vgiozo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2007 Ξαφνικά τη τελευταία βδομάδα ο υπολογιστής κάνει κάτι τρελά δικά του...εκεί που το έχω και κατεβάζει - μόνο - βγάζει μπλέ οθόνη και επανεκκινεί...Παραθέτω τις αναφορές σφαλμάτων για τα περιστατικά...που οφείλεται η συμπεριφορά αυτή;The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x00000050 (0xffffff98, 0x00000000, 0xf4054463, 0x00000000). A dump was saved in: C:\WINDOWS\MEMORY.DMP.The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000007e (0xc0000005, 0x8051a6e1, 0xf78ceb64, 0xf78ce860). A dump was saved in: C:\WINDOWS\MEMORY.DMPThe computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x000000d1 (0x00000200, 0x00000002, 0x00000000, 0xf135d4b9). A dump was saved in: C:\WINDOWS\MEMORY.DMP.Αυτές είναι τρείς περιπτώσεις τη τελευταία βδομάδα...επίσης, άλλες δυο φορές κόλλησε κωδικοποιώντας H264 video...Τού έτρεξα prime και δεν έβγαλε πρόβλημα...δεν δοκίμασα κάτι άλλο γιατί τον χρειαζόμουν για εργασία...Καμιά ιδέα; Πώς αποκωδικοποιούνται οι παραπάνω αναφορές;Αυτή η μητρική, η dfi Expert ποτέ δεν μού έκαψε καλά...την θεωρώ, λόγω γενικής συμπεριφοράς και περασμένης εμπειρίας, ως πρωτεύουσα ύποπτη...ως όψεται η τιμή της τότε και η παροχή 2oυ Sata ελεγκτή...Επεξεργασία:Επίσης κόλλησε τη προηγούμενη εβδομάδα στο άσχετο 2-3 φορές κατά την αναπαραγωγή βίντεο...ακούστηκε ένας έντονος ήχος απο τα ηχεία, σαν βίαιο σχήσιμο χαρτιού, και κόλλησε...
vgiozo Απρίλιος 1, 2007 Author #3 Απρίλιος 1, 2007 έχω το Seasonic S12 600W...O ένας απο τους δίσκους που αναφέρονται στην υπογραφή έχει εξωτερική τροφοδοσία...όχι ότι οι υπόλοιποι είναι λίγοι...Δεν μού τα έκανε αυτά όμως πριν...παρόλο που γενικά κάνει σκερτσάκια η μητρική...Πριν χάνονταν πού και πού 1-2 δίσκοι...τώρα έχει πάψει αυτό, ακόμα και μετά απο κολλήματα και επανειλημμένες επανεκκινήσεις και έχει πιάσει άλλο τροπάρι...Μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τους κωδικούς που αναφέρονται στα σφάλματα;Ετρεξα και 25 λούπες Μεμτεστ #5, 4 συνολικές και άλλες τόσες στο #8...δεν φαίνεται να παρουσιάζει σφάλματα η μνήμη
didicola Απρίλιος 1, 2007 #4 Απρίλιος 1, 2007 Γιατι εμενα μου κανει κατι σε ρευμα?Δοκιμασε λιγο μονο με τις βασικες συσκευες πχ. μονο τον βασικο δισκο και τα drive σου
artking Απρίλιος 1, 2007 #5 Απρίλιος 1, 2007 Τέτοια random προβλήματα για μένα παίζουν μεταξύ τροφοδοσίας-μνήμης-θερμοκρασίας. Αν δεν είναι κατι από αυτά κοίτα τη μητρική.
