mictop Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Πριν από μια εβδομάδα αγόρασα ένα flash memory ( Kingston, Data Traveler 2 GB ) και όλα πήγαιναν καλά μέχρι σήμερα.Από σήμερα ο υπολογιστής μου δεν το αναγνωρίζει και βγάζει ένα μήνυμα, USB Device Not Recognized. One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. Το βάζω σε άλλη USB αλλά πάλι τα ίδια. Το βάζω σε άλλον υπολογιστή και λειτουργεί. Βάζω άλλο flash memory στην ίδια USB και λειτουργεί. Νομίζω εξάντλησα όλους τους συνδιασμούς.Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Απρίλιος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 Επιστροφή για αντικατάσταση!Ο καλύτερος συνδυασμός.....:023:@Pantewolf έχεις δίκιο....Δεν το διάβασα καλά το "Το βάζω σε άλλον υπολογιστή και λειτουργεί". Στραβομάρα μου... :120: Μπορεί να παίζεται κάτι με την θύρα USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelwolf1442169095 Απρίλιος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 Αφου το φλασάκι παίζει σε άλλους υπολογιστές και άλλα φλάς παίζουν στον δικό του τότε δεν είναι θέμα hardware IMHO.Ούτε αν ήμοπυν εταιρία θα δεχόμουν πίσω ένα προιόν που δουλεύει. Κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Απρίλιος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Δοκίμασε να κάνεις φορμάτ στο στικ καλού-κακού πρώτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.