Silender Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2007 Καλησπέρα.Έχω ανοίξει ενα internet cafe και εχω το εξής πρόβλημα με τις κάρτες γραφικών στα PC. Σε μερικά παιχνίδια όπως τα: Total Overdose, Painkiller, GTA San Andreas, NFS Most Wanted κ.α. τo παιχνίδι πάει απίστευτα γρήγορα και είναι ενοχλητικό διότι δεν μπορείς να παίξεις. Οι drivers που έχω δοκιμάσει είναι:1. οι αυθεντικοί τις MSI2. οι τελευταίοι από το site της ΑΤΙH σύνθεση των μηχανημάτων μου είναι η εξής:AMD Athlon 3800+ X2MSI K9N Neo-F1GB RAM Supertallent 800MHzMSI RX1950 Pro 512MB PCI-EΈχω σκοπό να δοκιμάσω και τους Omega Drivers μήπως και δώ προκοπή. Έχετε καμία ιδέα περι τίνος πρόκειται.Επίσης σε ένα από τα μηχανήματα μου βγάζει στα windows κάτι φωσφοριζέ χρωματάκια(κατί λαχανί, κάτι ροζουλί, κατι κιτρινάκια). Πάει για RΜΑ η κάρτα του συγκεκριμένου μηχανήματος ή φτάει κάτι άλλο???
Theo.gr Μάρτιος 28, 2007 #2 Μάρτιος 28, 2007 Έχω την εντύπωση πως γι'α αυτό το πρόβλημα φτάει ο επεξεργαστής. Δοκίμασε το Dual Core Optimizer
Theo.gr Μάρτιος 28, 2007 #4 Μάρτιος 28, 2007 http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/Setup.exe
tyxeros Μάρτιος 28, 2007 #5 Μάρτιος 28, 2007 Έχω την εντύπωση πως γι'α αυτό το πρόβλημα φτάει ο επεξεργαστής. Δοκίμασε το Dual Core Optimizer+1 Ατιμοι διπυρηνοι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.