Jump to content

Καλή κάρτα Raid σε λογικά χρήματα?

Heatspreader

Recommended Posts

Αύριο θα έχω στα χέρια μου έναν δεύτερο Raptor τον οποίο θα τον κάνω RAID :-D . Είμαι λίγο αγχομένος γιατί έχω ακούσει ότι δεν τα πάει πολύ καλά το i680 με τα RAID γενικότερα. Ένας φίλος μου είπε ότι ένας φίλος του έχει δύο 150άριδες σε Asus Striker Extreme και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το RAID. Σε περίπτωση που πάνε όλα καλά με το RAID και έχω τις επιδόσεις που πρέπει όλα OK. Αν όμως δεν γίνεται δουλειά θα χρειαστώ κάποια καλή κάρτα Raid σε λογικά χρήματα. Να σημειώσετε ότι σε λίγο καιρό θα κάνω RAID με τέσσερις raptors :yeahhh: . Δηλαδή θα αγοράσω άλλους δύο. Εκεί πιστεύω ότι η μητρική δεν θα μπορέσει να δουλέψει σωστά και πως θα χρειαστώ οποσδήποτε κάρτα RAID.

Έχω ακούσει ακόμα ότι καλό είναι να είναι PCI-E η κάρτα. Στο mobo έχω 3 PCI-E. Φυσικά αυτήν που είνα για κάρτα γραφικών (x16) δεν θέλω να την χαλάσω και αυτό επειδή σύντομα θα κάνω SLI. :confused:

Ευχαριστώ πολύ! :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.