Legend1416003172 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Ναι ναι, όπως καταλάβατε είμαι τελείως ’ΣΧΕΤΟΣ. Αυτό που θέλω να μάθω είναι να κάνω compile *.c και *.cpp αρχεία απευθείας από την CVS κάποιων προγραμμάτων, κάνοντας optimize το πρόγραμμα για συγκεκριμένους επεξεργαστές. Κάτι έχω ακούσει για gcc αλλά όλα είναι θολά στο μυαλό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Το καλύτερο είναι να κατεβάσεις τη dev c++ πού έχει τον gcc (compiler) και g++. Διαβάζοντας το documentation του gcc απο τη σελίδα του λέει πώς μπορείς να κάνεις optimize για διάφορους επεξεργαστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Φεβρουάριος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Και τι ακριβώς είναι η dev c++; Επίσης θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι για "nasm". Έχετε ιδέα τι είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 η dev c++ είναι ένα περιβάλλον ανάπτυξης λογισμικού - εφαρμογών για c++. Περιλαμβάνει editor για να γράφεις κώδικα και compiler. περισσότερες πληροφορίες εδώ Το nasm είναι για να γράφεις assembly.περισσότερες πληροφορίες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 :worship: Dev C++ Κάποτε σαν ψάρι έκανα ασκήσεις στη C με το MS Visual Studio.Αναρωτιόμουν γιατί όλη αυτή η πλατφόρμα για 2 μλκιεσ. Μετά ανακάλυψα το Dev... Lovely Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Φεβρουάριος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Απ' ότι κατάλαβα από την dev c++ χρειαζόμουν μόνο το MinGW και πήγα και το κατέβασα. Θα παίξω λίγο με αυτό και να είστε σίγουροι πως θα σας ξαναχρειαστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.