nikchris Απρίλιος 2, 2007 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Όταν λέμε ότι τα καινούρια κομμάτια C2D δεν κλοκάρουν όπως τα παλιά, εννοούμε ότι αν πάρει κάποιος τελευταίο κομάτι 6600 δεν θα κλοκάρει καλά?Λοιπον το o/c ειναι :1) Για χομπιστες. Push it to the limit.2) Για modders. Αυτους που ασχολουνται με αντλιες,καζανακια και γενικα υδροψυξη.Ελαχιστη η αυξηση επιδοσεων,και για να κανεις τρισμεγιστο o/c θελεις τουλαχιστον καλη αεροψυξη ή και υδροψυξη. -Μα με αυτα τα λεφτα ρε φιλε παιρνω καλυτερη CPU!!θα σου πει καποιος και θα εχει και δικιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 2, 2007 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 john_dr δεν κατάλαβα τι εννοούσε εδώ ο φίλος Phant0m View Post και έτσι το προσπέρασα. Αν μπορείς να εξηγήσεις εσύ και να απαντήσεις και στην παραπάνω ερώτηση μου έχει καλός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Απρίλιος 2, 2007 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Πολύ καλά τα λέει ο Candyman.Θα συμφωνήσω μαζί του σε όλα.Όπως πολύ καλά τα λέει καί ο Nikchris.Το κλοκάρισμα είναι απλά ανούσιο τρεντ και μόδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Απρίλιος 2, 2007 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Όταν λέμε ότι τα καινούρια κομμάτια C2D δεν κλοκάρουν όπως τα παλιά, εννοούμε ότι αν πάρει κάποιος τελευταίο κομάτι 6600 δεν θα κλοκάρει καλά?εχω revision b2 και εχω δει μεχρι 3900 αλλα δεν την παλευε το μηχανημα....Οποτε δεν ειναι απαραιτητο οτι οι καινουργιοι δεν ανεβαινουν αρκετα αλλα ειναι θεμα πολλων παραγοντων οπως εχουν αναφερθει απειρες φορες (ρευματα ψυξη μνημες τσιπακια.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 2, 2007 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 @WAntilles Είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να τεκμηριώσεις αυτό που λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 2, 2007 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Στο xs έχει αναφερθεί οι καινούργιες παρτίδες Μάρτιος 07 είναι πολύ χάλι σε oc. Τα β step είναι καλά αλλά πολύ ζεστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 2, 2007 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 @DidicolA ε σίγουρα εννοώ αν κάναμε test κάποιον παλιό και κάποιον καινούρι θα το κάναμε πάνω σε ίδια πράγματα ((ρευματα ψυξη μνημες τσιπακια.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 2, 2007 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 john_dr δεν κατάλαβα τι εννοούσε εδώ ο φίλος Phant0m View Post και έτσι το προσπέρασα. Αν μπορείς να εξηγήσεις εσύ και να απαντήσεις και στην παραπάνω ερώτηση μου έχει καλός. Το παιδί έφτιαξε το thread και ρώταγε C2D η AM2? Από την στιγμή που έχει υδρόψυξη και θα κάνει overclocking το θέμα είναι λήξαν αυτή τι περίοδο. Default καταστάσεις είναι εντελώς διαφορετική ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 2, 2007 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 @WAntilles Είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να τεκμηριώσεις αυτό που λες?Eσυ τι κερδισες που κλοκαρες τον 6600 απο 2.5--->3,3?Μηπως αντι να φορτωνει το παιχνιδι σε 20secs φορτωνει σε 5? ΝΟΜηπως εδωσες 60€ γιατην ψυκτρα? YESMoνο γκλαμουρια,ταλαιπωρια του επεξεργαστη και ενδεχομενη ασταθεια συστηματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Απρίλιος 2, 2007 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 @WAntilles Είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να τεκμηριώσεις αυτό που λες?Ποιό απ' όλα;Γιατί είπα τουλάχιστο 2-3 πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 2, 2007 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Eσυ τι κερδισες που κλοκαρες τον 6600 απο 2.5--->3,3?