Jokal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2007 Έχω ψάξει σε αρκετά sites στο Internet σχετικά με την σχέση των UV Cold Cathode Lights (Black Lights) με τις UV ακτίνες του ηλίου και δεν βρήκα κάπου που να λέει ξεκάθαρα ότι δεν είναι επικύνδυνα, το αντίθετο ίσως. Αν έχει κανείς κάποιο link για κάποιο site ή αν το έχει υπόψη του,.. θα ήθελα να ξέρω ακριβώς τι παίζει με το όλο θέμα. Υ.Γ. Άσχετη ερώτηση Υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην απόδοση ανάμεσα στα 10mm και στα 1/2inch water cooling kits? (αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το tubing των kits(?)
lordelesar Μάρτιος 21, 2007 #2 Μάρτιος 21, 2007 Κοίτα, γενικά έχω ακούσει ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να κοιμάσαι με UV light πάνω από το κεφάλι σου (όπως και τα κινητά βέβαια). Αλλά μιλάμε για τα μεγάλα που έχουν στα clubs. Η λαμπίτσα στο pc δεν νομίζω ότι έχει κάποια επίπτωση. Τρως πολύ περισσότερη "κακή" ενέργεια από κινητά, wifi κλπ. Οποτε μην σκας.
mike79020001442169095 Μάρτιος 22, 2007 #4 Μάρτιος 22, 2007 uv ονομαζουν τον τυπο της φωτοβολιας της λαμπας,καμια σχεση με τις ακτινες.
Reptile64 Μάρτιος 22, 2007 #5 Μάρτιος 22, 2007 Ας κανουμε κανα solarium με το PC, καλοκαιρι ερχεται... :-P
Gr_God Μάρτιος 22, 2007 #6 Μάρτιος 22, 2007 Έχω ψάξει σε αρκετά sites στο Internet σχετικά με την σχέση των UV Cold Cathode Lights (Black Lights) με τις UV ακτίνες του ηλίου και δεν βρήκα κάπου που να λέει ξεκάθαρα ότι δεν είναι επικύνδυνα, το αντίθετο ίσως. Αν έχει κανείς κάποιο link για κάποιο site ή αν το έχει υπόψη του,.. θα ήθελα να ξέρω ακριβώς τι παίζει με το όλο θέμα.Υ.Γ. Άσχετη ερώτηση Υπάρχει ουσιαστική διαφορά στην απόδοση ανάμεσα στα 10mm και στα 1/2inch water cooling kits? (αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το tubing των kits(?) Οπως ειπαν τα παιδια τα UV lights απλως εκπεμπουν φως σε φασμα μη ορατο απο το ανθρωπινο ματι. Δεν ειναι ακτινοβολια, δεν εχει σχεση με αυτη. Το αστειο ειναι οτι (αμυδρα) ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια εκπεμπουν ολα τα inverters των CC, ασχετως μεγεθους και χρωματος. ΥΓ. Ναι, υπαρχει. Τα πρωτα εχουν 10 χιλ διαμετρο σωληνα και τα δευτερα 12.5 χιλ. Αν μιλαμε για τα ιδια ακριβως πραγματα με διαφορετικους σωληνες, 95% θα εχει λιγο καλυτερη αποδοση με 1/2 σωληνα. Αλλα αν μιλας για διαφορετικα κιτ, σε καμια περιπτωση η αποδοση δεν οφειλετε στους σωληνες και μονο. Μπορει το κιτ με τα 10μμ σωληνα να ειναι πολλακις καλυτερο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.