Jump to content

Ποια καρτα ηχου προτεινεται??

nikoskarpen

Recommended Posts

Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια για καρτα ηχου.Λογω του οτι αγορασα μια καρτα γραφικων MSI7600GT και μου ακουμπαει στην καρτα ηχου η οποια ειναι απο την μητρικη P5N32-E SLI και ετσι αναγκαστηκα να την μεταφερω στην παρακατω θεση PCIX16 .Οχι οτι υπαρχει καποιο προβλημα αλλα αντε λεω να την αλλαξω.Αλλα απο καρτα ηχου δεν ξερω τιποτα.Προτεινετε μια καρτουλα μεχρι 60 ευρω ας πουμε ή τι να προσεξω για την αγορα μιας καρτας.Ευχαριστω

οχι οτι εχω καποιο προβλημα αλλα θελω να τοποθετησω την καρτα γραφικων πιο ψηλα γιατι οπως ειπα την εχω κατεβασει στο κατω PCI ,Απο το πλαι εχω ενα φαν 120 και θελω να την βαλω ψηλα για να χτυπαει το φαν καλυτερα την καρτα γραφικων

Θα αγοράσεις κάρτα ήχου για να ψύχεις ποιο σωστά την κάρτα γραφικών?!!!!!

Και να ακουμπάνε και λίγο δεν τρέχει και τίποτα. Το πολύ πολύ βάλε λίγη ταινία ενδιάμεσα αν νομίζεις ότι μπορεί να βραχυκυκλωθεί τίποτα ή απλά βρες μια ψήκτρα για την κάρτα γραφικών που δεν θα ενοχλεί την κάρτα ήχου, αλλά τώρα να πας να πάρει PCI κάρτα ήχου για χάρη της κάρτας γραφικών, υπερβολικό το κόβο.

Κάτι τελευταίο. Η δύναμη της 7600GT είναι οι μνήμες. Αν δεν ανεβαίνουν οι μνήμες μην περιμένεις να ψύξεις καλύτερα την κάρτα ώστε να ανέβει ο πυρήνας και να κερδίσεις σε επιδώσεις. Δεν θα κερδίσεις παρά ελάχιστα.

Η κάνε το άλλο. Ξεκίνα το συστημα χωρίς την κάρτα ήχου στην πάνω υποδοχή και δες την συμπεριφορά της κάρτας γραφικών. Βάλε την μετά στην κάτω υποδοχή και δες τι διαφορές έχει, αν έχει. Το πιθανότερο είναι να μην δικαιολογηθούν τα 60€ που σκέφτεσαι να σπαταλήσεις από το αποτέλεσμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.