vgiozo Απρίλιος 1, 2007 Author #6 Απρίλιος 1, 2007 Το θέμα είναι ότι δεν συμβαίνει κάθε φορά που *......προχθές κωδικοποίησε το βράδυ δύο ταινίες, ενώ κατέβαζε τορρεντ και έβλεπα και εγώ ταινία, είχα ανοιχτο και τον Firefox......δηλαδή δεν μπορώ να το αναπαραγάγω κατα βούληση...σήμερα το πρωί επανεκκίνησε στο άσχετο...απλώς ήταν ανοιχτός και κατέβαζε...Να σού πώ κι εγώ δεν νιώθω μεγάλη "άνεση" με τα 600w, αλλά σχεδόν το ίδιο σύστημα έτρεχε πριν με 480w και αναβάθμισα στα 600...Εχω διαθέσιμη και την DFi Ultra-D, αλλά για να την αλλάξω τώρα θα πρέπει να κάνω γενικό καθαρισμό στον υπολογιστή και...ψιλο...βαριέμαι...Δεν θέλω να μπώ και σε έξοδα χωρίς λόγο...δεν έχω και πολύμετρο πρόχειρο...Τέτοια random προβλήματα για μένα παίζουν μεταξύ τροφοδοσίας-μνήμης-θερμοκρασίας. Αν δεν είναι κατι από αυτά κοίτα τη μητρική.Tη συγκεκριμένη μνήμη, αν και δεν της έχω κάνει τον υπερβολικό και συνεχή έλεγχο που έκανα στις μνήμες όταν υπερχρόνιζα το παλαιότερο σύστημά μου, την έχω ελέγξει περιοδικά αρκετές φορές...Και μού έχει κάνει νάζια, αλλά τελικά οφείλονται στο γεγονός ότι δεν παίρνει η μητρική το 1T...στα 2Τ τσουλάει κανονικά...Τη συγκεκριμένη μητρική τη βρίσκω πιο bitch κι απο την dfi nf2 ultra-Bitch...και την έχω ήδη αλλάξει 1-2 φορές απο το Πλαίσιο...γενικά δεν μπορώ να την εμπιστευτώ...Αλλά δεν βρίσκω διόλου απίθανο να ζητάει και περισσότερο ρεύμα...πάντως, προετοιμάζεται αναβάθμιση στα 2x1gb με Supertalent...
JimmyFox Απρίλιος 1, 2007 #7 Απρίλιος 1, 2007 Θα με πεις κακό, αλλά δε μου αρέσει η μητρική σου. Μπορείς να κάνεις το εξής. Κράτα ένα image του σκληρού, κάνε format και επανεγκατάσταση των Windows. Αν σου κάνει το ίδια, το πρόβλημα βρίσκεται οπωσδήποτε στο hardware και θέλει περαιτέρω ψάξιμο. Μπορείς επίσης να κάνεις μια εγκατάσταση των Windows σε κάποιο Partition άλλο. Σκληρους βλέπω έχεις. Ένας από τους λόγους που έχω πάντα dual boot στο PC μου είναι και για περίπτωση "rescue".Θέμα τροφοδοτικού δε νομίζω να υφίσταται αλλά ενα πολυμετράκι χρειάζεται. Αν έχεις το παλιό σου 480W, βάλτο να το δοκιμάσεις.
vgiozo Απρίλιος 1, 2007 Author #8 Απρίλιος 1, 2007 Θα με πεις κακό, αλλά δε μου αρέσει η μητρική σου. Δεν θα σε πώ καθόλου κακό...κι εγώ έχω χάσει με τη μητρική αυτή την εμπιστοσύνη μου στην DFI...Επειδή συνέβη με τη συγκεκριμένη και στο παρελθόν, δεν έχω εμπιστοσύνη και στο Πλαίσιο που τις έφερνε στα 99€...είτε η παρτίδα είτε κάτι άλλο έφταιγε...Μπορείς να κάνεις το εξής. Κράτα ένα image του σκληρού, κάνε format και επανεγκατάσταση των Windows. Αν σου κάνει το ίδια, το πρόβλημα βρίσκεται οπωσδήποτε στο hardware και θέλει περαιτέρω ψάξιμο. Μπορείς επίσης να κάνεις μια εγκατάσταση των Windows σε κάποιο Partition άλλο. Σκληρους βλέπω έχεις. Ένας από τους λόγους που έχω πάντα dual boot στο PC μου είναι και για περίπτωση "rescue".Θέμα τροφοδοτικού δε νομίζω να υφίσταται αλλά ενα πολυμετράκι χρειάζεται. Αν έχεις το παλιό σου 480W, βάλτο να το δοκιμάσεις.Θα δοκιμάσω καταρχήν τη πρώτη λύση...υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και πρόβλημα λόγω πχ εγκατάστασης πολλών (απο)κωδικοποιητών με το K-lite;Μήπως δλδ να αφήσω να κάνει τη δουλειά μόνο ο ffdshow;τους υπόλοιπους δίσκους που έχω για αποθήκευση τούς έχω φορμάρει ως logical partition...μπορώ να εγκαταστήσω λειτουργικό σε αυτούς; Δεν πρέπει να είναι primary;
JimmyFox Απρίλιος 1, 2007 #9 Απρίλιος 1, 2007 Δεν θα σε πώ καθόλου κακό...κι εγώ έχω χάσει με τη μητρική αυτή την εμπιστοσύνη μου στην DFI...Μπα? Της είχες εμπιστοσύνη πριν????????Θα δοκιμάσω καταρχήν τη πρώτη λύση...υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και πρόβλημα λόγω πχ εγκατάστασης πολλών (απο)κωδικοποιητών με το K-lite;Μήπως δλδ να αφήσω να κάνει τη δουλειά μόνο ο ffdshow;Τίποτα δεν αποκλείεται.τους υπόλοιπους δίσκους που έχω για αποθήκευση τούς έχω φορμάρει ως logical partition...μπορώ να εγκαταστήσω λειτουργικό σε αυτούς; Δεν πρέπει να είναι primary;Δεν θα έχεις πρόβλημα.
