Jump to content

ΚΑΤΑ-ΖΗΤΕΙΤΑΙ WD1600JS-19NCB1, ΜΕ DCM "*SCANT2AA",100€ Ή ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ 320αρη!!!

car3l3ss

Recommended Posts

Ζητείται ΑΜΕΣΑ λόγω βλάβης σκληρός δίσκος Western Digital "WD1600JS-19**B1" 160GB SATA II (με DCM "*SCANT2AA") σε καλή κατάσταση.Ο σκληρός είναι μαύρου χρώματος όλος (καπάκι και σώμα).

Αν διαθέτετε τέτοιο σκληρό (και δουλέυει τουλάχιστον σε Windows), και δεν μπορείτε να τον δώσετε επειδή έχει πάνω δεδομένα σας, μπορώ να δανείσω ένα 160GB Seagate 7200.10 PATA καινούργιο και ελεγμένο για να ελέγξω τον σκληρό σας και να μεταφέρω τα πολύτιμα δεδομένα σας στο δικό μου με σιγουριά 1500%.Αυτή η διαδικασία όμως πρέπει να γίνει ή στο σπίτι σας ή στο δικό μου κατόπιν συνεννόησης.Αφού μεταφερθούν τα δεδομένα σας με σιγουριά (4+ ώρες για γεμάτο 160αρη), και ελέγξω το σκληρό σας (1+ ώρα), παίρνετε τα 100€ ή πάμε και παίρνουμε ένα 320αρη.Ο καινούργιος σκληρός θα παραδωθεί σε κλειστή συσκευασία και με την απόδειξη αγοράς.

Κατόπιν αγοράς καινούργιου σκληρού (με προαίρεση ελέγχου με πλήρη διαγνωστικά), τα δεδομένα σας θα πάνε στο νέο σας σκληρό και αφού ελεγχθούν οτι πήγαν όλα και οτι πήγαν όπως πρέπει εγώ είτε θα μηδενίσω (ΠΛΗΡΩΣ) το PATA είτε τα κρατάω για μια-δύο μέρες για δική σας σιγουριά

και τα σβήνω μετά.Επειδή το θέμα των δεδομένων είναι λεπτό, μπορώ να υπογράψω έγγραφο που θα αναφέρει οτι δεσμεύομαι να μην κάνω προσπάθεια ανάκτησης των δεδομένων αν έχουν σβηστεί και οτι δεν θα τα έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα σας, αν τα κρατήσω μια-δυο μέρες για δική σας ασφάλεια.

Τα χαρακτηριστικά που θέλω, αναγράφονται στο αυτοκόλλητο του σκληρού δίσκου (που βρίσκεται στο καπάκι στο πάνω μέρος του σκληρού), πιθανόν εντός πλαισίου.

Συγκεκριμένα,ο δικός μου αναγράφει:

WD P/N: WD1600JS-19NCB1

σε πλαίσιο κάτω από το S/N:

MDL : WD1600JS-19NCB1

DATE: ** JAN 2006

DCM : DSCANT2AA

Βασικά θέλω ο σκληρός να να είναι:

WD P/N: WD1600JS-19**B1

DCM : *SCANT2AA

Εάν διαθέτετε τέτοιο σκληρό. επικοινωνείστε αμέσως στο 6946478247 ή στείλτε e-mail στο d3adrv3@yahoo.com.Προλάβετε, συμφέρουσα προσφορά !!!

Ρε φίλε, ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον σου!

Το DCM είναι ένας εγοστασιακός κωδικός της WD που αναγράφεται

πάνω στο αυτοκόλλητο του HDD, όπως αναφέρω.Παλαιότερα, αυτό ο κωδικός

μαζί με τους κωδικούς MDL,DATE ήταν εντός ενός πλαισίου στο αυτοκόλλητο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.