LeonFR1442169194 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2007 Αγορασα πριν δυο μερες παιδια αυτη την Μ/Β και εχω το εξης προβλημα θελω να αγορασω την Ψυκτρα της Zalman 9700 Led αλλα βλεπω οτι υπαρχει το εξης προβλημα,κατω απο την CPU της M/B υπαρχει μια ψυκτρα Crazycool και δεν νομιζω οτι μπορει να τοποθετηθει η βαση στηριξης για το Cooler Zalman ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadosp Μάρτιος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 Γιατι θελεις να αγορασεις αλλη ψυκτρα? Δεν επαρκει αυτη για τη σωστη απαγωγη της θερμοτητας? Εκτος αν τιθετε θεμα υπερχρονισμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeonFR1442169194 Μάρτιος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 Ακριβως για αυτο θελω αλλα το θεμα ειναι αν ξερει κανεις αν μπορει να τοποθετηθει σωστα η βαση ,μην τον αγορασω τσαμπα :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cain Inc. Μάρτιος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 Εχω την ιδια στο revision 1 με P965 chipset.Τσεκαρε αυτο το link και πες μου τη γνωμη σου.Ας μην αναφερθω στον gigabyte raid controller η jmb micron.:087: Αναμενω γνωμες ,σχολια.http://www.digit-life.com/articles2/mainboard/gigabyte-965p-dq6-i965p.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cain Inc. Μάρτιος 24, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 Τωρα θα μου πεις η δικια σου εχει αλλο chipset αλλα θα βρεις πολλες ομοιοτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 24, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 Εφοσον υπαρχει αυτη η ψυκτρα απο κατω δεν ειναι δυνατον να βιδωσει και το backplate της ζαλμαν. Επομενως δεν μπορει να βιδωθει ουτε η βαση της ψυκτρας (για μια ενδεχομενη τοποθετηση της χωρις το backplate). Τωρα αν με καμμια μοντα καταφερεις κατι δεν γνωριζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeonFR1442169194 Μάρτιος 24, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 Εχω την ιδια στο revision 1 με P965 chipset.Τσεκαρε αυτο το link και πες μου τη γνωμη σου.Ας μην αναφερθω στον gigabyte raid controller η jmb micron.:087: Αναμενω γνωμες ,σχολια.http://www.digit-life.com/articles2/mainboard/gigabyte-965p-dq6-i965p.html Το Διαβασα Δυστυχως αρα δεν με βλεπω να βαζω αλλο Cooler παντως αναφερει αν ειναι αναγκη μπορει να βγει η ψυκτρα απο κατω αλλα δεν ξερω ποσο καλο θα ειναι.Με βλεπω να παιρνω CPU BOX Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 24, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2007 Αφου βγαινει το κατω τοτε μπορεις να το αφαιρεσεις, να βαλεις την ψυκτρα που θελεις και εφοσον δεις στα chipset αυξημενες θερμοκρασιες να βαλεις ενα μικρο ανεμιστηρακι να τα φυσαει. Αλλα και η ζαλμαν οταν θα μπει θα στελνει αερα προς τα πισω και θα διωχνει τη θερμοκρασια απο τη ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.