makio1442169075 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2007 τι κολημα κι αυτο ρε παιδια!?εφερε ο ανηψιος μου το πισι του γιατι οταν εκανε σκρολινγκ τρεμοπαιζε η tft του...εε ενταξει του λεω θα το δουμε (amd,512,XP,ATI)πανω ειχε ενα πληκ/γιο logitech ki ena mouse microsoft....το συνδεω στα δικα μου (κατι προχειρα που εχω για τετοιες δουλειες) - το ποντικι οκ αλλα το πληκτρολογιο ψοφιο!!στην εκκινηση δουλευει κανονικα αλλα μολις μπει win τεζα!! προσπαθησα με απεγκατασταση κλπ τπτ!!αναφερει συγκεκριμενα(device manager/properties) >>[ενα προγραμμα οδηγησης(υπηρεσια) γι αυτη τησυσκευη εχει επενεργοποιηθει.Ενα εναλλακτικο προγραμμα οδηγησης ισως προσφερει αυτη τη λειτουργεια (σφαλμα 32)θα ανοιξει η βοηθεια...μπλα μπλα.... ] διχως πληκτρ/γιο ειναι κομματι δυσκολο να κανω πολλα για πειτε καμια ιδεα ευχαριστω!
vagsk1442169166 Μάρτιος 29, 2007 #2 Μάρτιος 29, 2007 Καταρχήν πριν προχωρήσεις να ξέρεις ότι υπάρχει εικονικό πληκτρολόγιο μέσα στα Windows. Είναι μέσα στο φάκελο system32 και έχει την ονομασία osk.exeΤρέχοντας αυτό θα έχει κάπως περισσότερη λειτουργικότητα ώστε να δούμε τι άλλο φταίει με το pc σου.
makio1442169075 Μάρτιος 29, 2007 Author #3 Μάρτιος 29, 2007 vagsk ευχαριστω! το θυμομουν αλλα ...δεν θυμομουν πως! να σαι καλα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.