Jump to content

Τέλος εποχής για τους "γρήγορους" μαγνητικούς δίσκους (Μέρος 2)

Recommended Posts

Αυτό το ποστ τι ακριβώς ρόλο παίζει? 350€/32Gb = 10.94/Gb και αν τα 64 δεν φτάνουν ούτε για ζήτω, τα 32 δεν το σχολιάζω καν...

Για βρες μου κάποιον που να έχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ δίσκο έναν 36ρη ή έστω 74ρη Raptor. Νομίζω ότι ήμουν απόλυτα σαφής.

Τώρα μπορούμε να δούμε και τα αποτελέσματα από τα άλλα Poll για να δούμε και τις δικές σας απαντήσεις για το πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα προγράμματα και τα λειτουργικά.

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Νομίζω ότι συμφωνήσαμε πλέον ΟΛΟΙ ότι τα 32ΜΒ είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.....ΑΡΑ μιλάμε για τουλάχιστον 150ΜΒ για να ικανοποιεί όλες τις πλευρές.... :001:

ΑΡΑ: Πόσο ΑΚΡΙΒΩΣ θα μου στοιχίσει ένας SSD και πόσο ένας Raptor(να πάρω την ακραία περίπτωση)......Να πάω εδώ σ'ένα μαγαζί να τον αγοράσω Ή αν είναι απ'έξω, να βάλουμε και μεταφορικά/τελωνεία/κ.αλ........

Ακούω τιμές.....Θέλω ν'αγοράσω ΤΩΡΑ.....ΤΕΛΟΣ....

Εγώ δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το θέμα συζήτησης.

Αν χωράνε τα 1-2-100 λειτουργικά που έχουμε σε ένα SSD;

Αν συμφέρει SSD ή Raptor από θέμα επίδοσης/κόστους;

Αν συμφέρει να βάλεις ένα δίσκο SSD για το σύστημα μαζί με απλούς μαγνητικούς;

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει; Τι ακριβώς συζητάμε γιατί ειλικρινά δεν καταλαβαίνω

Για βρες μου κάποιον που να έχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ δίσκο έναν 36ρη ή έστω 74ρη Raptor. Νομίζω ότι ήμουν απόλυτα σαφής.

Τώρα μπορούμε να δούμε και τα αποτελέσματα από τα άλλα Poll για να δούμε και τις δικές σας απαντήσεις για το πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα προγράμματα και τα λειτουργικά.

Τα 60gb (χωρίς swap/restore/hibernation/docs/movies/mp3, μόνο προγράμματα) που τρώω από τον C: με σχετικά καθαρό σύστημα χωράνε στον 74άρη raptor, αλλά όχι στον 64άρη SSD και πολύ περισσότερο στον 32άρη.

απο 32gb και πανω η κατασταση καπως παλευεται ομολογω..

Μα έχουμε ομολογίες ήδη.

Ποιοί είναι αυτοί οι όλοι που λένε ότι τα 32GB είναι λίγα. Να δούμε τα αποτελέσματα από τα poll μήπως?

Μα έχουμε ομολογίες ήδη.

Ποιοί είναι αυτοί οι όλοι που λένε ότι τα 32GB είναι λίγα. Να δούμε τα αποτελέσματα από τα poll μήπως?

Δεν ξέρω αν στο κείμενο βλέπεις το "κάπως παλεύεται".

Ποιος δίνει 600€ ώστε κάπως να την παλέψει?

Εξάλλου σου έχω αναφέρει και κάτι ακόμα πέρα από τα δεκάδες που επιλέγεις επιλεκτικά να αγνοείς

Αυτό ισχύει και για τα παλιότερα polls. Τα αποτελέσματα που έχουν βγει μέχρι στιγμής σε αυτά δεν λαμβάνουν προφανώς υπόψιν ότι η νέα έκδοση 8 του Nero, για παράδειγμα, αγγίζει το 1GB μόνο ως download ή ότι το service pack των Vista, αν δεν κάνω λάθος, είναι επίσης ολίγον τεράστιο.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην χρησιμοποιήθηκε βία για την ομολογία.

@hipro5 Και πάλι λίγα είναι...........τα 150ΜΒ.

Αρκούν πάντως για superPi :p

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει; Τι ακριβώς συζητάμε γιατί ειλικρινά δεν καταλαβαίνω

Ουυυυφφφφ.......Πρέπει να είσαι λίγο "slow"..... :D

Συζητάμε ότι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ μας να ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ και να αγοράσουμε από έναν 32GB SSD δίσκο επειδή μας το λέει ο tristeno, για να μην εξαντληθούν απ'την πολύ ζήτηση που έχουν και μετά δε βρίσκουμε......Απλά είναι τα πράγματα!.....Τι δεν κατάλαβες?.....

:001:

Ποιος δίνει 600€ ώστε κάπως να την παλέψει?

