WAntilles Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 Χρειαζόμουν ένα USB stick.Στην έρευνα αγοράς πέρασα από το phoronix-com για να πιστοποιήσω ότι θα έχει άψογη συμπεριφορά σε linux.Σε linux δεν το έχω βάλει ακόμα, αλλά βάζοντάς το σε Windows και πηγαίνοντας στο Disk Management είδα ότι ήταν όλο ένα primary partition (καλό αυτό), ήταν active (γιατί κύριοι; πολύ κακώς), και ήταν formatted σε FAT-16 (κακίστως).Τέλος πάντων το έκανα format σε FAT-32.Αυτό που διαπίστωσα με έκπληξη είναι ότι δεν με άφηνε το Disk Management να σβήσω το partition αυτό.Γιατί κύριοι;Δηλαδή δεν έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε ό,τι θέλουμε;Εγώ θέλω να βάλω ένα partition NTFS και ένα XFS.Γιατί δεν μου δίνετε το δικαίωμα;ΥΓ: For the record, το stick είναι ένα 2GB OCZ Rally-2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 Γιατί πολύ απλά έτσι γίνεται αν δεν κάνω λάθος με όλα τα USB sticks πλην κάποιων εξαιρέσεων. Και αν δεν είχα ένα USB watch (αυτό που γράφω στην υπογραφή μου) το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να το χωρίζεις σε δύο διαφορετικούς δίσκους(!) θα έλεγα ότι κανένα USB stick δεν σου δίνει την δυνατότητα για να φτιάχνεις πολλαπλά partitions.Πάντως εντάξει τζάμπα τους κατηγορείς τους ανθρώπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem_631 Μάρτιος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 Τα sticks της verbatim που εχω χωριζονται σε δυο μερη (public kai private) με οτι ποσοστα θελω εγω. Παντος καλα θα ηταν να φτιαχναμε πολλαπλα partition αναλογα με τις αναγκες μας μια που η χωρητικοτητα τους ειναι αρκετα μεγαλη πλεον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.