Seeker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Αγόρασα ένα κουτί innovator (ξέρετε μωρέ απο αυτά του e-shop) για να στεγάσω έναν Sempron. Περίμενα λοιπόν να έχει μερικές δικές του βίδες για να τοποθετήσω την μητρική, τον δίσκο τα cd-rom κλπ. Όταν παρέλαβα όμως το κουτί διαπίστωσα πως οι μόνες βίδες που είχε ήταν αυτές που κρατούσαν τα μέρη του κουτιού συνδεμένα μεταξύ τους ! Καμία σχέση με το Chieftec μου που είχε τόσες πολλές βίδες που δεν ήξερα τι να τις κάνω... Ξέρει κανείς που βρίσκω τέτοιες βίδες (για DVD rom, σκληρούς δίσκους κλπ)?
PGM Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Φεβρουάριος 4, 2005 Aν εισαι αθηνα , με μια επισκεψη στο Practiker θα βρεις οτι βιδα θελεις .............
Seeker Φεβρουάριος 4, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 4, 2005 Όχι, δυστυχώς η ευτυχώς δεν είμαι Αθήνα αλλά επαρχία. Υπάρχει κανένα Ελληνικό online shop (τύπου e-shop.gr) που να πουλάει τέτοιες βίδες?
PGM Φεβρουάριος 4, 2005 #4 Φεβρουάριος 4, 2005 Για on-line βιδαδικο λιγο δυσκολο το κοβω ........... Edit: Αν εχεις κανενα φιλο (απο αθηνα) που μπορει να σε εξυπηρετησει κοιτα και εδω Το link βρεθηκε μετα απο αναζητηση στο google.....Ημουνα στην πηγη (thelab) αλλα το βρηκα μεσω Λαμιας (google)!
DJD Φεβρουάριος 4, 2005 #5 Φεβρουάριος 4, 2005 Δεν έχεις κανένα μαγαζί με η/υ κοντά σου; Σιγά μη σου αρνηθούν 10-20 βίδες..
spc Φεβρουάριος 4, 2005 #6 Φεβρουάριος 4, 2005 επειδή βλέπω ότι το πρόβλημα εντείνεται με τον καιρό, λέω να κανονίσουμε μία ομαδική για βίδες
unseen Φεβρουάριος 4, 2005 #7 Φεβρουάριος 4, 2005 ολα τα κομπιουτεραδικα εχουνε 3-4 κουβαδες βιδες χυμενες διασπαρτες σε ολο το εργαστηριο....Παρε εναν μαγνητη μαζι σου και κανε μια επισκεψη.
ison Φεβρουάριος 4, 2005 #8 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spc επειδή βλέπω ότι το πρόβλημα εντείνεται με τον καιρό, λέω να κανονίσουμε μία ομαδική για βίδες Αρχική απάντηση από unseen ολα τα κομπιουτεραδικα εχουνε 3-4 κουβαδες βιδες χυμενες διασπαρτες σε ολο το εργαστηριο....Παρε εναν μαγνητη μαζι σου και κανε μια επισκεψη. Απλα LOL Αν δεν βρεις πες μου να σου στειλω....
Seeker Φεβρουάριος 4, 2005 Author #9 Φεβρουάριος 4, 2005 Thanks πολύ παιδιά , το ζήτημα είναι όμως δεν είναι μόνο να βρούμε βίδες για μένα αλλά να βρούμε κάπου που να τις πουλάει γιατί δεν είμαι ο μόνος που ψάχνω βίδες.
voudas Φεβρουάριος 4, 2005 #10 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Καμία σχέση με το Chieftec μου που είχε τόσες πολλές βίδες που δεν ήξερα τι να τις κάνω... έπρεπε να τις κράταγες τί περιοχή είσαι?
Seeker Φεβρουάριος 4, 2005 Author #11 Φεβρουάριος 4, 2005 Κοντά στην ΈδεσσαBTW, Αν ενδιαφέρεται κανείς για ένα mini review του κουτιού ας στείλει μύνημα. Εγώ έψαχνα κάποιον να ρωτήσω πως είναι και δεν έβρισκα κανέναν.
kIlGoRi Φεβρουάριος 4, 2005 #12 Φεβρουάριος 4, 2005 ναι μωρε αδερφε ενα μαγαζακι με pc δεν εχετε ????
Seeker Φεβρουάριος 4, 2005 Author #13 Φεβρουάριος 4, 2005 :whistling Μην ξύνεις πληγές... πρίν απο 3 χρόνια είχαν έρθει απο ένα τοπικό μαγαζί να μου περάσουν ένα cd-rom (βλέπεις τότε δεν ήξερα) και μου το είχαν αφήσει 2 μέρες χωρίς βίδες γιατί δεν έβρισκαν!Βέβαια μπορώ να πάω να ρωτήσω στην Έδεσσα αν χρειαστεί. Πουλάνε βίδες σε πακέτο?
ison Φεβρουάριος 4, 2005 #14 Φεβρουάριος 4, 2005 Ρε λες να παω να γινει χονδρεμπορας βιδων στην Εδεσσα?Εχει φαι....ψηνεται κανενας να ανοιξουμε κανα μαγαζακι?
ison Φεβρουάριος 4, 2005 #16 Φεβρουάριος 4, 2005 Μπας σε καλο σου με εκανες και γελασα μεσημεριατικο :D :P :worship: :clap:
Seeker Φεβρουάριος 4, 2005 Author #17 Φεβρουάριος 4, 2005 Και τώρα το μεγάλο σκέλος του ερωτήματος Η μητρική βιδώνεται με το κουτί με βίδες παρόμοιες με αυτές που βάζουμε στον δίσκο? Οι βίδες (για μητρική ή/και δίσκο) πωλούνται σε πακέτο? Σορυ για την ερώτηση αλλά έχει κάμποσο καιρό απο τότε που έστησα το chieftechάκι και δνε τα θυμάμαι.
ison Φεβρουάριος 4, 2005 #18 Φεβρουάριος 4, 2005 Αν και δεν ξερω αν παιζει ρολο νομιζω αν θυμαμαι καλα μπαινουν αυτες που εχουν και πατουρα...γυρω απο την βιδα.
kIlGoRi Φεβρουάριος 4, 2005 #19 Φεβρουάριος 4, 2005 ναι εχουν κατι σαν ελαστικη πλαστικη ροδελιτσα γυρω απο την βιδα στο σημειο οπου θα ακουμπαει την μητρικη και νομιζω εχουν λιγο μεγαλυτερη κεφαλη απο τις βιδες των δισκων (που ειναι οι μικροτερες) και λιγο μικροτερη απο τις βιδες του κουτιου που ειναι κατι γομαρια
ison Φεβρουάριος 4, 2005 #20 Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi ναι εχουν κατι σαν ελαστικη πλαστικη ροδελιτσα γυρω απο την βιδα στο σημειο οπου θα ακουμπαει την μητρικη και νομιζω εχουν λιγο μεγαλυτερη κεφαλη απο τις βιδες των δισκων (που ειναι οι μικροτερες) και λιγο μικροτερη απο τις βιδες του κουτιου που ειναι κατι γομαρια H πλαστικη ροδελα πλεον δεν χρειαζεται στις mobo ...γυρω απο την τρυπα εχουν δακτυλιο ο οποιος δεν ειναι αγωγιμος για αποφυγη βραχυκυκλωματος...αν κανω λαθος διορθωστε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.