Μηπως αντι να φορτωνει το παιχνιδι σε 20secs φορτωνει σε 5? ΝΟ Μηπως εδωσες 60€ γιατην ψυκτρα? YES Moνο γκλαμουρια,ταλαιπωρια του επεξεργαστη και ενδεχομενη ασταθεια συστηματος. Κάτσε αυτό που λες πάει αλλού. Αν είσαι αυτή της άποψης ότι η Asus striker είναι άχρηστη μητρική, καθώς είναι για αυτήν τη δουλειά και γενικά ένα σύστημα σαν το δικό μου σωστά? 1) Κερδίζεις πάρα πολύ σε ταχύτητα και στα games. Το ίδιο και αν κάνεις Clock και στην κάρτα γραφικών. Εκεί που η διαφορά είναι πολύ μεγάλη είναι στη συμπίεση Video και γενικά στην επεξεργασία του. 2) Ναι το παιχνίδι ίσως φορτώνει στα seconds που λες καθώς έχω και τον raptor που πυροβολαεί και γενικά όλα συντείνουν. 3) Πάντα κάνω Overclock σε λογικά πλαίσια. Το σύστημα μου αυτή τη στιγμή, όπως το βλέπεις και στην υπογραφή μου είναι Rock Stable*. Βάζω και τα αποτελέσματα από δύο Orthos που έτρεξα ταυτόχρονα για να στο δεις. Φυσικά δεν εξαρτάτε μόνο από αυτό. Το στρεσάρω συνέχεια το μηχάνημα (Παίζω game σε Full graphics και παράλληλα κάνω μετατροπή avi σε mpeg2). Είναι απόλυτα σταθερό. Rock Stable* ειναι ενα μηχανημα που οτι σταθερότητα εχει στα default,οτι προγραμμα και να τρεξεις για να το δεις αυτο,την εχει και o/ced. Ποιό απ' όλα;Γιατί είπα τουλάχιστο 2-3 πράγματα. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν αξίζει ένας AMD? Είναι πιο ακριβώς και πιο αργός. Τι άλλο πρέπει να πούμε δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 2, 2007 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Φωτογραφίες 800*800 παρακαλώDellman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 2, 2007 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 2, 2007 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 1) Κερδίζεις πάρα πολύ σε ταχύτητα και στα games. Το ίδιο και αν κάνεις Clock και στην κάρτα γραφικών. Εκεί που η διαφορά είναι πολύ μεγάλη είναι στη συμπίεση Video και γενικά στην επεξεργασία του.Mε τιποτα.2) Ναι το παιχνίδι ίσως φορτώνει στα seconds που λες καθώς έχω και τον raptor που πυροβολαεί και γενικά όλα συντείνουν.Συντεινουν? Τι εννοεις? Ασχετο αν εχεις ραπτορ.3) Πάντα κάνω Overclock σε λογικά πλαίσια. Το σύστημα μου αυτή τη στιγμή, όπως το βλέπεις και στην υπογραφή μου είναι Rock Stable*. Βάζω και τα αποτελέσματα από δύο Orthos που έτρεξα ταυτόχρονα για να στο δεις. Φυσικά δεν εξαρτάτε μόνο από αυτό. Το στρεσάρω συνέχεια το μηχάνημα (Παίζω game σε Full graphics και παράλληλα κάνω μετατροπή avi σε mpeg2). Είναι απόλυτα σταθερό.Kαι ποιος δεν το κανει αυτο?Δε λεει τιποτα.Ο Wantilles που προτεινει AMD δεν ειναι και κανενας ασχετος με το αθλημα,οποτε αν θες να τον αντικρουσεις να το κανεις με κανενα επιχειρημα.Οι AMD μπορει να ειναι πιο αργοι αλλα αυτοι θα αναβαθμισουν σε 4πυρινο με την ιδια μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 2, 2007 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν αξίζει ένας AMD? Είναι πιο ακριβώς και πιο αργός. Τι άλλο πρέπει να πούμε δηλαδή?Εδώ έχεις λάθος. Και αυτή είναι κλασική υπερβολή που λένε πολλοί. Οι AMD είναι καταπληκτικοί επεξεργαστές. Οι C2D απλά είναι ποιο γρήγοροι. Προσωπικά το "δεν αξίζει" θα το έβαζα ταμπέλα σε έναν Pentium 820 dual core που καίει τα άντερά του χωρίς να αποδίδει τα αναμενόμενα.Υ.Γ. ....και κάνε και edit την φωτογραφία. Η παρατήρηση του dellman δεν ήταν για να ζητήσεις συγνώμη αλλά για να διορθώσεις το post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Απρίλιος 2, 2007 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Rock Stable* ειναι ενα μηχανημα που οτι σταθερότητα εχει στα default,οτι προγραμμα και να τρεξεις για να το δεις αυτο,την εχει και o/ced.Βρε τι μου θυμιζει αυτο.... :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 2, 2007 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Οι AMD είναι καταπληκτικοί επεξεργαστές. Οι C2D απλά είναι ποιο γρήγοροι. Μα αυτό λες και εσύ. Απλά εγώ προσθέτω ότι είναι και πιο φθηνοί. Δηλαδή τι άλλο κάνει ένα CPU καλό? Λες ότι είναι καταπληκτικοί. Μα αν είναι όπως λες οι C2D πιο γρήγοροι, είναι και πιο φθηνοί, τότε οι AMD απλά έχουν καλύτερους τρόπους και τους λες καταπληκτικούς??? Πολύ οπαδικό μου κάνει αυτό.