Jump to content

Ερωτηση Για Την Μνημη.

Tasos69

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλησπερα ειμαι νεο μελοs στην παρεα σαs και γενικα η πρωτη μου φορα που συμετεχω σε καποιο Forum.Λοιπον εκανα προσφατα μια σχεδον ολοκληρωτικη αναβαθμιση στο pc μου και η πρωτη μου απορεια ερχετε απο την μνημη.Η οποια θα την αναφερω παρακατω μαζι με ολο το συστημα μου ενω ο κατασκευαστηs τηs δινει χρονισμο στα 800Mhz το Mobo μου την διαβαζει στα 667Mhz.Τι προβλημα υπαρχει και τι πρεπει να κανω?Ευχαριστω.

Μοbo:ASUS P5N32-E SLI CPU:Itntel E6600 Conroe RAM:KingstonHyperX 1GB 800Mhz 1.95V GPU:GeForce 7800GTX 256MB PSU:ThermaltakeToughPower 750W

Μην ανησυχείς έχω τις ίδιες μνήμες. Από το site της Kingston αναφέρεται ότι λειτουργούν στα 800Mhz με τάση 2.0V. (Θα ψάξω να βρω το link)

Κάνε τις ρυθμίσεις στο bios και θα λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Τα Τimings αν ανεβασω την συχνοτητα ανεβενουν και αυτα νομιζω 5-6-6-16 με 1.95V που την ειχα αν τωρα την παω στα 2V θα φτιαξουν η πρεπει και αυτα να τα παω χειροκινητα?

Toσα λεφτα και πρεπει να γινουμε πυρινικη φυσικη για να τιs ρυθμισουμε.Εχω τσαντιστη τοσο που σκεφτομαι να τισ αφησω ετσι.Θα εχω μεγαλη διαφορα?

Toσα λεφτα και πρεπει να γινουμε πυρινικη φυσικη για να τιs ρυθμισουμε.Εχω τσαντιστη τοσο που σκεφτομαι να τισ αφησω ετσι.Θα εχω μεγαλη διαφορα?

φιλε μου μην τσαντιζεσαι ολοι τα περναμε αυτα.ολα θα λυθουν,αρκει να εχεις υπομονη.νομιζω μια μικρη διαφορα θα την δεις..

Ευχαριστω για το κουραγιο αλλα ακομα και αυτα τα τεστ μετα δεν ξερω να τα διαβαζω.

Κατι ασχετο.Με ποιο τροπο μου βρισκει το ποντικακι σου την IP μου και τον Provider μου.Αν η ερωτηση ειναι κουτη αγνοησε την.Ειπαμε ειμαι ασχετοs.

Δε νομίζω οτι χρειάζεται να τρέξεις κάποιο τεστ.Η μνήμη πρέπει να λειτουργεί στα 800 σωστά.Αν όχι,τότε πίσω στο μαγαζί κατ'ευθείαν!

Σε περίπτωση που θές να το τσεκάρεις κατέβασε από εδώ την έκδοση για δισκέτα ή usb stick (ότι σε βολεύει) κι άφησε να τρέξει αρκετές λούπες το τεστ #5.Υπόψιν οτι ο κατασκευαστής προτείνει 2.0ν για τα 800 και timings 5-5-5-15.

Εκανα φιλε μου το memtest και το αφησα να φτασει το pass στο 100% με τα default settings του προγραματοs και ειχε διαρκεια περιπου 15 λεπτα μετα το σταματησα στα errors μου εγραψε 0.Ειναι ΟΚ δηλαδη τωρα?

Αν ειναι δυνατον και κατι ακομα.Μπορεισ να μου προτεινηs καποιεs ρυθμισειs για o/c για το συστημα τησ υπογραφηs τιs μεγιστεs δυνατεs με το stock συστημα ψυξηs ου διαθετω προs το παρων για την CPU+5 optional fans on case?Kυριωs κανω επεξεργασια vide και online games.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.