Jump to content

Αγορά μητρικής>>Την γνώμη σας

Biron

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Βασικά πρέπει να σας αναφέρω ότι σκοπός μου είναι να πάρω τον intell 6600 ram ocz1g800mhz κάρτα γραφικων 8800nvdia αλλα την κάρτα θα την πάρω σε κανένα 2μινάκι περιμένω να πέσει λίγο η τιμή τις προς το παρόν θα βάλω μια απλή nvdia 7600.

1.θα ήθελα να μου πείτε εάν η P5W DH DELUXE είναι ίδια με την P5W-DH -DLX/WIF την οποια dlx-wif με αυτόν τον κωδικό δεν την βρίσκω στο site τις asus αλλα την έχω βρει σε ένα site για αγορά με τα εξής χαρακτηριστικά

(775, P4, P4D 65NM, CORE2DUO, CELERON, 4XDDR2) - (I975X, FSB1066) - (2XATA, 5XSATA2, RAID) - (2X PCIE16X) - (8CH) - (DUAL GBLAN, 2X1394, WIFI) στα 210 ευρώ

2.Η P5B-Deluxe είναι καλύτερη η όχι από την P5W DH DELUXE>>>P5W-DH-DLX/WIF

3.Θα ήθελα να μου πείτε μητρικές καλές το max 220ευρώ με on board κάρτα γραφικών..και ένα σχόλιο εάν είναι καλο η όχι η μητρική να έχει on board κάρτα γραφικών

ΠΕΡΙΜΈΝΩ Τις ΓΝΏΜΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚA

:115: :115:

βασικα δεν βρηκα καμια τετοια μητρικη με αυτο τον κωδικο.

http://www.asus.com.tw/products3.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&slname=Intel%20975X

μηπως λες την 3η?

Συνηθως τις μητρικες με onboard vga τις χρησιμοποιουνε για κατεβαστηρια.

+επιπλεον πανω απο 100κατι ευρω δεν βρισκεις μητρικη με onboard vga.

ΥΓ:καλως ηρθες στο forum

Οι μητρικές που αναφέρεις είναι ίδιες.Προφανώς το έχουν γράψει έτσι για συντομία.Η p5w-dh φοράει το 975,ενώ η p5b το 965 chipset.Ανάλογα την χρήση και τον επεξεργαστή που θα πάρεις εξαρτάται κι η επιλογή μητρικής.

Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις μητρική με on-board κάρτα γραφικών,αλλά να πάρεις μια ξεχωριστή κάρτα,έστω κι αν δε χρειάζεσαι κάτι ακριβό!

μίλησα με τον "διτικολα" από το forum που ο ίδιος έχει την κάρτα και μου είπε ότι είναι η ίδια με την P5W ΔΗ Deluxe οποτε ok σε αυτό το θέμα ελπίζοντα ότι ο φίλος μας δεν κάνει κάποιο λάθος :) δεν το νομίζω όμως ευχαριστώ πάντως...

Κάτι άλλο .... αληθεύει ότι η ram ocz δεν είναι συμβατές ...εάν ναι pies ram προτείνεται εσείς ?

Αυτό είχε ακουστεί σε ορισμένες παλιές παρτίδες,αλλά πλέον φαίνεται να έχουν διορθωθεί.Όχι ασυμβατότητα,απλά δεν "ανέβαιναν" καλά.Αν σ'ενδιαφέρει το Oc,τότε ψάξε για micron τσιπάκια.Αν πάλι όχι,τότε ότι βρείς φθηνότερο..

Οι μητρικές που αναφέρεις είναι ίδιες.Προφανώς το έχουν γράψει έτσι για συντομία.Η p5w-δη φοράει το 975,ενώ η p5b το 965 chipset.Ανάλογα την χρήση και τον επεξεργαστή που θα πάρεις εξαρτάται κι η επιλογή μητρικής.

Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις μητρική με on-board κάρτα γραφικών,αλλά να πάρεις μια ξεχωριστή κάρτα,έστω κι αν δε χρειάζεσαι κάτι ακριβό!

θα πάρω των intell 6600 και κάρτα γραφικών τι nvdia8800 αλλα για την κάρτα γραφικών θέλω να περιμένω λίγο να πέσει και η τιμή τις λίγο.

1.πια κάρτα μου προτείνεται να χρησιμοποιήσω για δυο μήνες μέχρι να πάρω την 8800

εγώ έχω στο μυαλό μου μια 7300 που την βρίσκω 40 ευρώ να κάνω την δουλειά μου στην αρχή (δεν είμαι και πολύ απαιτητικός στα games μπορώ να περιμένω λίγο)laughing out loud

2.Ram λέω να πάρω ocz 1g 800mhz για αρχή

εσείς τι γνώμη έχετε?

3.case έχω το "κοολερμαστερ" centurion

4.σύστημα ψύξης τι μου προτείνεται?

σας ευχαριστώ για την βοήθεια

Οπότε δεν ψάχνεις για μητρική,όπως αναφέρεις,αλλά για ολόκληρο σύστημα.Δε μας είπες αν θα κάνεις Oc ή όχi.

1.Ότι σε βολεύει οικονομικά και καλύπτει τις ανάγκες σου.

2.Θα προτιμούσα κάτι σε team xtreem,cellshock,αλλά κι οι ocz καλές είναι.

4.Αυτό εξαρτάται σίγουρα απ'την τσέπη και την τρέλα που έχεις για Oc.Ένα νεράκι είναι μια ιδανική λύση..

Οπότε δεν ψάχνεις για μητρική,όπως αναφέρεις,αλλά για ολόκληρο σύστημα.Δε μας είπες αν θα κάνεις Oc ή όχη.

1.Ότι σε βολεύει οικονομικά και καλύπτει τις ανάγκες σου.

2.Θα προτιμούσα κάτι σε team xtreem,cellshock,αλλά κι οι ocz καλές είναι.

4.Αυτό εξαρτάται σίγουρα απ'την τσέπη και την τρέλα που έχεις για Oc.Ένα νεράκι είναι μια ιδανική λύση..

1.όπως λες και εσύ ενδιαφέρομαι για ολόκληρο σύστημα αλλα την βασική απορία μου την έχω

για την μητρική από εκεί και πέρα σας γνωστοποίησα τις άποψης μου για το pc που θα πάρω για να ακούσω και τις άποψης σας

2.όσο αφορά το oc θέλω να αρχίσω με αυτό το pc να μπω και εγώ στο club σας oc..

Y.G κάνω λάθος post εάν αναφέρομαι και σε αλλα Hrdw ?εάν ναι θα πρέπει να κάνω post για κάθε hrdw ξεχωριστά?

ευχαριστώ πολύ για την βοήθ

Όχι βρε,απλά θα μπορούσες απ'την αρχή να μας πείς οτι ενδιαφέρεσαι γι'αγορά ολόκληρου Pc για να βοηθήσουμε καλύτερα.Θα πρότεινα την p5b deluxe+cellshock 1000.Αν υπάρχουν χρήματα κοιτάς και για Asus commando.Προτάσεις υπάρχουν πολλές..το budget είναι το πρόβλημα!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.