Jump to content

C2d ή ΑΜ2?

Phant0m1442169125

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Επισης αν κάποιος βαριέται , η τον εχουν πάρει τα χρόνια η ειναι κουλός και του φαινεται xtreme να πειραξεις τον πολλαπλασιαστη το fsb και 2 ρευματα. γιατι για τοσο απλη υπόθεση μιλάμε , δεν παει να πει οτι δεν προσφέρει κάτι το overclock . Τι θα ακουσουμε ακομη .......

Πριν μπω στο θέμα θα ήθελα να πω (μπορεί να είναι και η ιδέα μου), ότι βλέπετε την υπογραφή μου, όπως ο ταύρος το κόκκινο πανί.

AM2 4600+ είχα πριν και μάλιστα η αλήθεια είναι ότι ήμουν και λίγο οπαδός. Πάρα πολύ γρήγορος! Αλλά καμία σχέση με τον C2D που έχω τώρα ρε παιδιά. Και το σύστηματα αυτά σαν τα δικά μου, ναι εν μέρει είναι άχρηστα… Ότι μπορείς να κάνεις με το PC μου το κάνεις (απλά λίγο χειρότερα με κάτι άλλο), αλλά είναι η κ@υλα που έχει ο καθένας… Και ένα ****φτιαγμένο Golf άχρηστο είναι με μια έννοια.. Ο άλλος όμως με αυτό γουστάρει… ¨Ότι και να λέμε τέλος οι C2D και ειδικά ο 6600 θα μείνει στην ιστορία…

Anyway... Το χρόνο μας χάνουμε... Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι και αυτη η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά. Είστε οπαδοί κάποιοι οπότε αυτό τα λέει όλα... Mε νευριάζουν γενικά τα κολημένα μυαλά Ά! Αν σου χαρίσω τον επεξεργαστή μου να πεις "όχι" lol :098:

Εμ ετσι πες μας να καταλαβουμε περι τινος προκειται.

Ερχεσαι λοιπον σε αυτο που ελεγα και συμπλρωνε ο Wantilles πολλα μηνυματα πιο πριν.

Μοστρα,μοδα και τρεντουλια.

Υ.Γ Εσυ τα πληρωνεις ολα αυτα?

Έτσι... ;) Ζήλια??? Ο μπαμπάκας μου, μου τα αγοράζει... Μου έχει υποσχεθεί και R600 έτσι για να γουστάρουμε... ;) Hello nikchris ;)

???

Βρε δεν πα να στα παιρνει και η γιαγια σου-εγω αλλο ηθελα να δω,αν τα βρισκεις ετοιμα(και καλα κανεις) ή αν εχεις εσυ την κ@υλα που λες και πας και δουλευεις για να τα αγοραζεις.

Και το show off δεν σε κολακευει και πολυ.

Πραγματικα, μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει αναφερθει το κοστος της μητρικης παραλληλα με τον επεξεργαστη.

Ποσο κανει μια καλη asus/nvidia4 σε συγκριση με asus/intel chipset?

Ποσο μαλλον που οι Χ2 βρισκονται ακομα σε 939, αρα και φΘηνες μητρικες,μνημες, πραγμα που κανει την AMD πλατφορμα απιστευτα προσιτη.

Για να μη μπω οτι κυκλοφορουν και πολλα δευτερο χερι, κανοντας την αγορα ιδιαιτερα δελεαστικη για τους περισσοτερους.

Επειτα, η σταθεροτητα ειναι ποιοτικος παραγοντας, δυσκολος να καθοριστει οπως ανακαλυψαμε με το να ορισουμε τι εστι rock stable.

???

Βρε δεν πα να στα παιρνει και η γιαγια σου-εγω αλλο ηθελα να δω,αν τα βρισκεις ετοιμα(και καλα κανεις) ή αν εχεις εσυ την κ@υλα που λες και πας και δουλευεις για να τα αγοραζεις.

Και το show off δεν σε κολακευει και πολυ.

Οσοι παιρνουν C2D τους τον αγοραζουν ενω οσοι παιρνουν Χ2 δουλευουν οικοδομη και το πληρωνουν μονοι τους..........

