sundance Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 θα εκτιμουσα την οποια συμβουλη μιας και η σωστη επιλογη απο πλευρας οικονομιας θα μου γλυτωσει πολλα λεφτα...http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=45&Products=648264%2c738018%2c829145%2c889547 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpet1442169075 Μάρτιος 31, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Το τελευταίο μοντέλο δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τα άλλα γιατί ανήκει σε διαφορετική κατηγορία και τα χαρακτηριστικά του διαφοροποιούνται κατά πολύ σε σχέση με τους υπόλοιπους...Μεταξύ των υπολοίπων αποκλείω προσωπικά λόγω σχεδιασμού την epson και είναι ανάμεσα στον Brother και στον HP...Τα αναλώσιμα για τον brother είναι λίγο ακριβότερα καθώς μία στο τόσο πρέπει να αλλάζεις και το drum που έχει (πράγμα του το γλυτώνουμε στον hp...)Από την άλλη όμως σε σχέση με τον hp θεωρώ πως έχει καλύτερη διαχείριση χαρτιού (έχει tray) πράγμα πολύ σημαντικό σοτυς εκτυπωτές...Brother θα ήταν η δική μου επιλογή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
duncan1442169066 Μάρτιος 31, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 ... Μεταξύ των υπολοίπων αποκλείω προσωπικά λόγω σχεδιασμού την epson ... Χωρίς παρεξήγηση δηλ. τι εννοείς σχεδιασμό?, προσωπικά τον έχω δουλέψει τον συγκεκριμένο και πιστεύω ότι είναι μια χαρά για τα λεφτά του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 Προσωπικα και εμένα δεν μου αρέσει ο epson σαν ποιότητα κατασκευής συν ότι έχει ακριβά αναλώσιμα. Εγώ θα έλεγα το 2015d για την εκτύπωση διπλής όψης κυριώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpet1442169075 Απρίλιος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 Χωρίς παρεξήγηση δηλ. τι εννοείς σχεδιασμό?, προσωπικά τον έχω δουλέψει τον συγκεκριμένο και πιστεύω ότι είναι μια χαρά για τα λεφτά του .Δεν μου αρέσει ο τρόπος διαχείρισης χαρτιού που έχει και τα tray που εξέχουν του μηχανήματος...Πολύς όγκος για το τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Απρίλιος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 http://www.e-shop.gr/compare_per.phtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
duncan1442169066 Απρίλιος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Δεν μου αρέσει ο τρόπος διαχείρισης χαρτιού που έχει και τα tray που εξέχουν του μηχανήματος...Πολύς όγκος για το τίποτα...Ναι μπορώ να πώ πως έχεις δίκιο σε αυτό + το άλλο οτι ντε και καλά βάζει ένα utility και καλά για την κατάσταση του εκτυπωτή και κάνει μια ώρα για να τυπώσει κατι φορές ειδικά για δοκιμαστική σελίδα απο τα properties του εκτυπωτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexis72 Απρίλιος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Πάντως εγώ βλέποντας το όνομα του thread μου φάνηκε ότι θες να αγοράσεις laser και όχι εκτυπωτή laser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.