Atari[Xp+] Απρίλιος 3, 2007 #101 Απρίλιος 3, 2007 ι δραμα ειναι αυτο που ζω σε αυτο το θρεντ , ετσι μου ερχεται να τα δωσω ολα να παρω εναν Athlon XP (barton core) ξανα να ζησω ξανα τα νιατα μου
Heatspreader Απρίλιος 3, 2007 #102 Απρίλιος 3, 2007 Και εσύ πρέπει να μάθεις το σεβασμό στο συνομιλητή σου. Συνεχίστε πολιτισμένα αλλιώς ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.DellmanΣέβομαι όσους με σέβονται... Μην απειλείς....
dellman Απρίλιος 3, 2007 #103 Απρίλιος 3, 2007 2. Η συμπεριφορά των χρηστών πρέπει να διέπεται από σεβασμό προς τον χώρο που τους φιλοξενεί και προς τους υπόλοιπους χρήστες. Οι διαφορετικές απόψεις, πεποιθήσεις, προτιμήσεις κλπ. πρέπει να γίνονται πάντα σεβαστές. 3. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ οι επιθέσεις εναντίον άλλων χρηστών, οι προσβλητικές εκφράσεις, οι ύβρεις, η ειρωνεία, ο χλευασμός και γενικά κάθε προσπάθεια προσβολής ή μείωσης της προσωπικότητας του άλλου. Οι όροι που αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου αν δεν σου αρέσουν μη ποστάρεις. Tα περί απειλής τα αφήνω ασχολίαστα...Dellman
Heatspreader Απρίλιος 3, 2007 #104 Απρίλιος 3, 2007 dellman πάντα φέρομαι όπως μου φέρονται... και αυτά ισχύουν και για τους άλλους...
dellman Απρίλιος 3, 2007 #105 Απρίλιος 3, 2007 Οι κανόνες ισχύουν για όλους. Μείνετε εντός θέματος. Τελευταίο καμπανάκι...Dellman
KTM Απρίλιος 3, 2007 #106 Απρίλιος 3, 2007 Θα παρακαλεσω απο εδω και περα να σεβαστειτε τον φιλο που ανοιξε το θεμα και ζητησε την βοηθεια σας.Ο καθενας μπορει να καταθεσει την αποψη/γνωμη του ΧΩΡΙΣ να προσβαλει/ειρωνευτει/κοροιδεψει/βρισει τους υπολοιπους.Οποιος ειναι φανατικος η εχει νευρα η δεν αισθανεται καλα, μπορει να βρει καποιον αλλο τροπο να εκτονωθει.Ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση αλλα οπως καταλαβαινετε (η οχι?) δεν θα ασχολειται ολοκληρη Δ.Ο. οποτε ανοιγει ενα θεμα intel vs AMD για να μην καταληξει ολυμπιακος-παναθηναικος ραντεβου για ξυλο.Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα επιτρεψουμε να ριξουν μερικοι το επιπεδο του site που με πολυ κοπο/χρονο/αγαπη καποιοι ανθρωπoι μοχθησαν με την βοηθεια της πλειοψηφιας των μελων, να φτασει εδω που ειναι.Ηρεμια λοιπον, αλλιως το thread θα κλειδωθει και θα παει στα σκουπιδια.
yanni Απρίλιος 3, 2007 #107 Απρίλιος 3, 2007 Παιδιά μην συνεχίζετε τα off topic μιας και διαγράφοντε. Αν θέλετε να πειτε την άποψή σας στην ΔΟ κάντε το με ένα πμ.
apotsi Απρίλιος 3, 2007 #108 Απρίλιος 3, 2007 Το thread κλειδώνεται για 20' για να ηρεμήσουμε όλοι. Μετά το άνοιγμά του, παρακαλώ πολύ, όλοι να συνεχίσετε με σχόλια εντός θέματος.Ευχαριστώ πολύ,Τόλης
apotsi Απρίλιος 3, 2007 #109 Απρίλιος 3, 2007 Το thread άνοιξε. Το για πόσο, εξαρτάται καθαρά από εσάς.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,Τόλης
deadlock7 Απρίλιος 3, 2007 #110 Απρίλιος 3, 2007 Eπειδή το θέμα μας είναι c2d vs am2 κι υπάρχει το θέμα τιμής.Ας δούμε κι αυτό που λέγεται οτι θα ισχύσει από 9 Απριλίου..
