Jump to content

αξίζουν τα hiper?

tzibiboss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά βλέπω τα hiper τελευταία σε καλές τιμούλες και δεν έχω δει κάποιο πιο αναλυτικά παρα μόνο διάφορες αναφορές. ξέρει κανείς τι λένε??

Μέσης κατηγορίας όπως θα σου πούνε και πολλοί άλλοι εδώ μέσα και θα συμφωνήσω. Υπάρχουν καλύτερα σε παρόμοια τιμή.

εχω το hiper 580W που τα χα παρει 100 ευρω, 1+ χρονο και δεν καταλαβαινει τιποτα!Εκτος οτι ειναι πανεμορφο και πολυ ευχρηστο!

Μέσης κατηγορίας όπως θα σου πούνε και πολλοί άλλοι εδώ μέσα και θα συμφωνήσω. Υπάρχουν καλύτερα σε παρόμοια τιμή.
Ακριβώς!

Εγώ θα διαφωνήσω .... για τα χρήματα που κοστίζουν ... είναι πάρα πολύ καλά τροφοδοτικά.

Αντέχουν σε high loads και κρατάνε σταθερές τάσεις.

Εχω δοκιμάσει και το 580 αλλά και το 730.

πιστεύω οτι αφου μιλησε ο psu master:033: είμαστε οκ. ενα φιλαράκι θέλει να παρει τροφοδοτικό και ήθελε κάτι μουρικο και σκέφτηκα να του πω για hiper. εγώ έχω epsilon 700 αν και είχα αποφασησει να πάρω seasonic οταν πήγα πλαίσιο δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο και σάλταρα και πήρα το fortron. αλλά και να σασ πώ παιδιά για αρκετό καιρό ειχα ενα μαι***** psu και κλοκαρισμένος και του είχα φορτόσει πάνω και την υδρόψυξη και δεν με προδωσε.

Τα περισσότερα pc δεν ζορίζουν το τροφοδοτικό και δεν το φτάνουν στα όρια της ισχύς του εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων. Γι'αυτό και συνήθως όλοι είναι ευχαριστημένοι ότι τροφοδοτικό και αν έχουν (μιλάω για τουλάχιστον επώνυμα). Προφανώς βέβαια αν κάποιος έχει 300άρι και πάει να βάλει πάνω διπλοπύρηνους και SLI θα έχει πρόβλημα. Αλλα γενικά ακόμα και οι "μάπες" τροφοδοτούν σωστά το pc για αρκετό καιρό σε πολλές περιπτώσεις. Σε δύσκολες καταστάσεις φαίνονται οι διαφορές από PSU σε PSU.

To Hiper σίγουρα είναι ομορφο, αλλά σαν τροφοδοτικό είναι στον μέσο όρο. Mέσος όρος δεν σημαίνει ότι είναι κακό. Απλά υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Φυσικά και υπάρχουν καλύτερες επιλογές από τα Hiper ... αλλά όχι σε αυτά τα χρήματα.

Θα σας γράψω τη σύνθεση που δοκίμασα το 730 για ένα περίπου μήνα ... και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ακόμη και στο όριο του κλοκαρίσματος,το τροφοδοτικό ήταν σταθερότατο (πολυμετρημένο).

Prommie Mach-II

C2D@4.2GHZ

2GB RAM

X1900XTX

Υδρόψυξη Swiftech 12Volt

2 delta fan 120άρηδες

4 απλοί των 10

4 δίσκους

μια χαρά λοιπόν. σύμφωνα με τις αναφορές σας βγάζω συμπέρασμα οτι το τροφοδοτικό ειναι ''μια χαρά''. και δεν έχει δείξει κακή διαγωγή:) ουτε αναξιοπιστία. θα του το προτείνω

Φυσικά και υπάρχουν καλύτερες επιλογές από τα Hiper ... αλλά όχι σε αυτά τα χρήματα.

Δηλαδή για παράδειγμα θεωρείς το HEC Cougar 600 χειρότερο από το Hiper 580? (103 ευρώ έχει το HEC) ;;;;;;;;;

Επίσης μέτρησες με πολύμετρο τις τάσεις εξόδου. Πως ξέρεις τι φορτίο είχες στο PSU? Πως μέτρησες τις combined με το πολύμετρο;

Κανένας εδώ μέσα δεν έχει τον εξοπλισμό να μετρήσει φορτία (ιδιαίτερα πλήρη φορτία σε μεγάλα τροφοδοτικά). Εκτός προδιαγραφών μετρήσεις με πολύμετρο όπως λες και εσύ είναι επιθανάτιες (τελευταία πνοή για το PSU).

Δηλαδή για παράδειγμα θεωρείς το HEC Cougar 600 χειρότερο από το Hiper 580? (103 ευρώ έχει το HEC) ;;;;;;;;;

Επίσης μέτρησες με πολύμετρο τις τάσεις εξόδου. Πως ξέρεις τι φορτίο είχες στο PSU? Πως μέτρησες τις combined με το πολύμετρο;

Μιλάω πάντα για πράγματα που έχω δοκιμάσει ή έχω διασταυρώσει από πολλές πηγές.

Το συγκεκριμένο HEC δέν έχει περάσει από τα χέρια μου.

Οσον αφορά το ερώτημα σου σχετικά με το φορτίο (για το 730)... ένας πρόχειρος υπολογισμός θα σου λύσει την απορία.

Για το κομμάτι που ίσως δέν γνωρίζεις ... απλά σου γράφω ότι το Prommie τραβάει αναλόγως των περιστάσεων από 120 έως 200Watt

Τα υπόλοιπα τα υπολογίζεις και μόνος σου.

Δεν φτάνει μόνο να υπολογίσεις τις επιμέρους καταναλώσεις.

Που ξέρεις τι τραβάει από την παροχή το PSU?

Όλα παίζουν ρόλο για να χαρακτηριστεί ένα τροφοδοτικό καλό.

• 3 weeks later...

εγω πηρα το 580 modular για 70ε οταν new εκανε 120.οποτε πιστευω χρηματικα εκανα φοβερη επιλογη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

το μονο κακο ειναι οτι ο 8αρης του ανεβαζει στροφες και ακουγεται χωρις να εχει φορτιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.