Jump to content

Τυχαίες επανεκκινήσεις των XP...

vgiozo

Recommended Posts

Για το γκαμώτο της υπόθεσης πήρα ένα ψηφιακό πολύμετρο (Valex Professional 9000) για να μετρήσω τις τάσεις του τροφοδοτικού μου...

Επειδή δεν γνωρίζω πού μπαίνει τί και πώς να το κάνω, θα μπορούσε να με ενημερώσει κανείς σχετικά;

Τα σχεδιαγράμματα / ζωγραφιές είναι καλοδεχούμενα...

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Παντως ρε παιδια, εγω στο δικο μου server (υπογραφη) εχω 14 δισκους πανω σε ενα 500αρι chieftec 24/7 (που ειναι πολυ κατωτερο ολων οσων εχουν προταθει εδω) χωρις να αντιμετωπιζω προβλημα πουθενα.

βεβαια δε ξερω τι θα γινει εαν δουλεψουν ολοι μαζι και συναμα ο επεξεργαστης στο 100% αλλα δε προκειται να γινει ποτε, το πολυ ενα 30-50% cpu usage και να δουλευουν 3-4 δισκοι μαζι.

Έχεις ενεργοποιημένο το NCQ; Οι δίσκοι σου τρέχουν σε sataΙΙ ή όχι;

Μήπως και το πρόβλημα οφείλεται αλλού.

Μάλιστα...

ίσως δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το NCQ που έχει αναφερθεί πως προκαλεί προβλήματα σε ορισμένες περιπτώσεις και θα αναφέρω αποτελέσματα...(αν και τώρα 2 δεν τους βλέπει ούτε το βιος)

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως και ο Promise δεν βλέπει τους δίσκους αν τους συνδέσω εκεί, ενώ πάντοτε στο παρελθόν, αν τους έχανε το Nforce4, εκεί πάντα τους έβλεπε...

αληθεια κανε μια δοκιμη.

αφου ξερεις ποιους δισκους χανει, κλεισε το μηχανημα, βγαλε τον ενα δισκο εξω απο το κουτι*** ανοιξε το μηχανημα ακουμπωντας το δισκο, και κοιτα να δεις εαν ο δισκος ξεκινησε.

*** ειπα εξω απο το κουτι για να μη σε μπερδεψουν οι δονησεις απο άλλους δισκους.

Ok, ευχαριστώ...θα το δοκιμάσω πιο αργά το βραδάκι, γιατί ακόμη τώρα είναι παραγωγικες οι ώρες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.