Jump to content

GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6

LeonFR1442169194

Recommended Posts

Αγορασα πριν δυο μερες παιδια αυτη την Μ/Β και εχω το εξης προβλημα θελω να αγορασω την Ψυκτρα της Zalman 9700 Led αλλα βλεπω οτι υπαρχει το εξης προβλημα,κατω απο την CPU της M/B υπαρχει μια ψυκτρα Crazycool και δεν νομιζω οτι μπορει να τοποθετηθει η βαση στηριξης για το Cooler Zalman ?

post-6536-1442174611,3232_thumb.jpg

post-6536-1442174611,404_thumb.jpg

Εχω την ιδια στο revision 1 με P965 chipset.Τσεκαρε αυτο το link και πες μου τη γνωμη σου.Ας μην αναφερθω στον gigabyte raid controller η jmb micron.:087:

Αναμενω γνωμες ,σχολια.http://www.digit-life.com/articles2/mainboard/gigabyte-965p-dq6-i965p.html

Εφοσον υπαρχει αυτη η ψυκτρα απο κατω δεν ειναι δυνατον να βιδωσει και το backplate της ζαλμαν. Επομενως δεν μπορει να βιδωθει ουτε η βαση της ψυκτρας (για μια ενδεχομενη τοποθετηση της χωρις το backplate). Τωρα αν με καμμια μοντα καταφερεις κατι δεν γνωριζω.

Εχω την ιδια στο revision 1 με P965 chipset.Τσεκαρε αυτο το link και πες μου τη γνωμη σου.Ας μην αναφερθω στον gigabyte raid controller η jmb micron.:087:

Αναμενω γνωμες ,σχολια.http://www.digit-life.com/articles2/mainboard/gigabyte-965p-dq6-i965p.html

Το Διαβασα Δυστυχως αρα δεν με βλεπω να βαζω αλλο Cooler παντως αναφερει αν ειναι αναγκη μπορει να βγει η ψυκτρα απο κατω αλλα δεν ξερω ποσο καλο θα ειναι.Με βλεπω να παιρνω CPU BOX :(

Αφου βγαινει το κατω τοτε μπορεις να το αφαιρεσεις, να βαλεις την ψυκτρα που θελεις και εφοσον δεις στα chipset αυξημενες θερμοκρασιες να βαλεις ενα μικρο ανεμιστηρακι να τα φυσαει. Αλλα και η ζαλμαν οταν θα μπει θα στελνει αερα προς τα πισω και θα διωχνει τη θερμοκρασια απο τη ψυκτρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.