Εμενα δεν μου τον αγορασε κανεις δουλευα 2 μηνες για ολο το συστημα

Για να μη μπω οτι κυκλοφορουν και πολλα δευτερο χερι, κανοντας την αγορα ιδιαιτερα δελεαστικη για τους περισσοτερους.

Κυκλοφορουν πολλα στην αγορα γιατι τα ξεφορτωνονται:098: και παιρνουν C2D

Το Show Off - φιγούρα στα ελληνικά, τη κάνω σε αυτούς που πρέπει και πολλοί ξέρουν ότι δεν είμαι έτσι... Επίσης απαντάω ειδικά σε άτομα σαν και εσένα... ;)

Ναι. Οτι πεις.

Οσοι παιρνουν C2D τους τον αγοραζουν ενω οσοι παιρνουν Χ2 δουλευουν οικοδομη και το πληρωνουν μονοι τους..........

Εμενα δεν μου τον αγορασε κανεις δουλευα 2 μηνες για ολο το συστημα

Δεν καταλαβα τι εννοεις.

Υ.Γ. Και εγω οικοδομη δουλευω,ειδες για να μην διαβαζουμε?:082: :082: :082:

Έτσι... ;) Ζήλια??? Ο μπαμπάκας μου, μου τα αγοράζει... Μου έχει υποσχεθεί και R600 έτσι για να γουστάρουμε... ;) Hello nikchris ;)

ΟFF TOPIC /// Εχεις ξεπεράσει (νομίζω) κάθε όριο ................... /// ΟFF TOPIC

Ρε παιδιά μιλάτε σοβαρά?

Και γώ αν είχα τον Ωνάση πατέρα μου..δεν θα είχα το σαραβαλο 6600(αληθεια...για ποιον λογο να μήνει στην ιστορία?) αλλά κανένα Xeon με 16gb FB Dimm...

Εκεί να δείς ΔΥΝΑΜΗ...

Αλλά επειδή δεν τον έχω..και δουλεύω απ το πρωί μέχρι το βράδυ...αυτά που γράφουν μερικοί είναι απλά κρίμα

Ότι και να λέμε τέλος οι C2D και ειδικά ο 6600 θα μείνει στην ιστορία…

Επειδή ύστερα από ολόκληρα 3.5 αγκομάχησε και επιτέλους κατάφερε να περάσει κάποιον άλλον για μόλις +3%-5%; Και αυτό σε 32-bit Windows, με ένα πρόγραμμα τη φορά να τρέχει, και αυτό να είναι το Super-PI;

Και έχοντας πάλι τεχνολογία παρωχημένη 10ετίας;

Και έχοντας αμφίβολη πληρότητα σετ εντολών και standard αρχιτεκτονικής amd64; Δηλαδή αμφίβολη συμβατότητα;

Με μοναδικό innovation και πρόοδο την shared cache μεταξύ των cores.

AM2 4600+ είχα πριν. Πάρα πολύ γρήγορος! Αλλά καμία σχέση με τον C2D που έχω τώρα ρε παιδιά.

Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις τρέξει ποτέ τίποτε άλλο από 32-bit Super-PI σε 32-bit Windows, και χωρίς καθόλου multitasking. Δηλαδή μια ζωή ανούσια εργαστηριακά αποστειρωμένα benchmarks.

Επίτρεψέ μου που τρέχω καί Linux 3 χρόνια, εκ των οποίων τα 0.25 σε μή-SMP amd64 (με K8 Winchester), και άλλα 1.75 σε SMP amd64 (με K8 Toledo), να έχω διαφορετική γνώμη από σένα.

Επίσης καθημερινά κάνω multi-tasking και χρησιμοποιώ παραγωγικά τον υπολογιστή μου και όχι για Super-PI.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη λοιπόν, έχω περισσότερες σχετικές παραστάσεις από σένα, πληρέστερο σχετικό δείγμα λειτουργικών και αρχιτεκτονικών, και μπορώ να κρίνω καλύτερα για το τί είναι ταχύτερο και τί όχι, και πόσο ταχύτερο ή όχι.

