Jump to content

pci-e link width

power636

Recommended Posts

μολις αλαξα μητρικη και cpu απο αυτα της υπογραφης σε p5b deluxe wifi και ε 6400 και εχω καποιες απορειες.

1. το pci-e link width στο cpu-z ειναι χ1 και η καρτα σερνετε

2. ειμαι στα 3600 με 1.480v kai sto ορthos μου βγαζει error σχεδον αμεσως

και ρωτω πως αλλαζω το pci-e και σχετικα με τη cpu θελει τοσο ρευμα???

Σχετικα με το pci-e υπαρχει γνωστο bug το οποιο λυνεται αν κλειδωσεις το Pcie στο bios σε διαφορετικη τιμη του 100 . Πχ 101 ... 108 ... 110 . Κατι διαφορετικο απο το 100.

Η CPU ναι .. προφανως θελει παραπανω ρευμα.

Σχετικα με το pci-e υπαρχει γνωστο bug το οποιο λυνεται αν κλειδωσεις το Pcie στο bios σε διαφορετικη τιμη του 100 . Πχ 101 ... 108 ... 110 . Κατι διαφορετικο απο το 100.

Η CPU ναι .. προφανως θελει παραπανω ρευμα.

εβαλα 118 οπως ειχα και στην απλη αλλα τιποτα .μηπως θελει κατι απο βιος

σχετικα με το ρευμα να βαλω κι αλλο αλλα τα τετραγωνακια δεν χερω mosfet ειναι γυρω απο τo socket ζεστενονται αρκετα με σενσορα ανεβαζουν πανω απο 45c

εβαλα 118 οπως ειχα και στην απλη αλλα τιποτα .μηπως θελει κατι απο βιος

σχετικα με το ρευμα να βαλω κι αλλο αλλα τα τετραγωνακια δεν χερω mosfet ειναι γυρω απο τo socket ζεστενονται αρκετα με σενσορα ανεβαζουν πανω απο 45c

Παιξε και με το ρευμα του chipset . Βαλε nbcore 1.55 , sbcore 1.60 και ich 1.10 .

Τα τετραγωνακια ειναι πηνια . Λειτουργουν ακομη και στους 100C .

Κατέβασε το vmch κάτω από 1.65 όπως σου είπαν και ξαναπροσπάθησε.Αν δε λυθεί παίξε με το Pci-e για να βρείς τη χρυσή τομή..

ok το εβαλα 110 και παιζει κανονικα .

ειμαι 3640 ολα καλα αλλα 1.500v ????επειδη παω για παραπανω μεχρι ποσο ρευμα ειναι σχετικα ασφαλες να δωσω.?(34idle -62 full load)

Δεν μίλαγα για συγκεκριμένη μητρική. Γενικά λέω.

Απ'οσο ξέρω, το πηνίο είναι ένα σπείρωμα χαλκού γύρω από έναν πυρήνα με σκοπο να δημιουργει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο όταν πάρει το κατάλληλο φορτίο.

Ο ανορθωτής (τα μάυρα "κουτάκια", της IST συνήθως) έχει σκοπό να δίνει σταθερή τάση ρεύματος ακόμα και αν το input αλλάζει διαρκώς.

Κάνω κάπου λάθος; :)

Δεν μίλαγα για συγκεκριμένη μητρική. Γενικά λέω.

Απ'οσο ξέρω, το πηνίο είναι ένα σπείρωμα χαλκού γύρω από έναν πυρήνα με σκοπο να δημιουργει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο όταν πάρει το κατάλληλο φορτίο.

Ο ανορθωτής (τα μάυρα "κουτάκια", της IST συνήθως) έχει σκοπό να δίνει σταθερή τάση ρεύματος ακόμα και αν το input αλλάζει διαρκώς.

Κάνω κάπου λάθος; :)

Η commando που εχω , τα πηνια τα εχει μεσα σε μαυρα κουτακια . Αν κοιταξεις απο το πλαι , φαινεται το πηνιο .

Οποτε σωστα τα λεμε . :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.