Jump to content

LG Flatron L194WT ή LG Flatron L1970HR ή κάποια άλλη?

member

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χαίρετε

μπορείτε να μου πείτε ποια οθόνη είναι καλύτερη (με επιχειρήματα) από αυτές τις δύο?

LG Flatron L194WT και LG Flatron L1970HR

κάνετε κλικ εδώ για μια σύγκριση

μήπως έχει κανείς να προτείνει μια καλύτερη οθόνη στις 19" ?

ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά. Εγώ αγόρασα το Σάββατο απο το ΠΛΑΙΣΙΟ την 1982U. Το μηχάνημα είναι πολύ καλό αν και ανακάλυψα ένα καμμένο πίξελ. Φυσικα σήμερα περιμένω να μου την αλλάξουν με μία καινούρια και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. Πάντως την προτείνω ανεπιφύλακτα......

Απο τις 2 θα επέλεγα την LG Flatron L1970HR επειδή έχει καλύτερα χαρακτηριστικά , αντίθεση 3000:1 και μεγαλύτερο βήμα κουκίδας 0.294mm. Η γνώμη μου είναι στις 19'' να μη πας σε wide.

• 4 weeks later...
Απο τις 2 θα επέλεγα την LG Flatron L1970HR επειδή έχει καλύτερα χαρακτηριστικά , αντίθεση 3000:1 και μεγαλύτερο βήμα κουκίδας 0.294mm. Η γνώμη μου είναι στις 19'' να μη πας σε wide.

επειδή έχει μεγαλύτερη κουκίδα την διαλέγεις?? μα πρέπει να έχει όσο γίνεται μικρότερη!

τελοσπάντων, το θέμα με τις LG είναι ότι προβάλλουν το dynamic contrast και όχι το static, όπως κάνουν όλες οι άλλες εταιρείες, γεγονός που το θεωρώ αλητεία

επειδή έχει μεγαλύτερη κουκίδα την διαλέγεις?? μα πρέπει να έχει όσο γίνεται μικρότερη!

τελοσπάντων, το θέμα με τις LG είναι ότι προβάλλουν το dynamic contrast και όχι το static, όπως κάνουν όλες οι άλλες εταιρείες, γεγονός που το θεωρώ αλητεία

Ποιά η διαφορά? Τι σημαίνει το ένα και τι το άλλο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.