AlienHack Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Καλημερα παιδες. Κοιταξτε την παρακατω εικονα, οπως λεει κ ο λαος, μια εικονα χιλιες λεξεις... Αποτι βλεπετε τα βολτ στα 3,3V ειδικα (και στα 12V ) ειναι για κλαματα. Εχω το IC7 της ABIT , γνωστο για τις τασεις που εχει να ριχνει λιγοτερα βολτ. Αλλά εχω και ενα οτι ναναι τροφοδοτικο (αθορυβο μεν) 420W . Αραγε τι απτα δυο φταιει? Βασικα με τετοιες τασεις και που σηκωνω τον 3.2C μου στα 3.6 (και τον 2.8C στα 3.7 στο ιδιιο mobo) πολυ τους ειναι. ειδικα στα 1.65 που προσπαθω να τους κρατω. Αποτι καταλαβα η μονη λυση ειναι δοκιμή με αλλο τροφοδοτικο ε? Να σημειωσω οτι η θερμοκρασια ειναι κανονικα ~10 βαθμους κατω (ως γνοστον τα ABIT για P4 δειχνουν 10ο C πανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Θα ξαναγράψω αυτό που έχω γράψει πολλές πολλές φορές. Μην εμπιστεύεστε τις μετρήσεις των μητρικών. Ελάχιστες πλησιάζουν τις πραγματικές τιμές. Χρησιμοποιείστε ένα πολυμετράκι - ακόμα και της πλάκας να είναι οι αποκλίσεις θα είναι πολύ μικρότερες από αυτά που βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 καλυτερα να κοιταξεις για τροφοδοτικο...αλλα κανε μια μετρηση με το πολυμετρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Φεβρουάριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Μπορεί κάποιος να μου πεί πως μετράμε την 3.3V και το Vcore σε ASUS p4c800e dlx.Την 12V και 5V τη μετράω απο το molex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 την 3,3 στο μεγαλο βυσμα που κουμπωνει στην μητρικη. Ειναι τα πορτοκαλι καλωδια. Για την asus στα μοσφετ που ειναι διπλα απο την cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από AlienHack Καλημερα παιδες.Κοιταξτε την παρακατω εικονα, οπως λεει κ ο λαος, μια εικονα χιλιες λεξεις... Αποτι βλεπετε τα βολτ στα 3,3V ειδικα (και στα 12V ) ειναι για κλαματα. Εχω το IC7 της ABIT , γνωστο για τις τασεις που εχει να ριχνει λιγοτερα βολτ. Αλλά εχω και ενα οτι ναναι τροφοδοτικο (αθορυβο μεν) 420W . Αραγε τι απτα δυο φταιει? Βασικα με τετοιες τασεις και που σηκωνω τον 3.2C μου στα 3.6 (και τον 2.8C στα 3.7 στο ιδιιο mobo) πολυ τους ειναι. ειδικα στα 1.65 που προσπαθω να τους κρατω.Αποτι καταλαβα η μονη λυση ειναι δοκιμή με αλλο τροφοδοτικο ε?Να σημειωσω οτι η θερμοκρασια ειναι κανονικα ~10 βαθμους κατω (ως γνοστον τα ABIT για P4 δειχνουν 10ο C πανω) h Abit ειναι γνωστο για τις σταθερες τασεις που δινει και οχι οτι δινει πιο χαμηλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι ειμαι καινουργιος σ'αυτα? και σορρυ για το λιγο offtopic. Και εμενα το τροφοδοτικο μου βγαζει 11,84 στο 12V. Δειχνει οτι κανει undervolting? Αφου ειναι μεσα στο 5% που δινει το ATX περιθωριο αποκλισης? Α και ολα αυτα μετρημενα απο το ASUS probe. Το ξερω δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο. OCing δεν κανω υποψιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.