vgiozo Απρίλιος 1, 2007 Author #10 Απρίλιος 1, 2007 Μπα? Της είχες εμπιστοσύνη πριν??Ήθελε ψάξιμο, αλλά τη συγκεκριμένη δεν τη πιάνεις απο πουθενά...Για κάποιο διάστημα πάντως δεν θα μπορούσα να πάρω άλλη μάρκα...Απ' ό,τι διάβαζα κι άλλες μητρικές άλλων εταιρειών δεν πήγαιναν πίσω γι αυτό και δεν την άλλαξα όταν είχα την ευκαιρία...Αν είναι να συνεργάζεται με 3 τροφοδοτικά, 4 μνήμες και με τις άλλες να έχει πρόβλημα, φάκα τα...
vgiozo Απρίλιος 4, 2007 Author #11 Απρίλιος 4, 2007 Έφτασε σημερα η δεύτερη μνήμη SuperTalent απο Πλαίσιο...Εκτός συσκευασίας μού την έστειλαν...εμφανώς χρησιμοποιμένη......η πρώτη είχε έρθει σε ανοιγμένη συσκευασία, είπα άστο...τώρα χωρίς συσκευασία κι απο το χρώμα του αυτοκόλλητου και τη κατάστασή του φαίνεται πώς έχει περάσει απο άλλο σύστημα...τσιτώθηκα λίγο...Βασικα με προβληματίζει και το πώς το σκέφτηκαν...δεν τους απασχολεί που ο πελάτης θα βρεί χρησιμοποιημενη μνήμη, δεν τους απασχολεί η αντίδρασή του;Αν είναι να μου τη πωλούσαν κι ως μεταχειρισμένη σε καλύτερη τιμή...έχει σημασία που μπορεί να μού δίνουν νέα εγγύηση;Κύκλος να γίνεται μού φαίνεται...Να τούς πάρω να τους ξεχέσω λίγο ή να το αναβάλλω μέχρι να τη δοκιμάσω ή αν δουλεύει να το ξεχάσω;
artking Απρίλιος 4, 2007 #12 Απρίλιος 4, 2007 1. Αν μέτρησα καλά έχεις 10 σκληρούς να τραβάνε ρεύμα από το τροφοδοτικό... too much μου φαίνεται αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό για να ζορίσει ένα 600άρι Seasonic. Εδώ μάλλον θέλουμε help από τον Candyman.2. Μήπως κατά τύχη χρησιμοποιείς το Bearshare(p2p kazaa-like program); Σε εμένα και σε ένα φίλο τελείως στο ξαφνικό άρχισε από το πουθενά να μας κάνει random restarts. Όχι και τόσο random όπως φάνηκε αφού όταν σταματήσαμε να το χρησιμοποιούμε σταμάτησαν και τα restart...3. Άμα ρίξεις μια ματιά στο thread μου "HELP! ΚΑΙΓΟΜΑΙ!" στα επείγοντα περιστατικά θα μάθεις τη γνώμη αρκετών για το Πλαίσιο...Καλή τύχη...
