικών. (Σέ έναν γνωστό του δώσαν Ati X1300 ως καλύτερη επειδή έχει 512 μνήμη.) Μην τσιμπήσεις εσύ.

όχι εντάξει.Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι οτι λογικά και οι άλλες δεν θα είναι απο την ίδια παρτίδα?και φοβάμαι μην έχω πάλι πρόβλημα!

λοιπόν παιδιά τη δοκίμασα σε άλλο σύστημα με τροφοδοτικό 400Watt και δεν μου εμφάνισε κανένα πρόβλημα στα γραφικά!Πάω για τροφοδοτικό μάλλον ε?

βρήκα την λύση δεν έφταιγε τπτ απο αυτά απλώς έπρεπε να απενεργοποιήσω το write combining!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.