car3l3ss Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2007 Ζητείται ΑΜΕΣΑ λόγω βλάβης σκληρός δίσκος Western Digital "WD1600JS-19**B1" 160GB SATA II (με DCM "*SCANT2AA") σε καλή κατάσταση.Ο σκληρός είναι μαύρου χρώματος όλος (καπάκι και σώμα). Αν διαθέτετε τέτοιο σκληρό (και δουλέυει τουλάχιστον σε Windows), και δεν μπορείτε να τον δώσετε επειδή έχει πάνω δεδομένα σας, μπορώ να δανείσω ένα 160GB Seagate 7200.10 PATA καινούργιο και ελεγμένο για να ελέγξω τον σκληρό σας και να μεταφέρω τα πολύτιμα δεδομένα σας στο δικό μου με σιγουριά 1500%.Αυτή η διαδικασία όμως πρέπει να γίνει ή στο σπίτι σας ή στο δικό μου κατόπιν συνεννόησης.Αφού μεταφερθούν τα δεδομένα σας με σιγουριά (4+ ώρες για γεμάτο 160αρη), και ελέγξω το σκληρό σας (1+ ώρα), παίρνετε τα 100€ ή πάμε και παίρνουμε ένα 320αρη.Ο καινούργιος σκληρός θα παραδωθεί σε κλειστή συσκευασία και με την απόδειξη αγοράς. Κατόπιν αγοράς καινούργιου σκληρού (με προαίρεση ελέγχου με πλήρη διαγνωστικά), τα δεδομένα σας θα πάνε στο νέο σας σκληρό και αφού ελεγχθούν οτι πήγαν όλα και οτι πήγαν όπως πρέπει εγώ είτε θα μηδενίσω (ΠΛΗΡΩΣ) το PATA είτε τα κρατάω για μια-δύο μέρες για δική σας σιγουριάκαι τα σβήνω μετά.Επειδή το θέμα των δεδομένων είναι λεπτό, μπορώ να υπογράψω έγγραφο που θα αναφέρει οτι δεσμεύομαι να μην κάνω προσπάθεια ανάκτησης των δεδομένων αν έχουν σβηστεί και οτι δεν θα τα έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα σας, αν τα κρατήσω μια-δυο μέρες για δική σας ασφάλεια. Τα χαρακτηριστικά που θέλω, αναγράφονται στο αυτοκόλλητο του σκληρού δίσκου (που βρίσκεται στο καπάκι στο πάνω μέρος του σκληρού), πιθανόν εντός πλαισίου.Συγκεκριμένα,ο δικός μου αναγράφει:WD P/N: WD1600JS-19NCB1σε πλαίσιο κάτω από το S/N:MDL : WD1600JS-19NCB1DATE: ** JAN 2006DCM : DSCANT2AAΒασικά θέλω ο σκληρός να να είναι:WD P/N: WD1600JS-19**B1DCM : *SCANT2AAΕάν διαθέτετε τέτοιο σκληρό. επικοινωνείστε αμέσως στο 6946478247 ή στείλτε e-mail στο d3adrv3@yahoo.com.Προλάβετε, συμφέρουσα προσφορά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2007 Τι ειναι το DCM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
car3l3ss Απρίλιος 4, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2007 Ρε φίλε, ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σου!Το DCM είναι ένας εγοστασιακός κωδικός της WD που αναγράφεταιπάνω στο αυτοκόλλητο του HDD, όπως αναφέρω.Παλαιότερα, αυτό ο κωδικόςμαζί με τους κωδικούς MDL,DATE ήταν εντός ενός πλαισίου στο αυτοκόλλητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2007 · Hidden Hidden Αυτό είναι αγγελία ζήτησης από μέλος το οποίο έχει 2 ποστ Link to comment
emnezia Απρίλιος 6, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2007 · Hidden Hidden To θέμα είναι πως δεν ζητάει ακριβώς να αγοράσει δίσκο, αλλά ψάχνει να βρει για να σώσει τα δεδομένα του. Οπότε πιστεύω πως διαφέρει λίγο. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.