GVC Απρίλιος 4, 2007 #13 Απρίλιος 4, 2007 Μην τους πάρεις να τους ξεχέσεις πήγαινε από εκεί πίστεψε με θα στις αλλάξουνε στο άψε σβήσε,φυσικά κάποιος άλλος θα τις φορτωθεί μετά από σένα.Δες και αυτό που είπε ο artking,είχαμε και οι δυο το ίδιο κόλλημα,πολλή restart είχε πέσει με το με πρόγραμμα αυτό.Η αρκούδα είχε δώσει ρεσιτάλ στα restart.
vgiozo Απρίλιος 4, 2007 Author #14 Απρίλιος 4, 2007 1. Αν μέτρησα καλά έχεις 10 σκληρούς να τραβάνε ρεύμα από το τροφοδοτικό... too much μου φαίνεται αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό για να ζορίσει ένα 600άρι Seasonic. Εδώ μάλλον θέλουμε help από τον Candyman.Για την ακρίβεια 9 είναι οι δίσκοι που τραβάνε ρεύμα απο το τροφοδοτικό, ο 10ος είναι εξωτερικός...αλλά μάλλον κι αυτός θα μπεί εσωτερικός...Κι εμένα μου φαίνεται βαρύ φορτίο, αλλά δεν ξέρω κι όλας...2. Μήπως κατά τύχη χρησιμοποιείς το Bearshare(p2p kazaa-like program); Σε εμένα και σε ένα φίλο τελείως στο ξαφνικό άρχισε από το πουθενά να μας κάνει random restarts. Όχι και τόσο random όπως φάνηκε αφού όταν σταματήσαμε να το χρησιμοποιούμε σταμάτησαν και τα restart...όχι, το μουλάρι έχω εγκατεστημένο, αλλά σπανιότατα το τρέχω...μtorrent έχω και τρέχει μονίμως...3. Άμα ρίξεις μια ματιά στο thread μου "HELP! ΚΑΙΓΟΜΑΙ!" στα επείγοντα περιστατικά θα μάθεις τη γνώμη αρκετών για το Πλαίσιο...Μην τους πάρεις να τους ξεχέσεις πήγαινε από εκεί πίστεψε με θα στις αλλάξουνε στο άψε σβήσε,φυσικά κάποιος άλλος θα τις φορτωθεί μετά από σέναΚαλά, ποτέ δεν έπαιρνα εγώ μνήμες απο το πλαίσιο, γιατί όποτε είχα πάει μου δείχναν ανοιγμένα κουτιά, οι μνήμες των φορητών στιβαγμένες σ' ένα συρτάρι κοκ...Αλλά ήταν η προσφορά που με τράβηξε, φέρνει πλέον και τόσες πολλες μάρκες που πίστευα πως δεν θα είναι συχνό το φαινόμενο...Είμαι Μυτιλήνη όμως...και δεν έχει εδώ Πλαίσιο...έχει Eshop με 13% ΦΠΑ, αλλά απο Supertalent έχουν πλέον μόνο DDR2..Πάντως λέτε να την επιστρεψω, ή απλώς να πάρω να παραπονεθώ κι αν δεν έχουν πρόβλημα να τις κρατήσω;
Candyman1442169163 Απρίλιος 4, 2007 #15 Απρίλιος 4, 2007 1. Αν μέτρησα καλά έχεις 10 σκληρούς να τραβάνε ρεύμα από το τροφοδοτικό... too much μου φαίνεται αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό για να ζορίσει ένα 600άρι Seasonic. Εδώ μάλλον θέλουμε help από τον Candyman.Οι 10 δίσκοι δεν τρώνε πάνω από 150w ως το πολύ (σε ειδικές περιπτώσεις) 300w. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα watt, είναι ότι 10 δίσκοι παίρνουν ρεύμα από τις ίδιες τάσεις (θυμάται κανείς τι είπαμε για τις combined?). Θα έλεγα από τα συμπτώματα ότι είναι τροφοδοσία, αλλά με βάση το σύστημα σου το τροφοδοτικό τα σηκώνει. Εστω και οριακά. Αλλωστε μπορεί να έχεις 10 δίσκους αλλά είναι δύσκολο να δουλεύουν και οι 10 ταυτόχρονα, οπότε σχεδόν ποτέ δεν τραβάνε το μέγιστο φορτίο που θα μπορούσαν.Αν και ελαφρώς "φορτωμένο" σύστημα λόγω συσκευών, παρόλα αυτά κι εμένα σε μητρική μου κάνει, κυρίως από την στιγμή που το πρόβλημα παρουσιάστηκεμετέπειτα και δεν υφίστατο από την αρχή. Υ.Γ.1 Τι να πω κι εγώ που η "αξιόπιστη" κατά τα άλλα Asus A8V άρχισε τα παλαβά στο άλλο μου pc και τώρα πρέπει να βρω s939/AGP για να μην αλλάζω και κάρτα γραφικών.