Να κάνουμε΄edit πάλι? Από που ως που 600Ε για 32GB? Εδώ έχουμε ολόκληρη λίστα με τιμές ανά GB και πετάμε νούμερα στην πλάκα?

Και για ενημέρωση γιατί μερικοί μάλλον δεν ασχολούνται πολύ με το παρόν forum:

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=32433

Έρχονται και τα υπόλοιπα για να μην λέμε ότι θέλουμε. Νούμερα δικά σας έχουμε και όχι λόγια του αέρα.

Αυτο που γραφεις ειναι τελειος αντιθετο με αυτο που βγαινει απο το poll.Και οπως σου εγραψα και ποιο πανω,δεν ρωτας στο poll σου ποσοι απο τους δισκους που εχει καποιος χρηστης,ειναι raptor.

Να κάνουμε΄edit πάλι? Από που ως που 600Ε για 32GB? Εδώ έχουμε ολόκληρη λίστα με τιμές ανά GB και πετάμε νούμερα στην πλάκα?

Εσκεμμένο τυπογραφικό λάθος ώστε να δει όλος ο κόσμος ότι πιάνεσαι σε μία λεπτομέρεια ώστε να αγνοήσεις πλήρως τα υπόλοιπα που γράφονται και να απαξιώσεις τον συνομιλητή σου.

Συγχαρητήρια, για άλλη μια φορά η μέθοδός σου είχε απόλυτη επιτυχία.

Έρχονται και τα υπόλοιπα για να μην λέμε ότι θέλουμε. Νούμερα δικά σας έχουμε και όχι λόγια του αέρα.

ΩΠΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ γιατί με μπέρδεψες πάλι...... :(

ΤΙ να πάω να πάρω τελικά?......5GB SSD ή 32GB SSD?......Λέγε γρήγορα γιατί είμαι στην πόρτα και φεύγω.....:(

Νομιζω οτι ειναι απολυτα προκλητικο αυτο που κανεις,η μας περνας για αναλφαβητους να μην πω τιποτα αλλο και παω για ban.Στο poll που δειχνεις ρωτας τι μεγεθος εχει ο φακελος των windows και οχι τι μεγεθος εχει ο σκληρος της εγκαταστασης του συστηματος μας μαζι με ολα τα αλλα προγραμματα.

Στο πρώτο έχουμε απαντήσει (και με poll).

Στο δεύτερο δύσκολα να συμφωνήσουμε αλλά υπάρχουν και οι δυο απόψεις.

Στο τρίτο (που είναι και το ζουμί τελικά) θα απαντήσουμε σε λίγο.

Νομιζω οτι ειναι απολυτα προκλητικο αυτο που κανεις,η μας περνας για αναλφαβητους να μην πω τιποτα αλλο και παω για ban.Στο poll που δειχνεις ρωτας τι μεγεθος εχει ο φακελος των windows και οχι τι μεγεθος εχει ο σκληρος της εγκαταστασης του συστηματος μας μαζι με ολα τα αλλα προγραμματα.

Κοίτα και το παρακάτω Link με τα program files. To σχόλιο περί ενασχόλησης με το παρόν forum δεν αφορούσε εσένα φυσικά.

Εσκεμμένο τυπογραφικό λάθος ώστε να δει όλος ο κόσμος ότι πιάνεσαι σε μία λεπτομέρεια ώστε να αγνοήσεις πλήρως τα υπόλοιπα που γράφονται και να απαξιώσεις τον συνομιλητή σου.

Συγχαρητήρια, για άλλη μια φορά η μέθοδός σου είχε απόλυτη επιτυχία.

Αυτό και αν είναι απάντηση.

Δηλαδή είναι λεπτομέρεια για εσένα να μας βγάζεις το κόστος ανά GB στα 20€ από 10€ την στιγμή που άλλοι φαγώνονται για το αν είναι 10 ή 10.7.

Σχόλια περιττά. Όλοι έχουν καταλάβει.

Χμμμμμ........ΟΥΤΕ εσύ σκέφτεσαι λίγο πιό "βαθειά" μου φαίνεται, ΑΛΛΑ και πολλοί άλλοι.......

ΓΙΑΤΙ νομίζεις είχε κάνει κατά καιρούς ο tristeno ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα Polls?......

Θα σου πώ εγώ γιατί.......Γιατί ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ το έδαφος για να "λανσάρει" τους δίσκους SSD που θα ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ μέσα απ΄το φόρουμ......;)

Μερικές φορές το ξέρω, γίνομαι κακός αλλά δε φταίω εγώ........Η ΑΛΗΘΕΙΑ φταίει.......Σχωρνάτε με..... :(

ΩΠΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ γιατί με μπέρδεψες πάλι...... :(

ΤΙ να πάω να πάρω τελικά?......5GB SSD ή 32GB SSD?......Λέγε γρήγορα γιατί είμαι στην πόρτα και φεύγω.....:(

Για αυτό μπερδεύεσαι. Τα αφήνεις στην μέση. Κάτσε και λίγο να διαβάσεις παρακάτω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.