Jump to content

Τι κάνω τώρα ?

simboy

Recommended Posts

Παιδιά γειά και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ετρεξα το AVG και εκτός από κάτι trojan και warm που βρήκε μου έχει μείνει τώρα στην παρακάτω οθόνη

Προσπαθώ να κάνω δεξί κλικ delete αλλά δεν κάνει

Τι σημαίνει αυτό το CHANGE ?

Τι μπορώ να κάνω για να καθαρίσει ?

Το HOSTS ? η τοποθεσία δείχνει ότι είναι στι system32/drivers

Ποιοί drivers ?

Είναι επικίνδυνο να πάθει ζημιά το pc στο ξεκάρφωτο ? να σώσω ότι έχω ?

Μήπως το change σημαίνει ότι διορθώθηκε ?

Ευχαριστώ :(

attachment.php?attachmentid=15129&stc=1&d=1175761970

post-1252-1442174623,3758_thumb.jpg

Το change σημαίνει οτι αυτά τα δύο αρχεία (τα οποία είναι αρχεία των windows) έχουν αλλάξει, πιθανότατα από κάποιον ιό. Το αρχείο hosts πιστεύω ότι είναι αρκετά ασφαλές να το βρείς από κάποιον που έχει το ίδιο ακριβώς λειτουργικό με το δικό σου, (γλώσσα, service pack κλπ) και να το κάνεις αντικατάσταση. Για το user32.dll τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί είναι αρχείο που χρησιμοποιούν τα windows και πιθανόν δεν θα σου επιτρέψουν να διαγράψεις αφενός, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα έως βεβαιότητα ότι ΔΕΝ θα σου δουλέψει το αρχείο άλλου υπολογιστή αφετέρου.

Πάντως αυτό που βρέθηκε δεν είναι απαραίτητα ιός, αφού τα αρχεία αυτά είναι πιθανό να έχουν αλλάξει μέσω windows update, ή να έχει βάλει κάποιο τρίτο πρόγραμμα τις ρυθμίσεις του κλπ.

Κοινώς καήκα και την πάτησα

Μα καλά από που κατέβηκε ο ιός ? αφού δεν μπαίνω ούτε σε τσοντοsite ούτε σε games site ούτε σε crack , μόνο σε torrets

Πω δεν θα τ'αντέξω άλλο φορμάτ !!!!! έχω του κόσμου τα προγράμματα μέσα

Ενας ιός τώρα τι θα μπορούσε πχ να κάνει ? δεν θα έπρεπε κάτι να μη μου δουλεύει σωστά ? αλλά όλα μια χαρά δουλεύουν

Το αρχείο hosts πιστεύω ότι είναι αρκετά ασφαλές να το βρείς από κάποιον που έχει το ίδιο ακριβώς λειτουργικό με το δικό σου, (γλώσσα, service pack κλπ) και να το κάνεις αντικατάσταση..

Kάνω όλο το φάκελο αντικατάσταση ?

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc ?

ή μόνο το hosts ? και ποιό hosts ? έχει διάφορα hosts :(

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.