vgiozo Απρίλιος 4, 2007 Author #16 Απρίλιος 4, 2007 Οι 10 δίσκοι δεν τρώνε πάνω από 150w ως το πολύ (σε ειδικές περιπτώσεις) 300w. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα watt, είναι ότι 10 δίσκοι παίρνουν ρεύμα από τις ίδιες τάσεις (θυμάται κανείς τι είπαμε για τις combined?). Θα έλεγα από τα συμπτώματα ότι είναι τροφοδοσία, αλλά με βάση το σύστημα σου το τροφοδοτικό τα σηκώνει. Εστω και οριακά. Αλλωστε μπορεί να έχεις 10 δίσκους αλλά είναι δύσκολο να δουλεύουν και οι 10 ταυτόχρονα, οπότε σχεδόν ποτέ δεν τραβάνε το μέγιστο φορτίο που θα μπορούσαν.Αλήθεια τί είναι προτιμώτερο όταν το σύστημα είναι φορτωμένο δίσκους, περισσότερες γραμμές 12άρες ή μία πιο ισχυρή ή δεν έχει σημασία εν προκειμένω κι εννοείς κάτι άλλο;Πάντως κάτι που με κάνει να σκέφτομαι το τροφοδοτικό είναι ότι έχει κολλήσει αρκετές φορές το σύστημα κατά την κωδικοποίηση, χωρίς να φαίνεται να έχει πρόβλημα αστάθειας ο επεξεργαστής (βέβαια δεν έχω κάνει εξαντλητικά τεστ και θα μπορούσαν ας πούμε να φταίνε κι οι μνήμες, αλλά ας τις βγάλουμε απο την εξίσωση)...όπου η κωδικοποίση γίνεται σε ξεχωριστό δίσκο...θα μπορούσε στη προκειμένη περίπτωση να φταίει το ότι δουλεύει για αρκετές ώρες συνέχεια ένας δίσκος;Αλλά μάλλον λανθασμένη η υπόθεση, καθότι κατά την κωδικοποίηση δεν ζορίζεται ο δίσκος, εξάλλου θα μπορούσε να κολλήσει κατά την εξαγωγή της ταινίας στον δίσκο, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ...Οπότε μάλλον μητρική .. ;; ...(απ' αλλού ξεκίνησα, αλλού εφτασα)..
artking Απρίλιος 4, 2007 #17 Απρίλιος 4, 2007 Οι 10 δίσκοι δεν τρώνε πάνω από 150w ως το πολύ (σε ειδικές περιπτώσεις) 300w. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα watt, είναι ότι 10 δίσκοι παίρνουν ρεύμα από τις ίδιες τάσεις (θυμάται κανείς τι είπαμε για τις combined?). Θα έλεγα από τα συμπτώματα ότι είναι τροφοδοσία, αλλά με βάση το σύστημα σου το τροφοδοτικό τα σηκώνει. Εστω και οριακά. Αλλωστε μπορεί να έχεις 10 δίσκους αλλά είναι δύσκολο να δουλεύουν και οι 10 ταυτόχρονα, οπότε σχεδόν ποτέ δεν τραβάνε το μέγιστο φορτίο που θα μπορούσαν.As expected from Candyman-sama! :040: Υ.Γ.: Το μόνο πρόβλημα που είχα εγώ με την A8V είναι ότι από την στιγμή που την πήρα(deluxe wifi edition) όταν έβαζα πάνω την κάρτα του wifi μου έκανε random freeze... Πόσα reset έφαγε μέχρι να το βρω δεν ξέρω και εγώ... χεχε
Candyman1442169163 Απρίλιος 4, 2007 #18 Απρίλιος 4, 2007 Αλήθεια τί είναι προτιμώτερο όταν το σύστημα είναι φορτωμένο δίσκους, περισσότερες γραμμές 12άρες ή μία πιο ισχυρή ή δεν έχει σημασία εν προκειμένω κι εννοείς κάτι άλλο; Xρησιμοποιούνε 12v για το μοτέρ και 5v για το κύκλωμα ελέγχου. Ευτυχώς τα κυκλώματα δεν έχουν απαιτήσεις τροφοδοσίας ιδιαίτερες, το μοτέρ είναι αυτό που ζήτάει φορτίο. Τις 12βολτες τάσεις θα κοιτάς. Οσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, κοιτάς να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα Amperes σε όλες τις 12βολτες. Σήμερα λίγα τροφοδοτικά έχουν μία ισχυρή 12βολτη γραμμή λόγω προδιαγραφών. Οσοι κατασκευαστές το κάνουν είναι εν γνώση τους εκτός προδιαγραφών ATX. Ορίστε και ένας πίνακας με καταναλώσεις δίσκων κατά το spin-up (εκεί έχουν και την μεγαλύτερη κατανάλωση): Artking: Μακάρι να ήταν τόσο απλό και στην περίπτωσή μου (για την A8V λέω).
