Jump to content

Επιλογή Κάρτας

alexander1442169194

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά καλησπέρα.σίγουρα αυτό θα το ακούτε συχνά αλλά θέλω την βοήθεια σας στην επιλογή κάρτας γραφικών.είμαι άσχετος με το άλφα κεφαλαίο οπότε μπορεί να ρωτήσω και καμιά χαζομάρα.αυτή τι στιγμή έχω την radeon 9250 AGP.μπορώ να διαθέσω μέχρι 200e.έχω p4 στα 3 με 1gb μνήμη.έψαξα λίγο και πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή για τα λεφτά που μπορώ να δώσω είναι η x1950 pro.πιστεύω καλά η συμφέρει κάποια άλλη?επίσης διάβασα ότι θα είναι η τελευταία τις γενιάς της.σκέφτηκα να περιμένω την νέα γενιά αλλα και πάλι όταν βγει λογικά θα είναι πολύ ακριβές οι κάρτες και δεν θα μπορέσω να τις αγοράσω.συμφέρει λέτε να περιμένω η να αγοράσω την x1950 pro?ακόμα να αγοράσω την AGP την PCI-E η την PCI? και μια τελευταία ερώτηση παιδιά.πια η διαφορά μεταξύ της GECUBE της XPERTVISION και της SAPPHIRE?

θα εκτιμήσω πολύ αν κάνετε τον κόπο και μου απαντήσετε

Aφου η μητρικη σου δεχεται agp ειναι μονοδρομος η επιλογη της 1950 agp. Οι pcix δεν μπαινουν στη μητρικη σου. Απλα αποφασιζεις αν θα παρεις αυτη με τα 512μβ μνημης ή με τα 256.

Απ' οτι λεγεται θα βγουν και αλλες καρτες σε agp ωστοσο δεν θεωρω πως πρεπει να περιμενεις να βγει κατι καινουργιο. Αν περιμενεις καλο ειναι να μαζεψεις χρηματα ωστε να κανεις μαζι μεταβαση σε core2duo. Να περιμενεις για να βγει καλυτερη καρτα δεν αξιζει. Και αυτο γιατι ενα παιχνιδι περα απο την καρτα χρειαζεται και μνημη/επεξεργαστη.

Τωρα οσον αφορα τις διαφορες αυτες συνηθως βρισκονται στα συνοδευτικα της καθε καρτας. Οι περισσοτερες εταιριες χρησιμοποιουν την ιδια πλακετα. Βεβαια υπαρχει και το θεμα της αξιοπιστιας απο εταιρια σε εταιρια αλλα δεν θα εχεις λογικα προβλημα.

Στη Cebit παρουσιάστηκαν και κάποιες Χ1950ΧΤ AGP και μάλιστα στα ρολόγια της ΧΤΧ. Αλλά 1ον δεν θα τηις περίμενα και 2ον δεν θα αξίζει τα λεφτά που θα δώσεις. Πήγαινε για Χ1950Pro αν έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο συνολικής αναβάθμισης στους επόμενους 6 μήνες. ;)

Στην πραγματικότητα είναι πολύ δυνατή καρτούλα και δεν θα σε απογοητεύσει.

Οι διαφορές ανάμεσα στους κατασκευαστές είναι κυρίως στα ρολόγια, στην εγγύηση και στα παρεχόμενα έξτρα (παιχνίδια,καλώδια κλπ). Καμιά φορά εντυπώσεις χρηστών λένε ότι οι "επώνυμες" κάρτες πάνε καλύτερα από θέμα overclocking. Κατ'εμέ πάρε την φθηνότερη με τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση. Δηλαδή από τις 3 που δίνεις την Gecube (3 χρόνια).

ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις συμβουλές σας.με βοηθήσατε πολύ.λέω να πάω για 512.έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο συνολικής αναβάθμισης για τι το ταμείον είναι μείον:040: .ίσος καμιά μνημούλα , αν και το motherboard μου έχει μόνο 2 υποδοχές για μνήμες :022: και έχω και στις 2 από μια 512.οποτε μάλλον θα βγάλω την μια 512 και θα βάλω 1024.αυτό βέβαια είναι άλλη ιστορία.δεν βρήκα Gecube στα 512 AGP.βρήκα μόνο SAPPHIRE στο e-shop.ti λέτε να πάρω αυτήν?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510575

Να την παρεις απο πλαισιο. Οχι απο e-shop. Το eshop δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο σε περιπτωσεις ελλατωματικων προιοντων.

αν είναι έτσι θα την πάρω από το πλαίσιο.ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας.όταν επέλεξα αυτή την κάρτα δεν ήξερα αν έκανα την σωστή επιλογή σύμφωνα πάντα με τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω , αλλά εφόσον μου το επιβεβαιώνεται και εσείς που ξέρετε παραπάνω πράγματα τότε θα την πάρω

.σας ευχαριστώ παίδες με βοηθήσατε πολύ

:024:

• 1 month later...
είναι καλή η καρτούλα;λέω να πάρω την ίδια!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510572

Ειμαι μεταξύ της παραπάνω και της http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174052&product=918415

μόνο που αυτή του πλαισιου έχει 190 και του e-shop 150. Τι λέτε;

Στα link σου στο ενα εχεις την χ1650pro και στο αλλο την χ1950pro που απλα δεν ειναι ιδιες και για αυτο η μεν μια εχει 150ευρω και η αλλη εχει 190ευρω!

Και σαφως ειναι καλυτερη η x1950pro!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.