Jump to content

Τέλος εποχής για τους "γρήγορους" μαγνητικούς δίσκους (Μέρος 2)

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply
Ντριιιιινγκ. .....Λάθος

Καλός και χρυσός, αλλά σχολείο δεν πήγαμε?

:001:

Στο κατάλληλο μέρος το poll.

οι προσωπικές επιθέσεις δεν απαγορεύονται ή κάνω λάθος?

Ντριιιιινγκ. .....Λάθος

Καλός και χρυσός, αλλά σχολείο δεν πήγαμε?

:001:

Στο κατάλληλο μέρος το poll.

Μπα δε χρειάστηκε.......Γεννήθηκα φωστήρας.......;)

Για το poll μιλάς μάλλον από ότι κατάλαβα. Δεν είναι δικιά μας δουλειά.

και πάλι λάθος...

για αυτό μιλάω

σχολείο δεν πήγαμε?

και πάλι λάθος...

για αυτό μιλάω

Βρε μην αγχώνεσαι.......Στην πλάκα τα πέρνω εγώ αυτά......Αφού είναι της πλάκας...... :D

Άσε άλλους να κρίνουν αν είναι επίθεση αυτό αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται συνήγορο ο hipro.

Και στο θέμα μας πάλι και τον φίλο coolmind και στο ζουμί.

Ας φτιάξουμε δυο συστήματα τώρα

SSD32 + 2X500GB 7200rpm = 1TB χωρητικότητα και Raid0

Raptor150+ 2X500 ή 1X750GB = 900-1150GB.

Τι κόστος υπολογίζεις για τα παραπάνω συστήματα?

:033: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=36389

Ψηφήστε παρακαλώ.....:)

οι προσωπικές επιθέσεις δεν απαγορεύονται ή κάνω λάθος?
και πάλι λάθος...

για αυτό μιλάω

Έχουν γίνει ουκ ολίγες συστάσεις στο thread αυτό αλλά παρόλα αυτά δεν φάνηκε κάποια αλλαγή στην στάση των χρηστών.

Για άλλη μια φορά θα σας παρακαλέσω να ξαναδιαβάσετε τους κανονες με τους οποίους συμφωνήσατε κατα την εγγραφή σας.

Οι χρήστες : tristeno και hipro5 χρεώθηκαν με μία παρατήρηση.

Το θέμα ξανά ανοίγει.

Θα παρακαλούσα τα σχόλιά σας να είναι εντός θέματος και επιπλέον να μην ποστάρετε απλά για να ποστάρετε και κυρίως μην ποστάρετε σχόλια που μπορεί ποιο πολύ να προσβάλουν εσάς τους ίδιους παρά τον συνομιλητή σας.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω από τον δημιουργό του thread να μην αγνοεί επιδεικτικά τις αποφάσεις της ΔΟ ή να ακυρώνει τις κινήσεις των ίδιων των web masters φτιάχνοντας νέα threads "στο καπάκι" από την στιγμή που κλειδώθηκε το παρόν.

Και στο θέμα μας πάλι και τον φίλο coolmind και στο ζουμί.

Ας φτιάξουμε δυο συστήματα τώρα

2X500GB 7200rpm = 1TB χωρητικότητα και Raid0

Κραταω αυτο απο το ποστ σου,και λεω τα εξης :

Σε ενα συστημα που κοστιζει 1000 euro μαζι με τους δισκους του storage,η διαφορα τους θα ειναι 160 euro ακριβοτερο για την περιπτωση του ssd,αλλα θα εχεις 118 λιγοτερα gb σαν αποθηκευτικο χωρο,και ναι στα 1000 euro δεν εγινε και τιποτα να δωσεις 1160 για να αγορασεις ενα συστημα με ssd,αν δεν εχεις προβλημα με τον λιγοτερο χωρο.Αλλα να δωσω για αναβαθμηση σκληρου δισκου 32gb ssd 350 euro την στιγμη που μπορω να παρω με 190 euro(raptor 150)κατι που το γνωριζω πως δουλευει(και δουλευει πολυ καλα)σε αντιθεση με μια καινουργια τεχνολογια η οποια ειναι το μελλον,αλλα εχει αρκετο δρομο εξεληξης μπροστα της,συγνωμη αλλα θα προτιμησω το δευτερο.

Σε ενα συστημα που κοστιζει 1000 euro μαζι με τους δισκους του storage,η διαφορα τους θα ειναι 160 euro ακριβοτερο για την περιπτωση του ssd,αλλα θα εχεις 118 λιγοτερα gb σαν αποθηκευτικο χωρο,και ναι στα 1000 euro δεν εγινε και τιποτα να δωσεις 1160 για να αγορασεις ενα συστημα με ssd,αν δεν εχεις προβλημα με τον λιγοτερο χωρο.Αλλα να δωσω για αναβαθμηση σκληρου δισκου 32gb ssd 350 euro την στιγμη που μπορω να παρω με 190 euro(raptor 150)κατι που το γνωριζω πως δουλευει(και δουλευει πολυ καλα)σε αντιθεση με μια καινουργια τεχνολογια η οποια ειναι το μελλον,αλλα εχει αρκετο δρομο εξεληξης μπροστα της,συγνωμη αλλα θα προτιμησω το δευτερο.

Συμφωνώ, δίνεις τα μισά λεφτά ασχέτως χωρητικότητας και παίρνες μια τεχνολογία αιχμής και συνάμα δοκιμασμένη(από τους περισσότερους εδώ μέσα), από το να σκάσεις τα 2πλά λεφτά για κάτι το οποίο δεν έχει περπατήσει και δεν έχει δοκιμαστεί. Εκτός από τον Τριστένο που όπως λέει το έχει δοκιμάσει, έχει κανένας άλλος ssd εδώ μέσα και αν το έχει δοκιμάσει ας μας πεί τις εντυπώσεις του.

Προσωπικά η επόμενη κίνηση σε θέμα αναβάθμισης είναι ο 150άρης καθώς τον 36ρη τον έχω λιώσει 3,5 χρόνια τώρα και είμαι ικανοποιημένος.

Προσωπικά η επόμενη κίνηση σε θέμα αναβάθμισης είναι ο 150άρης καθώς τον 36ρη τον έχω λιώσει 3,5 χρόνια τώρα και είμαι ικανοποιημένος.

Που να βαλεις δυο σε raid να δεις τι κανουν :055:

Νομίζω ότι αυτό είναι το ζουμί. Ακόμα και μόνο για τους δίσκους να μιλήσουμε, αν στήσεις σύστημα με συνολική χωρητικότητα περίπου 1ΤΒ (που και αυτό είναι λίγο για πολλούς) έχεις:

1. 10% μικρότερη συνολικά χωρητικότητα με τον SSD (1032 αντί για 1150)
  2. 30% μεγαλύτερο συνολικό αποθηκευτικό κόστος για το σύστημα με το SSD (ή όπως είπες 150€)
  3. Εξασφαλισμένη διαμεταγωγή με το RAID στους απλούς δίσκους για τα video κτλ για όσους το χρειάζονται
  4. Ασύγκριτα καλύτερη απόκριση λόγω access στο λειτουργικό κτλ
  5. 0 θόρυβος, μικρότερη θερμότητα, μεγαλύτερη αξιοπιστία

Για νεοεισερχόμενη τεχνολογία δεν μου φαίνεται άσχημα πάντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.