Συντεινουν? Τι εννοεις? Ασχετο αν εχεις ραπτορ.Kαι ποιος δεν το κανει αυτο?Δε λεει τιποτα.Ο Wantilles που προτεινει AMD δεν ειναι και κανενας ασχετος με το αθλημα,οποτε αν θες να τον αντικρουσεις να το κανεις με κανενα επιχειρημα.Οι AMD μπορει να ειναι πιο αργοι αλλα αυτοι θα αναβαθμισουν σε 4πυρινο με την ιδια μητρικη.Μα καλά τόση ώρα τη γράφω? Παραπάνω υπάρχει σχετικό διάγραμμα με τις επιδόσεις... Τις τιμές τις ξέρεις... Γενικά τι άλλο θες να σου πω δεν μιλάω με επιχειρήματα?1) Συντήνουν, όλα βοηθάνε... Όλα είναι γρήγορα και όλα βοηθάνε. Άσχετο αν έχεις raptor? Τι εννοείς με αυτό?2) Δεν λέει τίποτα το Orthos?3) Και εγώ με την ίδια μητρική θα αναβαθμίσω σε Quad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 2, 2007 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Μα καλά τόση ώρα τη γράφω? Παραπάνω υπάρχει σχετικό διάγραμμα με τις επιδόσεις... Τις τιμές τις ξέρεις... Γενικά τι άλλο θες να σου πω δεν μιλάω με επιχειρήματα?Δεν με ενδιαφερει οποιοδηποτε benchmark1) Συντήνουν, όλα βοηθάνε... Όλα είναι γρήγορα και όλα βοηθάνε. Άσχετο αν έχεις raptor? Τι εννοείς με αυτό?Oτι μιλαμε καθαρα για επεξεργαστες. ΚΑλα εκανες και πηρες raptor αλλα μιλαμε για cpu2) Δεν λέει τίποτα το Orthos?OXI3) Και εγώ με την ίδια μητρική θα αναβαθμίσω σε Quad...Οπως αναβαθμισα εγω σε core 2 duo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 2, 2007 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 1) Δεν με ενδιαφερει οποιοδηποτε benchmark2) Oτι μιλαμε καθαρα για επεξεργαστες. ΚΑλα εκανες και πηρες raptor αλλα μιλαμε για cpu3) OXI4) Οπως αναβαθμισα εγω σε core 2 duo?1) Δικαίωμά σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μετράνε επιδόσεις.2) Απλά το ανέφερα.3) Οχι? Και ποιος εισαι εσύ που θα αλλάξεις όλα τα standard? Είναι ένα από τα καλύτερα Stability Tests.4) Εγώ απλά μπορώ να βάλω και τετραπύρινο... Τι δεν καταλαβαίνεις?Anyway... Το χρόνο μας χάνουμε... Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι και αυτη η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά. Είστε οπαδοί κάποιοι οπότε αυτό τα λέει όλα... Mε νευριάζουν γενικά τα κολημένα μυαλά Ά! Αν σου χαρίσω τον επεξεργαστή μου να πεις "όχι" lol :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 2, 2007 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Μα αυτό λες και εσύ. Απλά εγώ προσθέτω ότι είναι και πιο φθηνοί. Δηλαδή τι άλλο κάνει ένα CPU καλό? Λες ότι είναι καταπληκτικοί. Μα αν είναι όπως λες οι C2D πιο γρήγοροι, είναι και πιο φθηνοί, τότε οι AMD απλά έχουν καλύτερους τρόπους και τους λες καταπληκτικούς??? Πολύ οπαδικό μου κάνει αυτό.LOL!!! Σωστός!!! Συμφωνούμε? Όχι! Άρα χαρακτηρίζουμε την άποψή σου οπαδική και καθαρίσαμε.Ωραίος είσαι. Δεν δέχεσαι άλλη γνώμη.Θεωρείς τους Χ2 μούφα? Δικαιωμά σου. Με βάση μονο τις επιδώσεις? ΟΚ. Αρα αν αύριο ο Barcelona ή ο όποιος Barcelona είναι 1% ποιο γρήγορος από τους C2D και κοστίζει 1 ευρώ φτυνότερα οι C2D από κορυφαίοι θα είναι μούφα? Καλή φάση.Θεωρώ καταπληκτικό επεξεργαστή τον οποιοδήποτε επεξεργαστή κάνει καλά την δουλειά του. Αν αύριο βγει κάποιος καλύτερος δεν θα αλλάξει η γνώμη μου έτσι απλά για τον παλιό. Οι Χ2 ακόμα κρατάνε καλά για συστήματα χαμηλού κόστους. Με 89 ευρώ αγοράζεις 3600+ και με άλλα 80 ευρώ SLi ready. Μια χαρά το κόβω. Σε default καταστάσεις και μόνο τα μοντέλα της AMD σε συνδιασμό με το κόστος της ανάλογης μητρικη δεν φαίνεται να διαφέρουν σε επιδώσεις από αντίστοιχο συνδιασμό με Intel. Αυτό βέβαια για τιμές cpu μέχρι 160-180 ευρώ. Από εκεί και πάνω ξεκινάει το βασίλειο του C2D.τώρα αν το θεωρείς και αυτό οπαδική άποψη δεν έχω παρά να σε αφήσω με μια μόνο ερώτηση.Ποιος τελικά είναι ο οπαδός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.