Phant0m1442169125 Απρίλιος 13, 2007 Author #112 Απρίλιος 13, 2007 Χμ... παιδιά εγώ απλά ζήτησα γνώμες για τις cpuz και όχι... πόλεμο! Σημασία σε ένα σύστημα έχει να κάνεις τη δουλειά που θες, όσο το δυνατόν καλύτερα (όπως και στα αυτοκίνητα που ανέφερε σαν παράδειγμα κάποιος χρήστης -ούτε αυτά είναι μέσον αυτοπροβολής όπως το έχουν θεσπίσει οι περισσότεροι). Το overclocking δε προσφέρει -συνήθως- τρομερές αυξήσεις επιδόσεων, αλλά σου δίνει τη χαρά του να πειράξεις κάτι και να το αλλάξεις, να πειραματιστείς ρε παιδί μου. Τουλάχιστον, έτσι το βλέπω εγώ. Να ρωτήσω κάτι πιο συγκεκριμένο, επί του θέματος. Η αρχιτεκτονική, όσον αφορά την διαχείριση μνήμης στα intel based συστήματα, έχει αλλάξει? Γιατί, τουλάχιστον στους s939 πιστεύω πώς είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τους ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ p4). Η πάλι τα chipsets, καθυστερούν λίγο την ολη διαδικασία? Γιατί υπολογιστής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η CPU (όπως την πατάει πολύς κόσμος με τις 'προσφορές' καταστημάτων - αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα). Τέλος, τώρα που έπεσαν οι τιμές πιστεύω πως ο 6000+ είναι η πλέον συμφέρουσα επένδυση. Ναι έχω ένα μικρό "κολληματάκι" με τους AMD μιας και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όσους πέρασαν από τα χέρια μου (από τον παλιό Athlon 1.2 μέχρι και τον σημερινό μου)- αλλά είμαι επίσης ευχαριστημένος και από μοντέλα της Intel που είχα (P4 2.4c πχ). Αλλά ήταν και είναι και θέμα συνδυασμού υποσυστημάτων. Γιατί να μην υπάρχουν μαγαζιά που να προσφέρουν.... test drive υπολογιστών? Και κάτι άσχετο για κλείσιμο: ξέρουμε πότε αναμένονται οι νέες ΑΤΙ (DX10)?
yanni Απρίλιος 13, 2007 #113 Απρίλιος 13, 2007 Τον IMC τον χάνεις. Η Intel ισχυρίζεται ότι η cache που έχει βάλει στους C2D είναι ταχύτατη και αντισταθμίζει τα πλεονεκτήματα του IMC. Σίγουρα θα βρεθούν και αρκετοί να ποστάρουν κάποιο benchmark σχετικό με latencies. Γνώμη μου: Με τίποτα δεν αντισταθμίζεται ο IMC και για αυτό και θα τον δούμε και στα μελλοντικά μοντέλα της Intel.Στα benchmarks τα αποτελέσματα θα είναι κορυφαία. Στην ανταπόκριση των Windows όμως στις καθημερινές εργασίες, δεν νομίζω να είναι καλύτερος ο C2D, πόσο μάλλον απέναντι σε ένα 6000+.
Phant0m1442169125 Απρίλιος 13, 2007 Author #114 Απρίλιος 13, 2007 Σίγουρα και η cache παιζει το ρόλο της. Αν και από reviews που είδα, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα μοντέλα με 2 & 4 (μιλάω για C2D), αν και περιμένα να υπήρχε σημαντική.Πάντως, τα benchmarks δε με ενδιαφέρουν τόσο, όσο τα χειροπιαστά και οφθαλμοφανη αποτελέσματα.
slaught Απρίλιος 23, 2007 #115 Απρίλιος 23, 2007 Ενα εχω να πω,δεν πιστευω οτι οι core 2 ειναι πλεον best value for money μιας και ειδα αυτο:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1038&product=957127&tab=specs οσο κανει ο φθηνοτερος core2 κανει ενας παρα πολυ καλος amd που ειναι και στα 2,8 απο μαμα.Αυτο σε συνδιασμο με μια καλη μαμα σου δινει καλο πλεονεκτημα.Τωρα για να προλλαβω τους "core2 maniacs" δεν ειναι ολα ενα spi και ενα 3DMark.Η γνωμη μου ειναι οτι ενα τετοιο συστημα δεν εχει να ζηλεψει πολλα απο ενα ιδιο με intel cpu και ειδικα απο οικονομικης αποψης,
Phant0m1442169125 Απρίλιος 23, 2007 Author #117 Απρίλιος 23, 2007 Μιλάμε δλδ για πλήρη εξίσωση τιμών (http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=5327)
JimmyFox Απρίλιος 23, 2007 #118 Απρίλιος 23, 2007 Στα συγκεκριμένα μοντέλα ίσως. Αλλά η AMD καταφέρνει πάλι να κερδίσει αυτόν που θέλει ένα πολύ οικονομικό σύστημα. Όπως το είχε καταφέρει και παλαιότερα με τον AthlonXP. Με λιγότερα από €300 μπορείς να έχεις διπύρηνο επεξεργαστή, RAM και μητρική. Κάποιος που θέλει ένα οικονομικό σύστημα που τα κάνει όλα θα επιλέξει AMD. Ο Χ2 3600+ των €70 κλοκάρει πολύ καλά απ'οτι βλέπω οπότε μπορεί να πειραματιστεί και με αυτό δουλεύοντας σε μια αξιόπιστη πλατφόρμα.Αυτός που θέλει επιδόσεις και σκληροπυρηνικό OC θα πάει σε C2D. Αν και νομίζω αυτό το έκανε χωρίς να περιμένει την intel να μειώσει τις τιμές. Αν δεν κλοκάρει, μπορεί να επιλέξει είτε X2 6000+ είτε Ε6600 χωρίς ιδιαίτερες διαφορές στις απόλυτες επιδόσεις απλά εκεί θα καθοριστεί η επιλογή του από την πλατφόρμα, εξοπλισμό κλπ.
didicola Απρίλιος 23, 2007 #119 Απρίλιος 23, 2007 ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
JimmyFox Απρίλιος 23, 2007 #120 Απρίλιος 23, 2007 ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣΤι εννοείς αύριο? Και οι 2 εταιρείες άλλαξαν ήδη τις τιμές τους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.