zoudi4 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΜΙΑ LG 204WT-SF ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ASUS 7950GT 512MB ME 2 ΕΞΟΔΟΥΣ DVI ΟΤΑΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ DVI ΚΑΛΩΔΙΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ "POWER SAVE MODE" ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάρτιος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Θα σε παρακαλουσα αρχικά να κανεις ενα edit στο post σου και να γραψεις την ερωτηση σου με Ελληνικούς χαρακτήρες.Βαση των κανονισμων που συμφωνησες 1. Στο PcTechnology χρησιμοποιούμε την ελληνική γλώσσα με ελληνικούς χαρακτήρες. Η χρήση της ελληνικής γλώσσας με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. Η χρήση τεχνικών όρων, ή / και η αυτούσια παράθεση τεχνικών κειμένων, σε οποιαδήποτε γλώσσα, επιτρέπεται. Σε περίπτωση που τεχνικά προβλήματα επιβάλλουν σε χρήστες την χρησιμοποίηση της ελληνικής γλώσσας με λατινικούς χαρακτήρες, απαιτείται η εξασφάλιση σχετικής άδειας από την Διοικητική Ομάδα του PcTechnology. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Μάρτιος 30, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Εχω την ιδια οθονη και δεν ειχα τετοιο προβλημα (με 7900 gt)...μηπως οταν χρησιμοποιεις το dvi δεν εχεις βγαλει το αναλογικο καλωδιο? (μερικες φορες ξεχναμε τα πιο απλα).Τους drivers τους εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkus Μάρτιος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Ειχα δει παρομοιο ποστ στο ινσομνια.Υπηρχε μια παρτιδα lg 204 wt που εμφανιζε με μερικες καρτες γραφικων το προβλημα που αναφερεις.Ειναι προβλημα ασυμβατοτητας και δυστυχως δε μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.Σε αναλογικο ολες δουλευαν οκ.Αν θες ψαξε και στο ινσομνια και θα βρεις πολλους με το ιδιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.