Jump to content

Η lg 1919s-sf αξιζει?

tsallinia

Recommended Posts

γεια σας. θελω να παρω μια οθονη 19'' μεχρι 200 ευρω.ασχολουμαι με games και προγραμματισμο κυριως. εχω μια crt και εχω στραβωθει.αυτη η συγκεκριμενη της lg αξιζει?το pc master λεει πως γ...αει. αν διαφωνειτε ποια λετε να παρω instead?μην ξεχνατε οτι την θελω για games και πολλη εργασια(οποτε να ειναι ξεκουραστη).παρακαλω απαντηστε αμεσα για να την παραγγειλω το συντομοτερο

Για τα λεφτα της ειναι αρκετα καλη πιστευω. Ενα προηγουμενο μοντελο κοιταζα να αγορασω και εγω αλλα τελικα πηρα λαπτοπ. Εξαλλου για την δουλεια θα ειναι ετσι κι αλλιως ξεκουραστη σε σχεση με CRT.

αφου θες LG και μεχρι 200 ευρω,κοιτα και την LG 19'' L1953S-SF..ιδια τιμη πανω κατω(213) αλλα με καλυτερο response time,contrast και γωνιες θεασης..καλες αγορες!~

EDIT

το οτι σε αυτη την κατηγορια τιμης ολες οι 19αρες ΔΕΝ εχουν DVI μας απασχολει?αντιθετα ολες οι 19αρες WIDE στα ιδια λεφτα(μεχρι 230 εννοω) εχουν ολες και DVI..

Εγώ σου λέω να ξεχάσεις την 19...απάτη είναι όλως οι τετράγωνες..Τα χριστούγεννα ήθελα να πάρω μια οθόνη.έψαχνα και εγώ να πάρω μια καλή.ρώτησα και εδώ στο forum :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: και μου είπε ο "ΣΟΥΡΛΟΤΕΡ" να πάρω wide.στην αρχή δεν μου γέμιζαν το μάτι και πολύ.και τελικά πήρα της LG την 204wt .είναι κορυφαία.Τώρα πια όταν πάω σε άλλη οθόνη δεν μου αρέσει.έχει μεγάλη ανάλυση και πολύ καλά χαρακτηριστικά γενικότερα.έχει μονο 86 euro πιο πάνω από αυτά που θέλεις να δώσεις

Στο link που δίνει ο shylock λέει "3 χρόνια εγγύηση από το e-shop.gr". Γιατί αυτό; Δεν δίνει σε αυτή την οθόνη η LG εγγύηση όπως σε όλες τις υπόλοιπες; Εγώ θα το πρόσεχα αυτό...

απ οσο γνωριζω ΔΕΝ ισχυει η εγγυηση ''0 πιξελ'' για οθονες 20'' και πανω.......

Πάντως σε αυτή δίνει ο κατασκευαστής (ή μήπως είναι τυπογραφικό λάθος; ). Όπως και να έχει πάντως αυτό που θέλω να θίξω είναι πως αν ήταν να πάρω LG θα ήθελα εγγύηση εταιρείας. Σε φίλο με κολλημένο και όχι καμένο pixel έγινε αντικατάσταση χωρίς την παραμικρή κίνηση από μέρους του (εκτός του τηλεφώνου φυσικά)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.