Jump to content

MSI 975X Power Up Edition η ASUS P5W DH DLX

Cain Inc.

Recommended Posts

Για την msi έχω διαβάσει διφορούμενες απόψεις.Προσωπικά έχω δοκιμάσει αρκετές 975 μητρικές και πιστεύω οτι η p5w-dh είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση.Από εξοπλισμό προσφέρει υπεραρκετά πιστεύω και κάνει αρκετά καλό Oc ανάλογα την ψύξη και τον επεξεργαστή.

Πάντως σκέψου μήπως πάρεις κάποια μητρική με 965 Chipset που ανεβαίνουν περισσότερο..

965p εχω αυτη τη στιγμη (gigabyte dq6) και δεν εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Kλεινω προς MSI ισως λογω 2 IDE ports.Αλλα ειναι και θεμα controller :102:

δεν εισαι ευχαριστημενος με την DQ6????

ειναι απ τις πιο overclockable μητρικες (460+++++) δεν πιστευω καμια απ τις δυο που ανεφερες να φτασει στα επιπεδα της DQ6.

Η p5wdh με το τελευταιο βιος εμενα μου φτανει μεχρι 430 αλλα με πουλαει το psu μου που ειναι πολυ πολυ μικρο, οποτε ψαξε λιγο καποιους αλλους παραγοντες που μπορει να σου εμποδιζουν το overclocking(ψυξη ρευμα μνημες τροφοδοτικο)

Kλεινω προς MSI ισως λογω 2 IDE ports.Αλλα ειναι και θεμα controller :102:

και η p5wdh εχει δυο κοντρολερ για 4 συσκευες

Sorry δικο μου το λαθος που δεν ανεφερα το γεγονος οτι το oc στην παρουσα φαση δε με απασχολει.Αν και εχεις δικιο για τη συγκεκριμενη μητρικη οτι ειναι καλη για oc o gigabyte controller στην ide port με δυο συσκευες δε τραβαει μια και με αναβαθμισμενο bios σε F9.

Την έχω εδώ και 2-3 μήνες. Δεν με ενδιαφέρει και μένα το O/C οπότε δεν ξέρω να πω πως πάει σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Βασικά αντιμετώπισα 2 προβλήματα.

1. Δεν αναγνώριζε πολλές φορές το usb πληκτρολόγιο αλλά αυτό λύθηκε με το τελευταίο bios

2. Αγόρασα τις μνήμες supertalent 2x1 gb και προσπάθησα χωρίς να τα καταφέρω να τις δουλέψω στα 2.1V 4-4-3-8. Αν και τα βάζω χειροκίνητα όταν τρέχω CPU-Z μου τις δείχνει ως 5-5-5-12. Έγραψα στο forum της MSI και είπαν ότι θα διορθωθεί στα επόμενα bios.

Εκτός της περίπτωσης 2 δεν αντιμετώπισα κανένα άλλο πρόβλημα συμβατότητας και σταθερότητας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.