ΥΓ: Τρέχω επίσης και για 1.75 χρόνια 64-bit Windows NT 5.2 σε SMP amd64 (K8 Toledo).

Και εγώ με την ίδια μητρική θα αναβαθμίσω σε Quad...

Δεν θα αναβαθμίσεις σε Quad. Σε ψευτο-Quad θα αναβαθμίσεις -> 2+2.

Βασικά καλησπέρα σας... :)

Καινούριος στην παρέα και εν μέσω μαχών ανακαλύπτω αυτό το φόρουμ...

Πολύ φανατισμός... και μάλιστα χωρίς λόγο... κρίμα...

Ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτή τη στιγμή η ιντελ είναι μπροστά, πολύ μπροστά...

Εγώ έχω σπίτι μου σαν βασικά pc για εμένα, την γυναίκα και το server-κατεβαστήρι που κάποια στιγμή θα φτιάξω τρία συστήματα amd... εντελώς τυχαία, μα εντελώς...

Το καλύτερο pc που έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν ένα c2d 6600, Asus P5Wdh-Dlx...

Το επόμενο που θα φτιάξω πάλι ιντέλ θα είναι, εκτός και αν αναποδογυρίσουν τα πράγματα, με την νέα γενιά της amd...

Αυτή τη στιγμή πάντως μπορεί να τίθεται ένα υποτυπόδες μέτρο σύγκρισης, ανάμεσα σε ιντέλ και amd το οποίο κατά την γνώμη μου δεν στέκει...

Δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε από τα συν το overclocking που σηκώνουν τα ιντέλ... δεν είναι λογικό... άλλωστε και η amd overclocking κάνει στις cpu της απλά στο δίνει έτοιμο...

Μην τρελαθούμε κιόλας, θυμάμαι που έβαλα να κάνω συμπίεση βίντεο DivX, και εκεί που για μια ταινία 2 ωρών ήθελα 2,5 με τρεις με amd 3200+, με τον Ε6600 το είχε τελειώσει σε λιγότερο από μιάμισι ώρα και μιλάμε για default...

όταν τον είχα rock stable στα 3600 το μηχάνημα απλά ήταν άπιαστο!!!

Επίσης όταν μιλάμε για κόστος ας μην ξεχνάμε και ότι ένας 4300 της ιντέλ μπορεί να παίξει άνετα στα 2400 με 266 fsb...

Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά και θα αποχωρήσω από το TOPIC. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι. Aλλά μπορώ να πω ότι έχετε τρελαθεί μερικοί από τα νεύρα σας.. Εντάξει θα πάρετε και εσείς C2D, μην κάνετε έτσι!χχ0αχ0ααχ0χ0χααχ0αχ0χχα BYE!

...άλλωστε και η amd overclocking κάνει στις cpu της απλά στο δίνει έτοιμο...

Τί άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.

Δηλαδή οι Opterons - που είναι απαράλλαχτα chip με τους Athlon64 - πουλούσαν και πουλάνε σαν τρελά για mission critical server & workstation εφαρμογές - όπου η αξιοπιστία είναι το υπ' αριθμόν ένα κριτήριο επιλογής - κλοκαρισμένοι.

Δηλαδή IBM, Sun, Hewlett-Packard και τόσες άλλες εταιρίες που πουλάνε Opteron blade-servers τους πουλάνε κλοκαρισμένους.

Eδώ αμφισβητήσατε μια απο τις ποιο απλές εξισώσεις--> ΚΜΕ -->clock / instructions , δεν πανα ακουσουμε οτι θελουμε απο δω και περα. πετάει ο γαιδαρος , κάνει και πιρουέτες λεμε.

Επειδή ύστερα από ολόκληρα 3.5 αγκομάχησε και επιτέλους κατάφερε να περάσει κάποιον άλλον για μόλις +3%-5%; Και αυτό σε 32-bit Windows, με ένα πρόγραμμα τη φορά να τρέχει, και αυτό να είναι το Super-PI;

Aνοιξε το google και ψάξε . Αν και πανω πανω στην σελιδα εχω δώσει αυτό. Οπότε ανοιξε τα μάτια σου και διάβασε ,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.