greger Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2007 Πως γινεται να κανω τα MP3 απο MB--->KB??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Απρίλιος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2007 Tα mp3 είναι τρόπος συμπίεσης μουσικής. Τα μικραίνει ήδη αρκετά, οπότε από εκεί που θα ήταν μερικές 10άδες MB γίνονται λίγα μόλις MB. Για να τα ρίξεις κι άλλο πρέπει να μειώσεις αισθητά την ποιότητα του ήχου, να κόψεις το stereo κλπ Δεν ξέρω τι θες να κάνεις ακριβώς αλλά για να κρατήσεις την ίδια ποιότητα κ να μειώσεις τόσο το μέγεθος το βρίσκω απίθανο (δεν έχω υπόψιν τρόπο συμπίεσης που να μικραίνει τόσο πολύ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Απρίλιος 4, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2007 Πειραματίσου με το LameXP 2.00http://www.free-codecs.com/download/LameXP.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2007 Η μόνη επιλογή, μιας και υποψιάζομαι MP3 player μέσης ή μικρής χωριτικότητας, είναι η μετατροπή τους με κατάλληλο πρόγραμμα σε WMA (Windows Media) τα οποία δεν χάνουν τόσο αισθητά την ποιότητά τους σε χαμηλά bit rates.Στο δικό μου player έχω WMAs στα 40-48Kbits bitrate και 32KHz δειγματοληψία, που μεταφράζεται χοντρικά, κατά την γνώμη μου, σε ήχο ποιότητας ραδιοφώνου. Το μέγεθος τυπικού μουσικού κομματιού, μειώνεται ακόμα και στα 700ΚΒ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Απρίλιος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2007 Κάτι παρόμοιο με αυτό που προτείνει ο john_dr μπορείς να τα μετατρέψεις σε ogg αρχεία που σου επιτρέπουν μεγαλύτερη συμπίεση με την ίδια ποιότητα. Φυσικά δεν κατορθώνουν να κάνουν τα MB KB αλλά δεν νομίζω να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι τέτοιο χωρίς σημαντική θυσία σε ποιότητα. Επίσης άλλο ένα μειονέκτημα είναι πως ελάχιστα players έχουν συμβατότητα με αυτό το είδος αρχείων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Απρίλιος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2007 Συμφωνώ με dr.john, το wma ως φορμάτ επιτρέπει απίστευτες συμπιέσεις στα χαμηλά kbps με σαφώς λιγότερες απώλειες σε ποιότητα σε σχέση με τον αλγόριθμο mp3... μακράν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Απρίλιος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2007 Ε, αν το πάμε έτσι τότε η καλύτερη λύση δεν είναι το wma, αλλά το aac (mp4, m4a).Επίσης κάποια site λένε ότι τελικά το wma δεν είναι και τόσο καλύτερο από το mp3 σε vbr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.