Jump to content

Τέλος εποχής για τους "γρήγορους" μαγνητικούς δίσκους (Μέρος 2)

Recommended Posts

Για ποιό poll λες γιατί δεν έχω αναφερθεί ακόμα σε Poll με συνολικές χωρητικότητες?

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=32298

άντε και το program files.

Έρχεται και το γράφημα οσονούπω.

Εισαι απλα απιστευτος.........

Και με αυτο το αποτελεσμα εσυ δεν βλεπεις,οτι οι μεση κατασταση των χρηστων του forum εχει απο 20 και πανω απο 30g(προσθεση των χρηστων με μεγεθη 20 και πανω απο 30g)μεγεθος φακελου program files,αλλα βλεπεις οτι οι 16 χρηστες που απαντησαν οτι εχουν μικροτερο απο 10 εχουν και το δικιο.Ομορφα................

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply
Σχόλια περιττά. Όλοι έχουν καταλάβει.

Συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις συνεχώς. Thanks. :) Αγνοείς ΠΛΗΡΩΣ τα γραφόμενα μου και άλλων σε δεκάδες posts και συνεχίζεις να ξεχειλώνεις το, όπως ήδη δήλωσα, εσκεμμένο τυπογραφικό λάθος. Επιχειρήματα μηδέν λοιπόν και πάμε την συζήτηση αλλού. Άλλη μια κλασική μέθοδο που ακολουθείς.

Εισαι απλα απιστευτος.........

Και με αυτο το αποτελεσμα εσυ δεν βλεπεις,οτι οι μεση κατασταση των χρηστων του forum εχει απο 20 και πανω απο 30g(προσθεση των χρηστων με μεγεθη 20 και πανω απο 30g)μεγεθος φακελου program files,αλλα βλεπεις οτι οι 16 χρηστες που απαντησαν οτι εχουν μικροτερο απο 10 εχουν και το δικιο.Ομορφα................

Εγώ βλέπω ότι το 70% έχει <30GB program files.

Το chat μεταξύ σας για τα ίδια θέματα over and over again, καθώς και τα πολλαπλά συνεχόμενα ποστς από το ίδιο άτομο έχουν κάνει το thread υπερβολικά κουραστικό.

Heads up ;)

Ακόμα εδώ? Οπότε μάλλον τώρα σου λύθηκε η απορία περί χωρητικότητας.

Εγώ έχω ένα πρόβλημα......Τι με συμφέρει τελικά να πάρω?....SSD, Raptor, απλό, SATA, PATA, ......τι ακριβώς?.....ΚΟΜΠΛΕ τα Windows μου με προγράμματα όλα μέσα είναι περί τα 2GB το benchο-μηχάνημα......Τι με συμφέρει τελικά?.....Για τα bench μου τον θέλω..... :(

32gb ssd με 350 euro περιπου η 300gb 2x150 raptor με 400 euro;Δεν νομιζω οτι απο υπαρχει καποιος που θα παρει τον ssd.Καλυτερα να μου περισσευουν 280 gb απο 12.

Για benches θα έλεγα να κρατήσεις το iram σου θα έλεγα.

Ντιννννγκγκγκγ.......ΛΑΘΟΣ......Ένα bench βρίσκεται μέσα στο δίσκο......ΟΚ......Όταν όμως είναι να το τρέξουμε, ο δίσκος το μεταφέρει στις ΜΝΗΜΕΣ του συστήματος και τρέχει από κει.....

ΔΕ με νοιάζει πόση ώρα(2sec) θα κάνει ο δίσκος να το μεταφέρει στις μνήμες του συστήματος......Με νοιάζει το bench......ΑΡΑ και με έναν ΑΡΧΑΙΟ PATA 10GB Ultra66 κάνω τη δουλειά μου άνετα....... ;):p

EDIT:

XA, XA, XA.......ΠΡΟΛΑΒΑ και σε έκανα QUOTE ΠΡΙΝ ακόμα ΣΒΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά απάντηση δικιά σου......Πως τα μαγηρεύεις έτσι πάντως βρε παιδί μου......μπράβο.....έχω πάθει πλάκα μαζί σου....σε πάω......ΤΕΛΟΣ.....:D

To ποστ σου που έσβησες είναι το παραπάνω και το καινούργιο (στη θέση του) είναι αυτό:

Εσύ ξέρεις καλύτερα αν θέλεις για benches αν και ο dellman μπορεί να ξέρει.

.

Με όλα αυτά τα poll που παρατίθενται στην συγκεκριμένη συζήτηση και για να βγάλουμε συμπεράσματα εμείς οι πιο άσχετοι αναγνώστες ας βάλουμε ένα poll το κατά πόσο αυτά που λέει ο φίλος Tristeno πείθουν το αναγνωστικό κοινό του forum. Γιατί πραγματικά δεν βγάζω άκρη. :033:

Επιβαρύνεις την θέση απλά και μόνο παραδεχόμενος ότι ήταν εσκεμμένο.

Είσαι σίγουρος? Κάθε φορά που απαντάς με επιβεβαιώνεις. :033: Δεν απαντάς επί της ουσίας. Σιγά που θα απαντούσες. ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ, πως να το κάνουμε?

:115: ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ?:046: :046: :046: :046:

PLZ UNLOCK TO THREAD:098:

Στην εσχάτη ας ξεκινήσουμε ένα με Ιντελ vs ΑΜΔ. Αναπολώ-μελαγχολώ:033:

Με όλα αυτά τα poll που παρατίθενται στην συγκεκριμένη συζήτηση και για να βγάλουμε συμπεράσματα εμείς οι πιο άσχετοι αναγνώστες ας βάλουμε ένα poll το κατά πόσο αυτά που λέει ο φίλος Tristeno πείθουν το αναγνωστικό κοινό του forum. Γιατί πραγματικά δεν βγάζω άκρη. :033:

:033: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=36389

Ψηφήστε παρακαλώ.....:)

Να βάλουμε και τους υπόλοιπους δίσκους να δούμε τι θα γίνει?

Φανταζομαι οτι εννοεις τους απλους sata,αλλα γιατι να τους βαλουμε αυτους αφου το θεμα ειναι να δουμε αν συμφερει να παμε απο τους raptor σε ssd,που αυτο δεν παιζει ουτε σε ταινια του σπιλμπερκ,με τις τιμες και τις χωριτικοτητες των ssd οπως ειναι σημερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.