greger Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2007 Καλησπέρα σαςΛοιπόν... το πρόβλημά μου είναι το εξής : Αγόρασα ένα δεύτερο σκληρό μεγάλης χωρητικότητας για να έχω άνεση και τον παλιό μου τον άφησα μόνο για αρχεία. Όταν εγκατέστησα τα Windows XP το κομπιούτερ μπέρδεψε τους σκληρούς (ενώ είχα δώσει οδηγία για την εγκατάσταση) και τα εγκατέστησε στον πρώτο δίσκο, με αποτέλεσμα το κομπιούτερ να σέρνεται, ενώ πρώτα πήγαινε σφαίρα. Τι προτείνετε να κάνω ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos1442169139 Μάρτιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 Όταν εγκατέστησα τα Windows XP το κομπιούτερ μπέρδεψε τους σκληρούςΜαλλων εννοεις ο χρηστης που εκανε εγκατασταση μπερδεψε τους σκληρους:115: Βαλε μονο τον κα8αρο-μεγαλο-καινουργιο σκληρο επανω στο μηχανακι κανε εγκατασταση (ώστε να μην μπερδευτει παλι ο κομπιουστερ)Όταν τελειωσει το installation βαλε και τον παλιο επανω να εχεις και τα αρχεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.