Solid Snake Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Η συγκεκριμένη GPU είναι αρκετά παλιά γιαυτο θέλω να την υπερσυνχονισω προτού πάρω μια πιο καινουρια.Εχω το το RivaTuner σαν O/C Software αλλά δεν ξερώ πως να το χρησιμοποιήσω. Μπορει να με βοηθεισει κανεις που εχει το συνγκεκριμενο προγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 καπου σου λεει την ταχυτητα την οποια ΄΄τρεχει'' αυτη τη στιγμη η GPUKAI TO Memory της καρτουλας σου! μετα εχει μια μπαρα και την ανεβαζεις!Αυτο!!!αν δεν μπορεσεις με το riva δοκιμασε το pstrip και θα προτεινα την εκδοση 3.49!και αυτο παρα πολυ καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Φεβρουάριος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 εστι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ψάξε στο google για coolbits θα σου φανεί πολύ πιο εύκολο.Υ.Γ.: Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά για σύγχρονα παιχνίδια μην περιμένεις να δεις και καμμια βελτίωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ναι ξερω,η καρτα μου ειναι αρχαια και προκειτε να αλλαξω Η/Υ γι'αυτο θελω να την "τελειωσω"! Μαλλον η καινουρια μου GPU θα ειναι η X700 pro της MSI.Ειναι καλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 πολύ καλή, κοίτα και 6600gt.από overclock λίγα πράγματα θα κερδίσεις, αλλά κάντο.rivatuner προτείνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Φεβρουάριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ποια mx400 έχεις ? αν έχεις κέφια μπορείς να της κάνεις και κάνα vmod, δες μια παλιά που είχαμε ¨φτιάξει¨με ένα φίλο μου http://service.futuremark.com/compare?2k1=6502881 είναι μια hercules mx400 που έτρεχε με αέρα και vgpu+vmem 280/250. Καλή τύχη με την κάρτα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Bάλε το coolbits για να παίξεις με τη καρτούλα,όπως σωστά προαναφέρθηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 οντως! το coolbits ειναι το καλυτερο πιστευω λογο ευκολης χρησης!απο θεμα overclock ολα το ιδιο κανουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Τωρα που ηρθε η νεα καρτουλα (MSI 6600 GT),μου'φυγε η "φαγουρα" για να την πειραξω κι'αλλο την ΜΧ 400.Την ανεβασα λιγο αλλα δεν ειδα κατι καλο:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 ε αυτο ηταν αναμενομενο! σε αυτη την καρτα η αυξηση αποδοσηςθα ηταν περιπου της ταξεως του 1-4% πιστευω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.