vgiozo Απρίλιος 5, 2007 Author #19 Απρίλιος 5, 2007 έβαλα να τρέξει το s&m για να ελέγξω τις μνήμες κι εν γένει τη σταθερότητα του συστήματος, έβγαλε τα τεστ χωρίς πρόβλημα, αλλά κοιτάζοντας τις μετρήσεις του προγράμματος για τη 12άρα γραμμή κι ελλείψει πολυμέτρου ήθελα να ρωτήσω, κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ την ένδειξη; (βλ. εικόνα - 11.60 σταθερά καθόλη τη διάρκεια) Κάποια απο τα τελευταία κολλήματα εν τέλει οφείλονταν στο πρόγραμμα firewall, όπως εντόπισε μέσω των αρχείων minidump ο Chosen στο thelab... ...ένα πρόβλημα ωστόσο οφειλόταν 90% στο υλικό...δεν ξέρω αν ήταν οι μνημες... ...πάντως μού προέκυψε κι άλλο θέμα...απ' όταν έκανα clear cmos για να βάλω τις νέες μνήμες, το βιος άρχισε πάλι να μη βλέπει κάποιους σκληρούς, συσκεκριμένα δύο Seagate 320... ...δοκίμασα να τους βάλω σ' άλλον ελεγκτή, να τους αλλάξω θέση, τίποτα... ...αυτό μπορεί να οφέιλεται σε τροφοδοτικό...θα έλεγα πως αποκλείεται να οφείλεται στους ίδιους τους δίσκους μιας κι υπάρχει ένα γενικό πρόβλημα ασυμβατότητας ορισμένων δίσκων sataII... Την προτελευταία φορά ωστόσο που έκανα φορμάτ, είχα βρεί μια "συνταγή", μια διαταξη των δίσκων, με την οποία είχε σταματήσει να τους χάνει ξαφνικά ή να μην τους "βλέπει" το βιος...το έχει κάνει με όλους, όχι μόνο με τους συγκεκριμένους... Είχα βάλει όλους τους Μαξτορ στον sil3114a, δύο απο τους 320άρηδες seagate, τον 160άρη του λειτουργικού και τον 400άρη στο Nforce4 SATA και δύο στον Promise... Τώρα ούτε αυτή δεν δουλεύει... Επαναλαμβάνω το αρχικό ερώτημα...αυτό μπορεί να οφέιλεται και στο τροφοδοτικό ή σε κάτι άλλο; Μήνες τώρα, δεν έχω βρεί άκρη μ' αυτό...
panoc Απρίλιος 5, 2007 #20 Απρίλιος 5, 2007 το 11,6v ειναι εντος οριων αλλα προφανως αυτο ειναι σε idle, πολυ πιθανο να πεφτει και αλλο κατα το startup.To πόσο αξιόπιστο ειναι δε το γνωριζω, παντως η δικια μου SLI-DR δειχνει ακριβως οτι λεει και το πολυμετρο μου.Αγόρασε ενα (δεν ειναι ακριβα) να το κοιταξεις.Ειναι πολυ πιθανο οι δισκοι να μη ξεκινανε σωστα στο start up εαν δεν τους αρκει το ρευμα οπότε γιαυτο να μην τους βλεπει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.